Ksa dnem Askerlik...

Şeniz :kedi: a.s.
üst kısmı güzel zaten ama etek kısmı anlattığına göre çok değişik meraktan çatlayacağım inan kaydirigubbakcemile3
merakını pek dındırcegını sanmam cunku pek bellı olmuyo...

ben laptopun ekranını asagı yukarı egıp bakınca gorebıldım bıraz cıceklerı :))

bende acayip merak ettim seninde gözlerini merak ediyorum hala=)

:roflol: :roflol: :roflol: var fotolar ama hepsinde kırmızı çıkmış dehşet güzel gözlerim :roflol:
fotoğraf makinam da yok ki çekeyim şimdi. ama yarın ablamdan isterim gönderir bana msnden. ben de buraya eklerim
:roflol: cadı burcu

cnmcım sacmalama nie kızıyım ben pek anlamıorum bu işlerdende ondan alıntı yapmısım baksana resmi sizin gibi koyamadım bile:) saol cnm asıgız vallaaaa:)

peki cnm önemli deqil ricaedrm

ciddi beni tombiş mi bekliyordun...tsk edrim cnm sende cok qüzeldin cnm aynı sehirde bile yasarız ileri zamnlarda demiii

ya kızlar sız kolaymı yukledınız bı bendemı takılıyo bu sıte...
canım benim için uğraşıyorsan şimdi olması şart değil. nisana kadar vaktim var nasılsa. bir de kırparsan resmi yani yüzün falan olmazsa ii olur bilgisayara kaydederim

ben hızlıresimden yükülüyorum herzaman resimleri

=)) uğrasma canım benim anneminde gözleri anlattıgın gibi tahmin edebiliyorum zatn belli olmazki resimden. kıyamam sana bide onla ugrasma

peki cnm önemli deqil ricaedrm

ciddi beni tombiş mi bekliyordun...tsk edrim cnm sende cok qüzeldin cnm aynı sehirde bile yasarız ileri zamnlarda demiii

öyle anlattın canım. aslında senin boyun da kısa değildi tahmin etmem gerekirdi. bence çok da uğraşma rejim için formunu koru yeter.

belki de aynı yerde çalışır bizimkiler hiç belli olmaz

betül cidden çok hoşmuş gelinliğin kaydirigubbakcemile5

içim açıldı bakarken. fotoğraf çekimlerini de dışarda yaptırmışsın ve gelinlikle çok uyumlu olmuş.

zevkliymişsin cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…