- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.901
anladım canım heryerin sistemi farklı demekki.sesi soğuktu ya alışamadı galiba yeni yere.neyse bidaha ki sefere düzeltirim ben onun sesini de moralinide:jeyyar:
amin amin canım. evet biraz cesaret lazım bana. gaza geliyorum yavaş yavaş yaptıracağım galiba
azönce avatara koyduğun resimdeki saç renginde çok güzeldi aslında ama sarı da çok yakışır sana. sen de benim gibi renkli gözlüsün galiba
ilk gün öyle oluyor canım. benimkinin de sesi kötüydü ilk gün hasta gibiydi böyle. ama onlar da haklı hiç bilmedikleri insanlarla aynı ortamda yaşamaya çalışıyorlar.
sizinkilerin yaşı kaç bilmiyorum ama benim nişanlım yeni gelenlerin yani uzun dönemlerin çok küçük olduklarını ve çok çocuksu davrandıklarını söyledi. böyle olunca da pek muhabbet edemiyorum onlarla dedi.
fotoğrafta çok tatlısın burcuşimdiki halinmi? saçlarımız benziyo bende düzleştiriyorum yoksa çok kabarır dalgalı ama bişey sürmessem bonuskafa oluyorum
bu foto da daha net bakduru bir güzelliğin var a.s izmirli güzel=)benmde gözler yeşil buarada
coş canım walla gerçekten beğenilmicek kız değilsin şimdia.s
bende bi deniyim sonra kaldırırm.ilk defa bi fotomu gösteriyorum=)heyecan yaptım
nişanlım duysa topuklarıma sıkar valla :roflol:oh yeter bugünlük teşircilik=))
benim göz rengim eladan ibaret değil tamam mı güzel gacı :)) aralarda sarı tonları var. çok güzel yani :roflol: göz rengimin lensini bile bulamadılar :roflol: okadar güzel ve bir okadar tek :roflol:evet yeşil=) senin elaydı demi tatlım
yusum canım nerelerde kaldın?fotolar havada uçuştu=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?