- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.041
yok yahu ıkı tane resmı ıkı saatte yukleyebıldım ımageshack cok takıldı....:kedi:
:roflol:
Derya harıkasın yaa.... ıkı cocuk annesı yolda gorsem ınanmam.. :lepi: bu arada neden jennıfer resımlerı koydugun bellı olduu... a.s
Ama kk da ınandım nasıl olduysa o ayrı.. :roflol:
betül gelinliğinde çok güzel ya eniştede çok yakışıklı olmuş maşallah maşallah ya
saol canımm a.s.masallah cnmmmm
:roflol:betül çok tatlısın eşin de öyle.
allah bir yastıkta kocatsın sizi
gelinliğin tamamını koyar mısın canım :roflol: malum düğün yakın :))
betülcüqüm sende süpersin ya masallah
masallah cnmmmm
gördüm assolist. ama cidden assolistler gibi bir resimle çıktın karşımıza :roflol:Tesekkur ederım arkadaslar, o sızınn guzellıgınız... :kedi:
Yusum gordunmu kaldırım mıı...
cnm benm ya jennifer lopez hastayım süper kadın ya cok tske drim nedne ay 2 cocuklu anne olduqum belli olmuyormu
gördüm assolist. ama cidden assolistler gibi bir resimle çıktın karşımıza :roflol:
ayy çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan ben de sade bir gelinlik istiyorum. taşların içine boğulmak istemiyorum. çok asil durmuş gelinliğinYusum boydan resımler arıyorum canım koyucam, var da ısıktan dolayı fazla parlaklar genelde..
Bakıyorum.. :)
benziyosunuz hakikatende canım hele bi klibi vardı marc anthonyle onun aynısısın.
ben inanamadım anne olduğuna doğum değiştirir derler maşallah sen çok formda gözüküyosun
ayy çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan ben de sade bir gelinlik istiyorum. taşların içine boğulmak istemiyorum. çok asil durmuş gelinliğin
miracle kızdınmı bana resim silmemi istediqim için ha bu rarda resimmi yeni qördüm süper cıkmısınız asıksınız ya ne qüzel
üst kısmı güzel zaten ama etek kısmı anlattığına göre çok değişik meraktan çatlayacağım inan kaydirigubbakcemile3
aa bak o zaman demekkı gelınlık zevkımız aynı... ben de sıparısle yaptırmıstım cok sade ve kırık beyaz ıstemıstım bırde uzerınde renk tonlaması var asagı dogru beyazlıyordu kat kat..
gelınlıkte tas sevmıyorum hele her yerı tas hıcgelınlık zevkı cok gorecelı oluyo....
ve de uzerınde cıceklerı vardı sadece krem ve ucukca bı yesılden yaprakları ama o ayrıntıları gosteren resım bulamadım ya... en belırgın olanı koyucam...
bırde etegımdekı cıceklerden elımde bır buket vardı bırde duvagımın dıbınde...
hepiniz süpersiniz ya fıstık gibi arkadaşlarım varmış haberim yokmuş be=))
gamyoncuiremsu çocuklar gibi nasıl şenlendik ama kaydirigubbakcemile3
normal zamanda olsa bakar geçeriz resme bu kadar da uğraşmayız. ama insan merak ediyor değil mi? konuşup dertleşiyoruz ama görüntü yok:)) ben hepinizi hayal etmiştim.
betuly avatara koyduğu için şaşırmadım onu görünce.hoş biri olduğu belliydi zaten.
burcu beklediğimden şirin çıktı
miracleyi sarışın bekliyordum
daisyi ise tontoş ve yağ oranı yüksek biri olarak bekliyordum anlattıklarından yola çıkarak ama beni şoka uğrattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?