Ksa dnem Askerlik...

heryerin kuralları farklı canım mesela nişanlım suanda eğitimde acemilik bitmiş olmasına ragmen ve dışarı göndermediler!! sıkma canını izin kullanmazsa erken gelcek bunu düşün bosver napalım[/QUOTE]

ewet canım farklı galiba.yok izne gelmice4kte enazından 1 saatliğine çarşıya çıkartsalar 1 aydır hiç nete falan giremedi.erken gelicekler ewet öyle düşünelim en güzelikaydirigubbakcemile5napalım canım sağlık olsun :1hug:

anladım canım heryerin sistemi farklı demekki.sesi soğuktu ya alışamadı galiba yeni yere.neyse bidaha ki sefere düzeltirim ben onun sesini de moralinide:jeyyar:

ilk gün öyle oluyor canım. benimkinin de sesi kötüydü ilk gün hasta gibiydi böyle. ama onlar da haklı hiç bilmedikleri insanlarla aynı ortamda yaşamaya çalışıyorlar.
sizinkilerin yaşı kaç bilmiyorum ama benim nişanlım yeni gelenlerin yani uzun dönemlerin çok küçük olduklarını ve çok çocuksu davrandıklarını söyledi. böyle olunca da pek muhabbet edemiyorum onlarla dedi.

evet yeşil=) senin elaydı demi tatlım

fotoğrafta çok tatlısın burcu şimdiki halinmi? saçlarımız benziyo bende düzleştiriyorum yoksa çok kabarır dalgalı ama bişey sürmessem bonuskafa oluyorum

25 yaşında canım iyiym diyo ama pek net konuşamadım komutanlar bakıyomuş hemen kapattık.yarın sorucam ortamı nasılmış merak ettim.şimdi alışma dönemi tabi doğru söylüyosun biraz zaman lazım

bu foto da daha net bakduru bir güzelliğin var a.s izmirli güzel=)benmde gözler yeşil buarada

bugün coştum kendimi size sunuyorum...=))):roflol: saol canımcım ya renkli gözü severimde erkek kara kaş kara göz olsun isterim hep böylede bencilim yani=) sende güzelsinidr ozaman senide görelimmi biara??kaydirigubbakcemile3

coş canım walla gerçekten beğenilmicek kız değilsin şimdia.s
bende bi deniyim sonra kaldırırm.ilk defa bi fotomu gösteriyorum=)heyecan yaptım

coş canım walla gerçekten beğenilmicek kız değilsin şimdia.s
bende bi deniyim sonra kaldırırm.ilk defa bi fotomu gösteriyorum=)heyecan yaptım

vaay esmer hatun=) kaşın gözün yerinde maşallah canım boyun uzunmuş gibi bi hava var bu fotoda boyun kaç?saçlarında çok güzel düzleşmiş canım ben naparsam yapıyım bukdar düz olmuyo

saol tatlım..pek hoşmuşuz hepimiz =)daha dün boyadım kumrala sıkıldım koyu saçtan boy idare ediyo 167 uzun değilim şöyle bi 6-7 cm fena olmazdı.saçlarımı ben 1 saatimi feda ediyorum düzleştiriciyle bütünleşiyorum napiym.saçım bozuk olursa kendimi kötü hissediyorum bazen de dalgalı yapıyorum fırçayla.benimki gelene kadar uzatıcam becerebilirsem,rengide gitgide değiştiririm ,değişiklik iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…