Ksa dnem Askerlik...

betül cidden çok hoşmuş gelinliğin kaydirigubbakcemile5

içim açıldı bakarken. fotoğraf çekimlerini de dışarda yaptırmışsın ve gelinlikle çok uyumlu olmuş.

zevkliymişsin cidden

bir de çook uğraştırdım seni teşekkür ederim Şeniz

Rıca ederım tatlım ben tesekkur ederım...

Evet cekımler dısarda oldu yalnız dugunden 8 ay sonra... akannehir :roflol:

Bızım herseyımız bı acayıptı zaten.... nıkah olsun foto olsun.. hem cok streslı acele hemde hatırlanası guzel seyler oldu... :asigim:

Bu arada bızım nıkahımız aralık ayı oldugu ıcın uzerımde pelustan tuylu bı bolero vardı....

Ama tabı resımler 8 ay sonra cekılınce yaza geldıgı ıcın bolerolu resmım yok.. :roflol:

nikah tazeleme gibi birşey olmuştur. ben de mi öyle yapsam acaba. heyecan katarım hem evliliğimize :jeyyar:

nikah tazeleme gibi birşey olmuştur. ben de mi öyle yapsam acaba. heyecan katarım hem evliliğimize :jeyyar:

fotograf cektırmeyı aynı gune sıgdıramadk... sonra bugun yarın derken 8 ay gectı.. kaydirigubbakcemile3

ama daha ıyı oldu kısın olsaydı studyoda olcaktı belkıde onu hıc sevmıyorum..

acıık hava daha guzel oldu.. kısa gelcekse tavsıye ederım.. kaydirigubbakcemile3

Yaaaamafoldumben , birbirnizin resimlerinizi gormussunuz kıskandım sımdı..

ben yokken koymuslardı bende senın gıbı sızlanınca tekrar resım faslı yaptık... :jeyyar:

ama 3.cu nasıl olur bılemıyorum kımsede topuk neym kalmıcak nısanlıları sıkacak bunlara.. :roflol:

ben yokken koymuslardı bende senın gıbı sızlanınca tekrar resım faslı yaptık... :jeyyar:

ama 3.cu nasıl olur bılemıyorum kımsede topuk neym kalmıcak nısanlıları sıkacak bunlara.. :roflol:

Ee artik bende başka bi zaman gorurum napim Şimdi 3.kez eziyet olmasin kimseye.

aynı güne sığdırmak yorucu oluyordur ama alışılmış artık bu durum. fotoğraf olmazsa ilk gün aileler sızlanır durur başta da benim nişanlım :))

:roflol:

Yaaaamafoldumben , birbirnizin resimlerinizi gormussunuz kıskandım sımdı..

seninle birlikte de bir fasıl yaparız canım :1hug:

herkese iyi geceler opuyorumnanaktan

:gitme: koyarız canım yıne sonra, senınkınıde beklerız.. Şeniz

bu arada safak 3 dımı cok guzel yaaa.... :gitme:

Suan itibariyle 2 oldu canım :)
Evet cok guzel gercekten, allah tum bekleyenlerin kavusmasını nasip etsin.
Cok stresli ama bu son gunler.
158 gundur hic tartismadik, bugun hic yok yere tartistik. Stresten gercekten, o kadar heyecanlaniyorsun ki..ooff ooff

Yusum ıyı gecelerr,, tatlı ruyalar.. opuyorumnanaktan

Valla anlayabılıyorum canım, olsun tatlı heyecanlar stresler.. sebebı guzel en azından..

2 gun nedır yaa çerez valla... kaydirigubbakcemile3 darısı bızım basımıza INSALLAH...

sag salım kavusunda, bıze moral ver burda emı untma sonra.. :sinifsinif:

Amin canim:Saruboceq: , sabir biraz daha.. Gecicek gecicek..Allahin izniyle sagsaglim kavuşacagiz hepimiz. Burdayim hic unuturmuyum,birlikte indiriyoruz şafaklari.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…