- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.481
kızlarsonunda terhis töreni bittti veee nişanlım teskeresini almış biraz önce 17 si akşamı geliyorr:lepi: bazılarınıda süpriz olmuş yol izninden yarın geliyorlarmışsositososito sivil takılıyoruz diyor hiçbirşey kalmadı üzerimde diyor :lepi: bitti askerlik bitti sositososito ohhhh sonunda bittiakannehir
yok sanırım bilmiyorumki ewet edirnde cok sükür doqu deqil o yüzden rahatım tekirdaqa ucak var netten arastırmıstım ben edirneye qitmek istemiştim ucakla qidiyim dedim antalydan cok uzak oyüzden edirnde tekirdag cok yakın olduqu için vardı bir arastır sende
günaydnn kızlar
kadir geceniz mübarek dualrnz kabl olsn inş.
aa araştırmzmıyım yok cnm.en yakın ist atatürk havalimanı.birde çorluda var ama faaliyette değil.sadece helikopterler kullanıo.bişi sorucam bu profilinize nasıl resim koyuluyo
aa araştırmzmıyım yok cnm.en yakın ist atatürk havalimanı.birde çorluda var ama faaliyette değil.sadece helikopterler kullanıo.bişi sorucam bu profilinize nasıl resim koyuluyo
kızlarsonunda terhis töreni bittti veee nişanlım teskeresini almış biraz önce 17 si akşamı geliyorr:lepi: bazılarınıda süpriz olmuş yol izninden yarın geliyorlarmışsositososito sivil takılıyoruz diyor hiçbirşey kalmadı üzerimde diyor :lepi: bitti askerlik bitti sositososito ohhhh sonunda bittiakannehir
allahım bizede nasibetsin et o günleri ..gözün aydın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?