- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.461
en uzun ayrılıgınız ömrünüz boyunca bu olsun inşallah içten söylüyorum çok çok seviniyoırum sizin için benim bitanemin geleceği gün gözümün önüne geliyo... allah bozmasın mutlulugunuzukadir gecesinde dua edicem hepinize
yok hayatim bizimki daha hissetmiyo 12 aylik yasinda
anlayinca daha zor mutlaka
nöbet yerine zamanında gelmediğin için hakkında tutanak tutacağım üzgünüm kaydirigubbakcemile3
daisy nasıl ama benden iyi polis eşi olur dimi kaydirigubbakcemile3
ahh cnm benim kide 12aylık eylül kacında doqdu benimki eylül 3 doqdu kızım ...
tabiki anlamsı cok zor ya ...
küçük kızım cekmeceden babasının fotosunu almıs
anlamlı anlamlı baktı fotoya sonrada baba baba dedi ...
tabi bende cok üzüzldüm
noldu cnm
her konuşmana dikkat ediorum hep kızım babası için sunu dedi bunu yaptı.arkadaşım çocuk bunlar çok takılma valla bak.kızım baba baba dedikçe beni komalara soktu salya sümük günlerce ağladım babam beni parka götürcek ne zmn gelecek dedikçe...aaaa adam bi geldi benim kız bir iki öptü sarıldı.gitti içeri oyuncak oynadı bakmadı bile doğrudürüst yüzüne .onların özlem anlayışı biraz farklı sen iyi olmaya bak çok üzülme.eşimi uçağa bindiriorum benimki patates kızarması yiyo... yaşlanmayalım genç kalalım çökeriz valla.tamam mı arkadaşım daha güçlü olacağız.....:teselli:
sana değildi arkadaşım trakya bölgesine .eşimi hapsettiği için kaydirigubbakcemile3
arkadaşım sen nerde okuyon öğrenci yazmışşın dikkatimi çekti .yaş sorulmaz ama hiç olmazsa kaç doğumlusun onu söle bari
anladım
kızlarsonunda terhis töreni bittti veee nişanlım teskeresini almış biraz önce 17 si akşamı geliyorr:lepi: bazılarınıda süpriz olmuş yol izninden yarın geliyorlarmışsositososito sivil takılıyoruz diyor hiçbirşey kalmadı üzerimde diyor :lepi: bitti askerlik bitti sositososito ohhhh sonunda bittiakannehir
kızlarsonunda terhis töreni bittti veee nişanlım teskeresini almış biraz önce 17 si akşamı geliyorr:lepi: bazılarınıda süpriz olmuş yol izninden yarın geliyorlarmışsositososito sivil takılıyoruz diyor hiçbirşey kalmadı üzerimde diyor :lepi: bitti askerlik bitti sositososito ohhhh sonunda bittiakannehir
senin eşinde edirnede değil miydi yanlış mı hatırladım acaba.benimki tekirdağda doğu değil çok şükür ama çok uzak ya.gitmek istesem uçak yok .otobüs fln gitsem çocukla zor...sıkıldım ya.eşinin evci izni var mı.
şafak kaçtı yine unuttum.ben becermedim bu sayma işini ya.:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?