- 11 Ağustos 2008
- 12.353
- 1.666
- 773
- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.161
canım teşekkür ederimyaa betüll gelinliğini boydan göremedim ben=(( başka zaman inşallah yauf!
senide görmak isteriz e yakında buralara ugramazsın kocişin geliyo=)))
maşallah canım ben çalcam siz oynıycaksınız bak 3 gün sonra kaydirigubbakcemile3
bende gidemediğime çok üzülüyodum ama bunu düşününce biraz içime su serpiliyo çok ağlardım çünkü ayrılıken=(( allah kavuştursun canım benim
hoşgeldin canım allah kavuştursun ya sıkma canını 1 ay anlamadan geçti bile çabuk geçermiş bundan sonrası
iyi canım hayırlı olsun,hangi iş yeri eğlenceli ki?buarada yeni iş yerimdeyim eskiden kurtulduğuma acayiip seviniyorum stresten mahvolmuştum rahatladım birazsositososito
sağol canım çal oynarım valla ohhhohhhh delikafaduldensositososito
iyi canım hayırlı olsun,hangi iş yeri eğlenceli ki?
arkadaşlar iyiyse iyide,hiç birşey öğrencilikteki gibi güzel olmuyor,dostluklar felan
aynen öyle,üniversite de bambaşka biz,işe girince mi değişiyoruzdiğer işimde çok stresliydi tempoluydu burası sakin gibi gözüküyo. ama en güzel yani 8bucukta uyanınca yetişebiliyorum=)) diğerinde 6bucukta kalkardım=((
haklısın canım okul arkadaslıguı bambaşka, iş yerinde herkes kuyu kazma peşinde. insanlar büyüdükçe çirkinleşiyolar keşke hep küçük kalsak, tek derdimiz okumak olsa...opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan deniz çok tatlısın canım
denıız sende cok hossun valla topik guzellık kaynıyo haberımız yok... kaydirigubbakcemile3
assolistmiz de gelmiş buyrunnnnnnnnndenıız sende cok hossun valla topik guzellık kaynıyo haberımız yok... kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktaneminim sizlerde öylesinizdir teşekkür ederimalkisalkisalkis
assolistmiz de gelmiş buyrunnnnnnnnn
yakışır sana buyrunnnnnnnnnopuyorumnanaktan
kız adım assolıst kalacak hee.. kaydirigubbakcemile3
bak sana kaçırdıklarını söyleyeyim daisy, deniz veeee assolitimizzzz charm buyrunnnnnnnnn ama cidden assolist gibi çıkıyor karşımıza ha dalga geçmiyorum.merhaba ben geldim:icecream:şafak 123 e indi opuyorumnanaktanakşam arıcam aşkımı:asigim:
dünden beri yoktum kaçırmışım güzelleri:sinifsinif:
opuyorumnanaktanyakışır sana buyrunnnnnnnnn
yusum sen beni meraktan çatlatcan walla aa:uhm: charm avatarından gördüm çok tatlı bi bayandı hatırlıyorum.ama şimdi assolist nasl yani gözümde canlandıramadım:1rolleyes:CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?