- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.201
ellerinde olan bisey deil galiba. bu arkadasım esinide cok sever. birde grup halinde dolastıklarında daha kötü birbirlerini tesvik ediyorlar off suna bak diye kafamçokkarıştı
valla aynen ya bende bu hafta gitmek isitiyorum ilk çarşı izni delikafadulden ama sanırım hafta sonu izninde eve gönderiyolarmış yemin töreninde bi daha araasa sorcam eğer öyleyse diycem gel özledim :asigim:
canım aynennasılsınız kızlar moraller nasıl umarım gün geçtikçe iyiyye gidiyordur moraller mafoldumben
:1shok:kızlar bugün bir arkadasımla konustum ilk carsı iznine cıktıgımızda gözümüze carpan sakkalı bıyıklı kızlara bile bakmıstık. onlar bile güzel geldi dedi :bbo: olaya bakınnn. bizimki birde istanbulda orda kızları görünce ne olur kimbilirkafamçokkarıştı
aynen kötükedihüsodelikafadulden gözlerini oyarım onun benkötükedihüso
canım aynen
bazen çok kötü oluyorum :çok üzgünüm:
:1shok:
elimde kalır valla
bizim bir akrabada askerliğini adana da yapmıştı
evlendiği kızla çarşı izinlerinde tanışmış
dediğiniz gibi grup olarak dolaştıklarında çok sırıtıyor
sinir oldum şimdi
aynen kötükedihüso
:a015:bizim bir akrabada bingölde yapıyordu askerlik yaparken carsı izinlerinde görüsüyorlarmıs. askerlik bitincede kızı kacırmıs. düğünü oldu
:a015:
canım konuyla alakasız belki ama eşim yüzüğünü götürdü
senin eşin?
ya bide bizimkiler sonuçta evli :sm_confused:
sık sık ziyaretine gideyim bari :bbo:
hem benimkide arkadaş konusunda çok da seçicidir :a015:
canım biz en iyisi eşlerimize güvenelim,yapacak birşey yok çünkibenimkide götürdü. ben zaten 2 haftada bir ziyarete gidecem. evli olunca sorumlulukları artıyor dikkat ederler gibime geliyor. ama dün konustuk mal gibi oluyor insan burda dedi. pek benlikleride yerinde deil
canım biz en iyisi eşlerimize güvenelim,yapacak birşey yok çünki
ama bende senin gibi yapmayı düşünüyorum,ayda iki defa,yani iki haftada bir yanına gitmeyi düşünüyorum
canım ben de eşime çok güveniyorum ama ortalık iyi değil dediğin gibi
kızlar bu askerlik yerleri neye göre belirleniyor?kayıtlı olduğu yere en yakın mı uzak mı nasıl oluyor bu işler ya da şans işi mi?
kaydirigubbakcemile5vereliniortak ilgisiz yalnız bırakmayalım :1hug:
canım tamamen şansa bağlıkızlar bu askerlik yerleri neye göre belirleniyor?kayıtlı olduğu yere en yakın mı uzak mı nasıl oluyor bu işler ya da şans işi mi?
burcudeniz nasılsın canım opuyorumnanaktan
evet canım yemin töreninden sonra 2 gün izinliler. ayın 11de de gidecem cumada izizn alacam 3 gün beraberiz:asigim:
senin eşin?
canım biz en iyisi eşlerimize güvenelim,yapacak birşey yok çünki
ama bende senin gibi yapmayı düşünüyorum,ayda iki defa,yani iki haftada bir yanına gitmeyi düşünüyorum
canım ben de eşime çok güveniyorum ama ortalık iyi değil dediğin gibi
senin eşin?
iyiyim bugün canım benim, nişanlım sabah 6bucukta uyandırdı beni güne güzel başladım=)))
sen nasılsın bakalım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?