- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.501
ayyyyy tatlımmmmm ne güzelll cok sevindimm senin adınaaa. o duyguyu bizde yasarız insallah
Kadir Geceniz Mübarek Olsun arkadaşalar
kızlarsonunda terhis töreni bittti veee nişanlım teskeresini almış biraz önce 17 si akşamı geliyorr:lepi: bazılarınıda süpriz olmuş yol izninden yarın geliyorlarmışsositososito sivil takılıyoruz diyor hiçbirşey kalmadı üzerimde diyor :lepi: bitti askerlik bitti sositososito ohhhh sonunda bittiakannehir
kızlarsonunda terhis töreni bittti veee nişanlım teskeresini almış biraz önce 17 si akşamı geliyorr:lepi: bazılarınıda süpriz olmuş yol izninden yarın geliyorlarmışsositososito sivil takılıyoruz diyor hiçbirşey kalmadı üzerimde diyor :lepi: bitti askerlik bitti sositososito ohhhh sonunda bittiakannehir
darısı başımıza nedense beni de bi heyecan kapladı kaydirigubbakcemile3 daha 124 gün var halbu kidelikafadulden
sen ne müdürüsün
çok sevindim canım ya . kurtuldunuz sonunda.kaydirigubbakcemile5
nişanlımı son gün düşünemiyorum. kesin her dakika başı arar beni bitti bitti diye çığlıklar atar. kaydirigubbakcemile3 biz de böyle hayal kuruyoruz işte mafoldumben
benimde ya burnum sızladı bian ne duygusal yaratılmış bu kadınlar öf:sinifsinif:ay benide heycan kapladı yaa sanki yasadım ogunu tüylerim diken diken oldu.allah bizede yasatsınn
0 124 kalcak bigün 24=)))darısı başımıza nedense beni de bi heyecan kapladı kaydirigubbakcemile3 daha 124 gün var halbu kidelikafadulden
darısı başımıza nedense beni de bi heyecan kapladı kaydirigubbakcemile3 daha 124 gün var halbu kidelikafadulden
ok anladım avatrını kaldır mısınız
evet resmi beğenmedim.resimsiz daha samimi geldi.eşim gittikten 15 gün sonra çekilmiştim.yüzüm bi garip çıkmış ama en azından öğrenmiş oldum saol.buarada yaşında küçükmüş 2 çocuk deyince daha fazla diye düşünmüştüm
daisybaby kızlar uyuyo mu
büyük deren uyumuyor resim yapıyor küçük ceren yeni uyandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?