Ksa dnem Askerlik...

gördümm ayy hepimiz ayrı bir güzelmiyiz neyiz maş. bize kaydirigubbakcemile3 saç rengimiz benziyor sanki canım. bu saçtan kumrala nasıl döndün sen? kaşlarını da boyattın mı peki?

benımde 168 felan 175 olmayı isterdim ya=( eger kabarırsa kendimi tavuzkuşu gibi hissediyorum hele banyodan sonra taramak ölüm bide cok uzundu allahtan kısalttım kabus gibiydi biara!! nişanlım gelince sarıçıyan olcam ben=)

nişanlım duysa topuklarıma sıkar valla :roflol:
aynen ya bi görse varya ayvayı yedim ben:roflol:

benim göz rengim eladan ibaret değil tamam mı güzel gacı :)) aralarda sarı tonları var. çok güzel yani :roflol: göz rengimin lensini bile bulamadılar :roflol: okadar güzel ve bir okadar tek :roflol:

allahım mütevaziliğe bak sen yarabbimkaydirigubbakcemile3 resmin yandan çekilmiştiya canım tam göremedim göz rengini. pardon abla özür:tomato::roflol:
bugünlük egolarımız tamamdır allah bereket versin=)))

ewet canım bencede bizebu renk kahve aslında ama ilk boyadığımda böyle siyaha yakın bi renk çıkıyo canım.dün de kumrala boyadım koyu kumralla küllü kumralı karıştırdım dipleri biraz açık oldu onun dışında renk kırıldı iyi oldu.yavaş yavaş açıcam.bi süre açık kullanırım sıkıldım koyu renkten.
2.resim merinos hallerim.gerçektenmiopuyorumnanaktan ben pek sewmiyorum kıvırcık kabarıyo olur olmaz.beni zor durumda bırakıyo=) bi süre böyle ellemiyim ozaman:1rolleyes:

bende sevdim kıvırcık halini, saçı kıvırcık olanlar hiiç memnun olmazlar ama herkes cok begenir hep böyle olur bukaydirigubbakcemile3 düzleştirmeye başladıgımdan beri saçlarımın dalgaları açıldı ama seninde öyle oldumu?

ozaman ben böyle kalıyım doğal halimlea.ssewgilimde kıvırcık saçlarıma bayılmış ilk gördüğü an vurulmuş:roflol:benim küçükken tam bonusmuş=))düzleştirmekten bende de oldu dalgalı hale getirdim enson.denizde ilk halini alıyo yanlız kıvırkıvırkaydirigubbakcemile2 walla ben saçımı neyapıcağmı şaşırdım artık çok çabuk sıkılıyorum bi modelden renk aynı daa model değişiyo.düşleştirici bi dönem mahvetti saçımı şimdilerde 30 dereceye getiriyorum yetiyo

:roflol:

kesinlikle kıvırcık hali çook güzel. daha havalı göstermiş seni zemuszemus

ben de kıvırcık istiyorum ben deee delikafadulden

benimde küçükken sapsarı ve düzmüş ortaokulda nolduysa oldu birden açık kumral oldu saçım ve dalgalandı. şimdi orta kumral gibiyim ama 2 senedir denize pek gidemiyorum işten güçten, denizde saçımın rengi acayip açlıyo anlatamam size. düzleştiriciler saçı mahvediyo canım dikkat etmek lazım ben nişanlım gittiğinen beri yıkıyorum çıkıyorum bağlıyorum=))

bakın size bebeklik fotom saçlarım nasılda sarı. keşke hep böyle kalsaydı (

sileceğim birazdan:))

Son düzenleme:

bende gittiğinden beri 1 saat değil 10 dk yetiyo saça=))düzleştirci rengi bile açıyo canım bakıma aldım bende kendimi dönüşüm muhteşem olacak:jeyyar:

ayy ben de çok severim. gitgide açılmış saçımın rengi ama ilkokuldan sonra da koyulaşmaya başladı :çok üzgünüm: neden böyle oluyorsa

çok tatlıymışsın canım benim ya sizin çocugunuzda sarı olur kesin=) bizimkinin esmer olma ihtimalı cok yüksek ama babası gündüz feneri gibi çünkü=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…