Ksa dnem Askerlik...

bayramın 2. günü pzt ye geliyo .bileniniz var mı askerler izin veriyolar mı evci izni hafta içi olduğu için farklı olabilir mi

merhaba millet nasılsınız

mafoldumben bu bayram yanlız geçecek yaww özlüyom eşimi :gitme:

slm cnm iyiyiz kızlarla uqrasıyorz asker yolumuu bekliyoruz ... sen nasılsn ... ewetya bayram kötü olacak askerlersiz offf ya ne yapalım mecburuz saqlık olsn bunlarda qelip qececk :sinifsinif::gitme:mafoldumben

canım dün ayrılırken bizde çok ağladık
gerçekten çok zormuş,resmen içime oturdu
daha bi romantik olmuş,
kızlar bayrama yer bulamıyorum ya sinir oldum,eşimin yanına gideceğim
ama onun iznide kesin belli değil,komutana söylemiş,dosyan gelsin bakalım demiş
aryorum çoğu firmalar dolmuş yer yok sadece bir tanesinde buldum
napıcam ben ya
eşim bayramda beni yanlız bırakma demişti senağlama

canım sizin çocukta vardı değil mi?
ayrılması daha zor olur diye demiştim

ewet cnm haklısn zaten bende istemiyorumkiii hayırlısı artıkseninki izin mi kullandı

şafak kaçtı unuttum ama daha çok gün var ya offf
benim şafak 125,ama 800 km ye kadar 1 gün yol izni veriyorlarmış,ben onu çıkarmadım daha opuyorumnanaktan

bayramın 2. günü pzt ye geliyo .bileniniz var mı askerler izin veriyolar mı evci izni hafta içi olduğu için farklı olabilir mi
canım senin eşinin usta birliği nereye çıktı?
aynı yere mi?
bizimki farklı yer olduğu için biraz problemli olabiliyormuş.

tekirdağ saraydaydı şimdi çerkezköye çıktı.bende karıştım bana mutlaka gel dio.ama kesin olan bişi değil.bakalım izin vereceklermi.buyüzden nasıl rezervasyon yapacam,yapana kdar yer kalır mı bende şaştım
senin ki nerede

kızımızla bol bol vakit geçirdi .benimkide cilveli babacım seni çok özledim fln diodu .kocam mest oldu.şimdi ordan arıyo iyiki gelimişim yol yorgunluğuna değdi sizi çok özlemiştim özlüyorum da dio şaşırıyorum .bense mutsuzum tam alışmıştım tekrar onu görmek tepetaklak etti beni.deli gibi özledim şimdiden

mrb kızlarrrr 3 gündür yoktum... cuma günü gittim yemin törenine. saat 10da oldu tören. 12 gibi cıktık askeriyeden. pazar günüde saat 17.00 de teslim oldu. nasıl gecti anlamadım. :gitme: yine aglama krizine tutuldum. offff 4 ay kaldı ama yinede zor geliyor

esim bayramda 3 gün izin vermezler dedi. verirlersede 1 gün ve 3. gün verebilirler. tek gelme arabayla gelenler olursa onlarla gel aklım sende kalıyor dedi. kimse gitmezse bende gidemicemmafoldumben

ewet cnm haklısn zaten bende istemiyorumkiii hayırlısı artıkseninki izin mi kullandı
yok canım yemin töreninden sonra ailesi gelenlere iki gün izin verdiler.izin kullanmadı

bende canım arıyorum dolu içim daraldı bu cuma hep dolu,arife günü izin vermezler sanırım
bayramın 1.günü izin verebilirler bilemiyorum kafam karıştı iyice
adana çıktı canım
benim eşimde gel diyor yanlız bırakma beni diyor :sinifsinif:

canım selam
bende dün çok ağladım
başa döndük tekrar çok özlüyorum,
canım izin olayı belli olmuyormuş pek,olmadı sabah gider akşam dönerim diyorum

ben yokken koymuslardı bende senın gıbı sızlanınca tekrar resım faslı yaptık... :jeyyar:
ama 3.cu nasıl olur bılemıyorum kımsede topuk neym kalmıcak nısanlıları sıkacak bunlara.. :roflol:
yaa betüll gelinliğini boydan göremedim ben=(( başka zaman inşallah yauf!

Ee artik bende başka bi zaman gorurum napim Şimdi 3.kez eziyet olmasin kimseye.
senide görmak isteriz e yakında buralara ugramazsın kocişin geliyo=)))

günaydınnnnnnn rüya gibi şafağımız 3:gitme: son 3 günnnnsositososito kavuşuyoruz artık...
maşallah canım ben çalcam siz oynıycaksınız bak 3 gün sonra kaydirigubbakcemile3

bende gidemediğime çok üzülüyodum ama bunu düşününce biraz içime su serpiliyo çok ağlardım çünkü ayrılıken=(( allah kavuştursun canım benim

hoşgeldin canım allah kavuştursun ya sıkma canını 1 ay anlamadan geçti bile çabuk geçermiş bundan sonrası

allah kavuştursun canım çok zordur bilirim akannehir:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…