Ksa dnem Askerlik...

bugün çok canım sıkılıyor işi gevezeliğe vurmaya çalışıyorum ama patlayacağım artık :bbo:
okul açılsa da derslere girsem artık.

bugün usta birliğinde ilk günü.ama beni hiç aramadı.çok mu sıkıyolar acaba kıyamam aşkım ben sana yaaa beklemekten çok sıkıldım ben artık.dön gel yeter.ama biyandan güzel oldu bu askerlik.ne kadar çok sevdiğimi ve sevildiğimi anladım.7 yıldır ilk kez ayrı kalıyoruz.özlemek meğer ne acıtıyomuş insanı

yaa bende kilo vermeye çalışanlardanım .o gidecek orda bişey yiyemez diye 2 ay öncesinden başladık yemeye.fil gibi oldum .şimdi verecem diye biyerlerim ayrılıo.hala da tık yok.benimki askerde 6 kilo vermiş daha da verecek gibi.ama bu haksızlık dimi ya.nasıl vericem ne yapıcam ben ya.o gelene kadar fit olmalıyım

bende aynı sekıldee... mafoldumben

:gitme::kedi: :çok üzgünüm:
alkisalkisalkis

benim esimde süper kilo vermiş dediqin qibi haksılzlık o verdiyse bende vereceqim o qelmeye zayıflamam qerek ama kesin zayıflarım inanaıyorum kendime zayıflayım qerisi kolay sıra imaja qelecek bakalım :lepi:

canım benide ilk gün aradı soğuktu sesi alışamamıştır henüz.zor konuştuk telefonla sıkı olduğunu hissettim.bide zayıflamış hiç bana söylemiyo:çok üzgünüm:zaten zayıf:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…