- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.221
vereliniortak ilgisiz yalnız bırakmayalım :1hug:
kızlar slmmmm..bugun 2. gun aramadı cok cnm sıkkın bugecede bekliycem artık tel basındaaglamamak için zor tutyorum kendmi işallah iidir bebeğm
kızlar bugün bir arkadasımla konustum ilk carsı iznine cıktıgımızda gözümüze carpan sakkalı bıyıklı kızlara bile bakmıstık. onlar bile güzel geldi dedi :bbo: olaya bakınnn. bizimki birde istanbulda orda kızları görünce ne olur kimbilirkafamçokkarıştı
kızlar slmmmm..bugun 2. gun aramadı cok cnm sıkkın bugecede bekliycem artık tel basındaaglamamak için zor tutyorum kendmi işallah iidir bebeğm
iyidir canım merak etme üzme kendini eğitimler sıkıdır arayamıyordur
şimdi benimki sırnakta die sevinsemmi acaba:uhm:
şimdi benimki sırnakta die sevinsemmi acaba:uhm:
kıyamamm sana dünde ben öyleydim ama aradı sonunda kendini üzme arar canım benim:teselli:
cnm işallah dedigin gibidir korkuyorum ben böle aramayınca nede olsa tehlikeli bölge:1closedeyes:
denizcim bende ilkkez buyüzden tunceliye gittiğine seviniyorum izmir çıksaydı napcaktık düşünün bikötükedihüsokötükedihüso
merak etme canım allah yardımcıları olsun bütün askerlerimizin turkbayragi
:umursamaz: yok kız bakmaz bizimkiler :uhm: bakmazlar demi valla aradığında ilşk soru bu olcak :roflol: sakın bakma kimsye diye
tembihleye tembihleye akıllarına sokuyoruz aslında ya hani bi laf varya eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek=))) yapcağı yoksada yapacak adamlar:uhm:
:umursamaz: yok kız bakmaz bizimkiler :uhm: bakmazlar demi valla aradığında ilşk soru bu olcak :roflol: sakın bakma kimsye diye
ay evet cnm ben zaten gitmeden 30 kere tembih ediodum yaparsan bırakırım seni die ama simdi istesede yapamazzz
bakmazlar bakmazlar hiiç sorupta aklına getirmeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?