Ksa dnem Askerlik...

canım teşekkür ederim
inşallah hepimizin bu son ayrılığı olur
gerçekten ayrılmak zor,arabaya bindim,gözlerim doldu,el salladık birbirimize
ama ayrılırken ağlamadık,arabada bol bol ağladım
zor gerçekten tam alıştım derken

buarada yeni iş yerimdeyim eskiden kurtulduğuma acayiip seviniyorum stresten mahvolmuştum rahatladım birazsositososito
iyi canım hayırlı olsun,hangi iş yeri eğlenceli ki?
arkadaşlar iyiyse iyide,hiç birşey öğrencilikteki gibi güzel olmuyor,dostluklar felan

iyi canım hayırlı olsun,hangi iş yeri eğlenceli ki?
arkadaşlar iyiyse iyide,hiç birşey öğrencilikteki gibi güzel olmuyor,dostluklar felan

diğer işimde çok stresliydi tempoluydu burası sakin gibi gözüküyo. ama en güzel yani 8bucukta uyanınca yetişebiliyorum=)) diğerinde 6bucukta kalkardım=((
haklısın canım okul arkadaslıguı bambaşka, iş yerinde herkes kuyu kazma peşinde. insanlar büyüdükçe çirkinleşiyolar keşke hep küçük kalsak, tek derdimiz okumak olsa...opuyorumnanaktan

a.s.
askerlerini görenler olmuş :teytey: şimdi üzgün olsanız da birkaç güne geçer kızlar bu durum. ben de tam 5 gün yanyanaydım ilk gün kötü olsa da alıştım artık. tabi kk sayesinde :enbuyukkk:
derinmine telefonda tartışıyordunuz ve şikayet ediyordun ama seni görünce durum değişmiş. inan çok sevindim. onlar stresten böyle yapıyorlar zaten.
burcuuu yeni işin hayırlı olsun. sıkılınca buraya girersin olur biter işte. :içelim:
deniz resim koymuş ama biz göremedik :dilcikar:
daisy alıştın resim eklemeye topuklara birkaç mermi mi istiyon sen :roflol:

kilo almak isteyenler diyet bölümünde yarışma vaaarrrrrr delikafadulden
hadi gelin de orda kapışalım şakkıdı
ben birinci olacağım ama ikinci de sizden biri olsun artık sırnaşık şey

aynen öyle,üniversite de bambaşka biz,işe girince mi değişiyoruz
ya insanların gözünü hırs bürümüş inan

merhaba ben geldim:icecream:şafak 123 e indi opuyorumnanaktanakşam arıcam aşkımı:asigim:
dünden beri yoktum kaçırmışım güzelleri:sinifsinif:

merhaba ben geldim:icecream:şafak 123 e indi opuyorumnanaktanakşam arıcam aşkımı:asigim:
dünden beri yoktum kaçırmışım güzelleri:sinifsinif:
bak sana kaçırdıklarını söyleyeyim daisy, deniz veeee assolitimizzzz charm buyrunnnnnnnnn ama cidden assolist gibi çıkıyor karşımıza ha dalga geçmiyorum.

yusum sen beni meraktan çatlatcan walla aa:uhm: charm avatarından gördüm çok tatlı bi bayandı hatırlıyorum.ama şimdi assolist nasl yani gözümde canlandıramadım:1rolleyes:CADIARZU

miracle de ekledi onu unutmuşum bak zemuszemus

topiğin dedikoducusu ilan ediyorum kendimi :tomato: :roflol:

yakışır sana buyrunnnnnnnnn
opuyorumnanaktan
yusum sen beni meraktan çatlatcan walla aa:uhm: charm avatarından gördüm çok tatlı bi bayandı hatırlıyorum.ama şimdi assolist nasl yani gözümde canlandıramadım:1rolleyes:CADIARZU

canım tesekkur ederım o sızın guzellıgınızz... opuyorumnanaktan

dun dugun fotolarımızı koymustum da ondan dıdı... daha dogrusu onu koymayı beklerken dıdı, sonrada gorunce.. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…