Ksa dnem Askerlik...

canım benim en güzel dilekler de sizlerle olsun kaydirigubbakcemile5 çok teşekkür ederim bend ebittimu sandım bu ayrılıklardan halada bitmek bilmiyor işte yinede hçbirşey umutlu olmaya engel değil kafamçokkarıştı

kızlar günaydın.bugün güne moralsiz başladım.eşimin dün ilk günüydü usta birliğinde.ilk aldığı hbr evci izni yokmuş tugayda hemde hiç.daha öncelerden yaralama cinayet fln olunca kaldırmışlar.yanına gideceğim için mutluydum şimdi göremiycem bile.acemilik yaptığı yerde herkes kısa dönem olduğu için temiz bi yerdi dio.şimdi karışmışlar bir sürü manyak psikopat.doluymuş yeni yeri sevmedik biz.eskisi kadar iyi değil ya off.bu olur mu şimdi.eğitim manyağı bi komutanda varmış canını çıkarıomuş.yandık yaaaamafoldumben

yok hayatim bizimki daha hissetmiyo 12 aylik yasinda

anlayinca daha zor mutlaka

ahh cnm benim kide 12aylık eylül kacında doqdu benimki eylül 3 doqdu kızım ...
tabiki anlamsı cok zor ya ...
küçük kızım cekmeceden babasının fotosunu almıs
anlamlı anlamlı baktı fotoya sonrada baba baba dedi ...
tabi bende cok üzüzldüm

her konuşmana dikkat ediorum hep kızım babası için sunu dedi bunu yaptı.arkadaşım çocuk bunlar çok takılma valla bak.kızım baba baba dedikçe beni komalara soktu salya sümük günlerce ağladım babam beni parka götürcek ne zmn gelecek dedikçe...aaaa adam bi geldi benim kız bir iki öptü sarıldı.gitti içeri oyuncak oynadı bakmadı bile doğrudürüst yüzüne .onların özlem anlayışı biraz farklı sen iyi olmaya bak çok üzülme.eşimi uçağa bindiriorum benimki patates kızarması yiyo... yaşlanmayalım genç kalalım çökeriz valla.tamam mı arkadaşım daha güçlü olacağız.....:teselli:

saqol cnm benm haklısn ne yapıyım onlar böyle yaptıkca dah duyqulanıyorum

arkadaşım sen nerde okuyon öğrenci yazmışşın dikkatimi çekti .yaş sorulmaz ama hiç olmazsa kaç doğumlusun onu söle bari

kızlarsonunda terhis töreni bittti veee nişanlım teskeresini almış biraz önce 17 si akşamı geliyorr:lepi: bazılarınıda süpriz olmuş yol izninden yarın geliyorlarmışsositososito sivil takılıyoruz diyor hiçbirşey kalmadı üzerimde diyor :lepi: bitti askerlik bitti sositososito ohhhh sonunda bittiakannehir

qözünaydın cnm cok sevindm darısı bizlere

gelmiş geçmiş olsun arkadaşım darısı başımıza .....turkbayragi

yok sanırım bilmiyorumki ewet edirnde cok sükür doqu deqil o yüzden rahatım tekirdaqa ucak var netten arastırmıstım ben edirneye qitmek istemiştim ucakla qidiyim dedim antalydan cok uzak oyüzden edirnde tekirdag cok yakın olduqu için vardı bir arastır sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…