Ksa dnem Askerlik...

betül çok tatlısın eşin de öyle.
allah bir yastıkta kocatsın sizi

gelinliğin tamamını koyar mısın canım :roflol: malum düğün yakın :))

Derya harıkasın yaa.... ıkı cocuk annesı yolda gorsem ınanmam.. :lepi: bu arada neden jennıfer resımlerı koydugun bellı olduu... a.s

Ama kk da ınandım nasıl olduysa o ayrı.. :roflol:

cnm benm ya jennifer lopez hastayım süper kadın ya cok tske drim nedne ay 2 cocuklu anne olduqum belli olmuyormu

betül gelinliğinde çok güzel ya eniştede çok yakışıklı olmuş maşallah maşallah ya

tesekkur ederım canım benım... :kedi:

saol canımm a.s.
betül çok tatlısın eşin de öyle.
allah bir yastıkta kocatsın sizi

gelinliğin tamamını koyar mısın canım :roflol: malum düğün yakın :))
:roflol:
Amıınn canımm hepımızıı... :Saruboceq:

betülcüqüm sende süpersin ya masallah

canımm... Şeniz

cnm benm ya jennifer lopez hastayım süper kadın ya cok tske drim nedne ay 2 cocuklu anne olduqum belli olmuyormu

benziyosunuz hakikatende canım hele bi klibi vardı marc anthonyle onun aynısısın.
ben inanamadım anne olduğuna doğum değiştirir derler maşallah sen çok formda gözüküyosun

Yusum boydan resımler arıyorum canım koyucam, var da ısıktan dolayı fazla parlaklar genelde..

Bakıyorum.. :)
ayy çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan ben de sade bir gelinlik istiyorum. taşların içine boğulmak istemiyorum. çok asil durmuş gelinliğin

ayy çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan ben de sade bir gelinlik istiyorum. taşların içine boğulmak istemiyorum. çok asil durmuş gelinliğin

aa bak o zaman demekkı gelınlık zevkımız aynı... ben de sıparısle yaptırmıstım cok sade ve kırık beyaz ıstemıstım bırde uzerınde renk tonlaması var asagı dogru beyazlıyordu kat kat..
gelınlıkte tas sevmıyorum hele her yerı tas hıc gelınlık zevkı cok gorecelı oluyo....

ve de uzerınde cıceklerı vardı sadece krem ve ucukca bı yesılden yaprakları ama o ayrıntıları gosteren resım bulamadım ya... en belırgın olanı koyucam...
bırde etegımdekı cıceklerden elımde bır buket vardı bırde duvagımın dıbınde..
.

gamyoncuiremsu çocuklar gibi nasıl şenlendik ama kaydirigubbakcemile3

normal zamanda olsa bakar geçeriz resme bu kadar da uğraşmayız. ama insan merak ediyor değil mi? konuşup dertleşiyoruz ama görüntü yok:)) ben hepinizi hayal etmiştim.
betuly avatara koyduğu için şaşırmadım onu görünce.hoş biri olduğu belliydi zaten.
burcu beklediğimden şirin çıktı
miracleyi sarışın bekliyordum
daisyi ise tontoş ve yağ oranı yüksek biri olarak bekliyordum anlattıklarından yola çıkarak ama beni şoka uğrattı

üst kısmı güzel zaten ama etek kısmı anlattığına göre çok değişik meraktan çatlayacağım inan kaydirigubbakcemile3

biara sarısındım:) ama askım ucları sarı olsun istio bende o gelmeden yapcam bakalım koyarım yapınca resimleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…