- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.881
günaydın demek için geç oldu ama yine de günaydın opuyorumnanaktan
bugün pazar canım geç sayılmaz günaydın=)
ya kıyamam=)) allah korusun kız popişin açıkta kalmış derdi ananem bana böyle rüyalar görüncekaydirigubbakcemile3gerçi ben bütün yaz hemen hemen böyleydim kaydirigubbakcemile3
inanmayacaksınız ama rüyamda sizleri gördüm :roflol: nişanlımdan ayrılıyormuşum siz geliyorsunuz ne yapıyorsun sen yusum ayrılma diyorsunuz :roflol: bunlar kim dio nişanlım ben de burcu, wenes, oburşirin,kurnaz ve daisy diorum :roflol: :roflol:
elvaan bak hadii=)))
canım sen çok güzelmişsinenişte kıskanmakta haklıymış valla yerimseniben
saçların da kıvır kıvır ne güzel. merinos burcu kaydirigubbakcemile3 hani sen zayıfım diyordun. neren zayıf senin. çok güzelsin vallao senin güzelliğin canım benim kaldırdım başka koyuyorum bu cok net çünkü=)
saçların da kıvır kıvır ne güzel. merinos burcu kaydirigubbakcemile3 hani sen zayıfım diyordun. neren zayıf senin. çok güzelsin valla
teşekkürler canım.gördüm canım masallah cok yakısmıssınız ya ne güleçmiş nişanlın öyle.
saçlarında çok güzel ama burenk yakışmış bence sana değiştirmesende olur.ayrıca sende zayıf değilsin gayet iyisin şekerim biz boşa stres yapıyoz sanki ya=))
merhaba canım.kızlar muhabbete dalmak gibi olmasın ama merhaba.izin falan yokmuş ya..çok bozuldum bu haberebelki bayramda 1 gün verebilirler diyo sinir oldum.telefonda bile zor konuştuk 2 dk.sıkı yönetim var anlaşılan.CADIARZU
yusum çok yakışmışsınız buaradaAllah nazardan saklasın görmüş bulundum:kedi:aniden girincekaydirigubbakcemile3
benimkide çok tatlıdır ablası çok şirindir yakışıklıdır oy gelsede mıncıklasam azcık=)teşekkürler canım.
evet canım ya beni de bu güleçliğiyle kandırdı zaten :) herzaman böledir o bana karşı. tartışamıyoruz bile doğru düzgün :) kızdığım zaman hemen tatlintom amaa diyor ben de onun yanaklarını sıkmaya başlıyorum.
saçlarımın doğal rengi bu ama beni artık çok sıkıyor. rengini biraz açsam ii olacak gibi. ya da hiç olmadı biraz balyajla değişiklik yaparım
heryerin kuralları farklı canım mesela nişanlım suanda eğitimde acemilik bitmiş olmasına ragmen ve dışarı göndermediler!! sıkma canını izin kullanmazsa erken gelcek bunu düşün bosver napalımkızlar muhabbete dalmak gibi olmasın ama merhaba.izin falan yokmuş ya..çok bozuldum bu haberebelki bayramda 1 gün verebilirler diyo sinir oldum.telefonda bile zor konuştuk 2 dk.sıkı yönetim var anlaşılan.CADIARZU
yusum çok yakışmışsınız buaradaAllah nazardan saklasın görmüş bulundum:kedi:aniden girincekaydirigubbakcemile3
benimkide çok tatlıdır ablası çok şirindir yakışıklıdır oy gelsede mıncıklasam azcık=)
allah tamamına erdirsin kız bizi=)) yakışır balyaj ya cesaretli olmak lazım yap gitsin beğenmezsen değiştirirsin nolcak bende sarıya taktım yapıcamalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?