- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.061
üst kısmı güzel zaten ama etek kısmı anlattığına göre çok değişik meraktan çatlayacağım inan kaydirigubbakcemile3
Şeniz :kedi: a.s.gamyoncuiremsu çocuklar gibi nasıl şenlendik ama kaydirigubbakcemile3
normal zamanda olsa bakar geçeriz resme bu kadar da uğraşmayız. ama insan merak ediyor değil mi? konuşup dertleşiyoruz ama görüntü yok:)) ben hepinizi hayal etmiştim.
betuly avatara koyduğu için şaşırmadım onu görünce.hoş biri olduğu belliydi zaten.
burcu beklediğimden şirin çıktı
miracleyi sarışın bekliyordum
daisyi ise tontoş ve yağ oranı yüksek biri olarak bekliyordum anlattıklarından yola çıkarak ama beni şoka uğrattı
merakını pek dındırcegını sanmam cunku pek bellı olmuyo...üst kısmı güzel zaten ama etek kısmı anlattığına göre çok değişik meraktan çatlayacağım inan kaydirigubbakcemile3
yine şenlenecek ozaman burası. herkes saç boyatacak çünkü kaydirigubbakcemile2biara sarısındım:) ama askım ucları sarı olsun istio bende o gelmeden yapcam bakalım koyarım yapınca resimleriii
bende acayip merak ettim seninde gözlerini merak ediyorum hala=)
cnmcım sacmalama nie kızıyım ben pek anlamıorum bu işlerdende ondan alıntı yapmısım baksana resmi sizin gibi koyamadım bile:) saol cnm asıgız vallaaaa:)
gamyoncuiremsu çocuklar gibi nasıl şenlendik ama kaydirigubbakcemile3
normal zamanda olsa bakar geçeriz resme bu kadar da uğraşmayız. ama insan merak ediyor değil mi? konuşup dertleşiyoruz ama görüntü yok:)) ben hepinizi hayal etmiştim.
betuly avatara koyduğu için şaşırmadım onu görünce.hoş biri olduğu belliydi zaten.
burcu beklediğimden şirin çıktı
miracleyi sarışın bekliyordum
daisyi ise tontoş ve yağ oranı yüksek biri olarak bekliyordum anlattıklarından yola çıkarak ama beni şoka uğrattı
ya kızlar sız kolaymı yukledınız bı bendemı takılıyo bu sıte...
canım benim için uğraşıyorsan şimdi olması şart değil. nisana kadar vaktim var nasılsa. bir de kırparsan resmi yani yüzün falan olmazsa ii olur bilgisayara kaydederimya kızlar sız kolaymı yukledınız bı bendemı takılıyo bu sıte...
=)) uğrasma canım benim anneminde gözleri anlattıgın gibi tahmin edebiliyorum zatn belli olmazki resimden. kıyamam sana bide onla ugrasma:roflol: :roflol: :roflol: var fotolar ama hepsinde kırmızı çıkmış dehşet güzel gözlerim :roflol:
fotoğraf makinam da yok ki çekeyim şimdi. ama yarın ablamdan isterim gönderir bana msnden. ben de buraya eklerim
:roflol: cadı burcu
peki cnm önemli deqil ricaedrm
ciddi beni tombiş mi bekliyordun...tsk edrim cnm sende cok qüzeldin cnm aynı sehirde bile yasarız ileri zamnlarda demiii
tamam herkes boyatsın yine koyarız resmleriii...kızla yrn iş var ben yattımm öptüm sizii ii geceler
=)) uğrasma canım benim anneminde gözleri anlattıgın gibi tahmin edebiliyorum zatn belli olmazki resimden. kıyamam sana bide onla ugrasma
öyle anlattın canım. aslında senin boyun da kısa değildi tahmin etmem gerekirdi. bence çok da uğraşma rejim için formunu koru yeter.
belki de aynı yerde çalışır bizimkiler hiç belli olmaz
melek burcum Şeniz
ben yatıyorum kızlar yarın yeni işe başlıycam erken kalkmam lazımi öpüyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?