- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.081
betül cidden çok hoşmuş gelinliğin kaydirigubbakcemile5
içim açıldı bakarken. fotoğraf çekimlerini de dışarda yaptırmışsın ve gelinlikle çok uyumlu olmuş.
zevkliymişsin cidden
bir de çook uğraştırdım seni teşekkür ederim Şeniz
ii geceler kızlar,
Gelinlik supermis gercekten, cok begendim bende :) nazar degmesin canim
nikah tazeleme gibi birşey olmuştur. ben de mi öyle yapsam acaba. heyecan katarım hem evliliğimize :jeyyar:
Rıca ederım tatlım ben tesekkur ederım...
Evet cekımler dısarda oldu yalnız dugunden 8 ay sonra... akannehir :roflol:
Bızım herseyımız bı acayıptı zaten.... nıkah olsun foto olsun.. hem cok streslı acele hemde hatırlanası guzel seyler oldu... :asigim:
nikah tazeleme gibi birşey olmuştur. ben de mi öyle yapsam acaba. heyecan katarım hem evliliğimize :jeyyar:
Yaaaamafoldumben , birbirnizin resimlerinizi gormussunuz kıskandım sımdı..
ben yokken koymuslardı bende senın gıbı sızlanınca tekrar resım faslı yaptık... :jeyyar:
ama 3.cu nasıl olur bılemıyorum kımsede topuk neym kalmıcak nısanlıları sıkacak bunlara.. :roflol:
Ee artik bende başka bi zaman gorurum napimŞimdi 3.kez eziyet olmasin kimseye.
fotograf cektırmeyı aynı gune sıgdıramadk... sonra bugun yarın derken 8 ay gectı.. kaydirigubbakcemile3
ama daha ıyı oldu kısın olsaydı studyoda olcaktı belkıde onu hıc sevmıyorum..
acıık hava daha guzel oldu.. kısa gelcekse tavsıye ederım.. kaydirigubbakcemile3
ben yokken koymuslardı bende senın gıbı sızlanınca tekrar resım faslı yaptık... :jeyyar:
ama 3.cu nasıl olur bılemıyorum kımsede topuk neym kalmıcak nısanlıları sıkacak bunlara.. :roflol:
Yaaaamafoldumben , birbirnizin resimlerinizi gormussunuz kıskandım sımdı..
:gitme: koyarız canım yıne sonra, senınkınıde beklerız.. Şeniz
bu arada safak 3 dımı cok guzel yaaa.... :gitme:
Suan itibariyle 2 oldu canım :)
Evet cok guzel gercekten, allah tum bekleyenlerin kavusmasını nasip etsin.
Cok stresli ama bu son gunler.
158 gundur hic tartismadik, bugun hic yok yere tartistik. Stresten gercekten, o kadar heyecanlaniyorsun ki..ooff ooff
Yusum ıyı gecelerr,, tatlı ruyalar.. opuyorumnanaktan
Valla anlayabılıyorum canım, olsun tatlı heyecanlar stresler.. sebebı guzel en azından..
2 gun nedır yaa çerez valla... kaydirigubbakcemile3 darısı bızım basımıza INSALLAH...
sag salım kavusunda, bıze moral ver burda emı untma sonra.. :sinifsinif:
Amin canim:Saruboceq: , sabir biraz daha.. Gecicek gecicek..Allahin izniyle sagsaglim kavuşacagiz hepimiz. Burdayim hic unuturmuyum,birlikte indiriyoruz şafaklari.opuyorumnanaktan
Şafak 125.....
120 lerde bıtecek Allahın ıznıyleee, cok sukuuurr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?