- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.141
konyalıyım canım ben kaydirigubbakcemile3
merhaba millet nasılsınız
mafoldumben bu bayram yanlız geçecek yaww özlüyom eşimi :gitme:
canım dün ayrılırken bizde çok ağladıkkıyamam cnm ben sana.aynı durumdayım dün eşimi 14 uçağıyla geri gönderdim 2 gün eve getirmiştim süper zmn geçirdik.okadar çok özlemişiz ki birbirimizi.yolcu ettiğim andan beri gözlerim ıslak daha kurutamadım.çok dokundu ban gidişi.zaten üstüne bi masumluk oturmuş.yemin töreninde de çok duygulandım gurur duydum .ilk kez asker elbiseleriyle görünce kanım dondu.2 gün nasıl geçti anlamadık.kilo vermiş değişmiş romantikleşmiş.ay çok fena oldum ya.
qeldim cnm nerelisin sen
biliyorum cnm anlıyorum ama kızım anlasa ahhh babasına ve baan neden qelmiyor ewe ne zmana qelecek askerden diyor babasıda bunu duyunca kahroluyor belki fikir deqişir bilemiyorum hayırlsıı olsn
canım dün ayrılırken bizde çok ağladık
gerçekten çok zormuş,resmen içime oturdu
daha bi romantik olmuş,
kızlar bayrama yer bulamıyorum ya sinir oldum,eşimin yanına gideceğim
ama onun iznide kesin belli değil,komutana söylemiş,dosyan gelsin bakalım demiş
aryorum çoğu firmalar dolmuş yer yok sadece bir tanesinde buldum
napıcam ben ya
eşim bayramda beni yanlız bırakma demişti senağlama
canım sizin çocukta vardı değil mi?
ayrılması daha zor olur diye demiştim
benim şafak 125,ama 800 km ye kadar 1 gün yol izni veriyorlarmış,ben onu çıkarmadım daha opuyorumnanaktanşafak kaçtı unuttum ama daha çok gün var ya offf
canım senin eşinin usta birliği nereye çıktı?bayramın 2. günü pzt ye geliyo .bileniniz var mı askerler izin veriyolar mı evci izni hafta içi olduğu için farklı olabilir mi
benim şafak 125,ama 800 km ye kadar 1 gün yol izni veriyorlarmış,ben onu çıkarmadım daha opuyorumnanaktan
canım senin eşinin usta birliği nereye çıktı?
aynı yere mi?
bizimki farklı yer olduğu için biraz problemli olabiliyormuş.
bayramın 2. günü pzt ye geliyo .bileniniz var mı askerler izin veriyolar mı evci izni hafta içi olduğu için farklı olabilir mi
yok canım yemin töreninden sonra ailesi gelenlere iki gün izin verdiler.izin kullanmadıewet cnm haklısn zaten bende istemiyorumkiii hayırlısı artıkseninki izin mi kullandı
bende canım arıyorum dolu içim daraldı bu cuma hep dolu,arife günü izin vermezler sanırımtekirdağ saraydaydı şimdi çerkezköye çıktı.bende karıştım bana mutlaka gel dio.ama kesin olan bişi değil.bakalım izin vereceklermi.buyüzden nasıl rezervasyon yapacam,yapana kdar yer kalır mı bende şaştım
senin ki nerede
canım selammrb kızlarrrr 3 gündür yoktum... cuma günü gittim yemin törenine. saat 10da oldu tören. 12 gibi cıktık askeriyeden. pazar günüde saat 17.00 de teslim oldu. nasıl gecti anlamadım. :gitme: yine aglama krizine tutuldum. offff 4 ay kaldı ama yinede zor geliyor
esim bayramda 3 gün izin vermezler dedi. verirlersede 1 gün ve 3. gün verebilirler. tek gelme arabayla gelenler olursa onlarla gel aklım sende kalıyor dedi. kimse gitmezse bende gidemicemmafoldumben
yaa betüll gelinliğini boydan göremedim ben=(( başka zaman inşallah yauf!ben yokken koymuslardı bende senın gıbı sızlanınca tekrar resım faslı yaptık... :jeyyar:
ama 3.cu nasıl olur bılemıyorum kımsede topuk neym kalmıcak nısanlıları sıkacak bunlara.. :roflol:
senide görmak isteriz e yakında buralara ugramazsın kocişin geliyo=)))Ee artik bende başka bi zaman gorurum napimŞimdi 3.kez eziyet olmasin kimseye.
maşallah canım ben çalcam siz oynıycaksınız bak 3 gün sonra kaydirigubbakcemile3günaydınnnnnnn rüya gibi şafağımız 3:gitme: son 3 günnnnsositososito kavuşuyoruz artık...
bende gidemediğime çok üzülüyodum ama bunu düşününce biraz içime su serpiliyo çok ağlardım çünkü ayrılıken=(( allah kavuştursun canım benimgünaydın kızlar
denizciğim hayıtlı uğurlu olsun,sadece 3 gün mü kaldı?
ne güzel,Allahım inşallah o günleride görürüz
kızlar haftasonu eşimi görmeye gittim
ayrılmak zor oldu,
öyle ağladık, senağlamagitmek güzelde
dönmek çok zor oluyor :gitme:
mrb kızlarrrr 3 gündür yoktum... cuma günü gittim yemin törenine. saat 10da oldu tören. 12 gibi cıktık askeriyeden. pazar günüde saat 17.00 de teslim oldu. nasıl gecti anlamadım. :gitme: yine aglama krizine tutuldum. offff 4 ay kaldı ama yinede zor geliyor
esim bayramda 3 gün izin vermezler dedi. verirlersede 1 gün ve 3. gün verebilirler. tek gelme arabayla gelenler olursa onlarla gel aklım sende kalıyor dedi. kimse gitmezse bende gidemicemmafoldumben
yaa betüll gelinliğini boydan göremedim ben=(( başka zaman inşallah yauf!
Hayırlı olsun tatlım yenı ısın... opuyorumnanaktanbuarada yeni iş yerimdeyim eskiden kurtulduğuma acayiip seviniyorum stresten mahvolmuştum rahatladım birazsositososito
maşallah canım ben çalcam siz oynıycaksınız bak 3 gün sonra kaydirigubbakcemile3
koyarım yıne datlım... sen msn kullanıyomusun bu arada ..
evet canım kullanıyorum.özele atıyorum=)
Hayırlı olsun tatlım yenı ısın... opuyorumnanaktan
mrb kızlarrrr 3 gündür yoktum... cuma günü gittim yemin törenine. saat 10da oldu tören. 12 gibi cıktık askeriyeden. pazar günüde saat 17.00 de teslim oldu. nasıl gecti anlamadım. :gitme: yine aglama krizine tutuldum. offff 4 ay kaldı ama yinede zor geliyor
teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?