- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.101
ya canım seninki 12 ağustosta gitmedimi?
günaydınnnnnnn rüya gibi şafağımız 3:gitme: son 3 günnnnsositososito kavuşuyoruz artık...
şafak 3 opuyorumnanaktan
qünaydın cnm ya ahhhh ne qüzel tam 3 qünmü kaldı .....ne mutlu sana darısı bizimkilere olsun cnm eee sen deqişiklik yaptınmı veya yapıyormusn askerin qeleene kadar
evet canım 17 sinde evde olacak delikafadulden yok canım ya bi değişiklik yapmadım :uhm: saçlarda aynı yine aynı görecek beni :1rolleyes: darısı sizlere canım şafak sıkıştırtıkça zaman durdu sanki :a015:
aminnnnnnnnn cnm .....:Saruboceq: öyle olur sana 3 qün 3sene qibi olmaya baslar artık :sinifsinif:.....aaa insan deqişiklik yapar cnm aynı qörmesin farklilık yapandın keske ... :lepi:esimde kasımda izizn kullanmayı düsünüyor bakalımlmaz:... ben istemiyorum izizn kullanmsını ama deren için mecbur kullancak sanırım ..a.s:a015:
günaydın kızlargünaydınnnnnnn rüya gibi şafağımız 3:gitme: son 3 günnnnsositososito kavuşuyoruz artık...
saçlarım hep kumral kendimi bildim bileli :bbo: biraz zayıfladım birazda saçlarım uzadı kaydirigubbakcemile3 başka bir değişiklik bulamaz canım kaydirigubbakcemile3 ne yapacağımı şaşırdım canım ya :a015:
günaydın kızlar
denizciğim hayıtlı uğurlu olsun,sadece 3 gün mü kaldı?
ne güzel,Allahım inşallah o günleride görürüz
kızlar haftasonu eşimi görmeye gittim
ayrılmak zor oldu,
öyle ağladık, senağlamagitmek güzelde
dönmek çok zor oluyor :gitme:
günaydın kızlar
denizciğim hayıtlı uğurlu olsun,sadece 3 gün mü kaldı?
ne güzel,Allahım inşallah o günleride görürüz
kızlar haftasonu eşimi görmeye gittim
ayrılmak zor oldu,
öyle ağladık, senağlamagitmek güzelde
dönmek çok zor oluyor :gitme:
neden sasırıyorsun bak 3 qün kalmıs sen deiqşiklik yapma derdine düs daha iiy madem sacların uzun farklı uzun model kestir...renqi deqiştirmek istiyorsan deqiştir yada askerinini svdiqi modeli verenqi uyqula hihoyyyt
CNM LAFA KARISMIS GİBİSİ OLAMSIN YANİ SADECE FİKRİM CADIARZUyerimseniben
benim saçalrım da uzun annem kısa kestir diyor bende kısa sevmiyorum uzun seviyorum uzun modelini farklı kestireceqim ilk bastan benim 7 kilomu vermm qerek ya esim acayip zayıflamıs qelince bana hava atar artık mafoldumben
canım saçlarım yılalrdır hep kısaydı zaten yeni yeni uzuyor kıyamıyorum ama spor giyimimi değiştirecem şu 1 hafta içinde daha klasik şık kıyafetler aldım :1rolleyes: gelsin zaten her görüşünde ilk defa görüyorum gibi oluyorum der hep delikafadulden sende zayıflarsın canım az az daha var yıpranma sakın yüzümün feri söndü sanki benim gözlerimin ışığı :bbo:çok zormuş gerçekten
bak cnm klasik tarz deqişklqi yapmıssın oda qüzel cnm
sen normaldemi zayıfsın yoksa kendi istediqin içinmi zayıfladın offf aksam kızlar fotomu qördüler bana iyisin diyorlar ama 7 -6 kilo versem bana yeter aslında okadar killu deqilim ama az fazlaqım var o qitsin sporda yapamıyorum oructan dolayı .... artık bayramdan sonra baslıyorummm inşllah cnm saqol cnm
canım en fazla 55 kilo olmuşumdur :bbo: ama kalçalarım maşallahı var delikafadulden erimiyor işte. yüzüm zayıflıyor hemen gitti al gibi yanaklar söndü bi andabende görebilir miyim canım fotonu bende koyayım sende beni gör
gördüm canım esmer güzelisin:))) çok güzelsin..silebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?