Ksa dnem Askerlik...

bak sen konuşmuşsun herşeyi öğrenmişsin .benimki arayamadı bile .tek öğrendiğimiz evci izni hiç yokmuş delirecem ya .4 ay hiç görmeden nasıl olcak bu iş nasıl teselli olucam.pislik biyermiş üstelik komutanda kırıkmış yaaaa:gitme:

çarşı izninde görüşürsünüz rahat rahat canım. zaten biraz zaman geçsin telefon felan geçiyor ellerine daha rahat olursun. zaten kısa dönemleri çok sıkmıyorlar... için rahat olsun...kaydirigubbakcemile5

canım ya inşallh dediğin gibi olur .ya ne bu ya tekirdağ doğu mu da evci izni yok.orası rahat biryer değilmiş.komutanı dağ komandosu olduğundan her eziyeti yapıomuş.çarşı izinleride kısıtlı sanırım.eşim pislik akıyo burda dio.zannetmiorum rahat olsun çok sıkıymış.tel sokan bile yokmuş cezası varmış.bunaldım inan

allahım sen aklıma mukayet ol .bugün hiç normal değilim yemin töreninde onu eve getirmek yaramadı bana.alışıodum şimdi daha çok özlüyorum

canım telefonla arıyabiliyor çok şükür,ama benimde hayallerim yıkıldı resmen
ya ben bayramda yanına gitmek istiyorum
ama izin olayını halledememiş daha
ek seferlerde doldu
yürüyerek mi gitsem ne kafamçokkarıştı

canım allah yardımcın olsun. biraz zaman geçsin alışırsın duruma yani insan mecburen kabulleniyor. ilk zamanlar olduğu için biraz sıkıyorlardır onlarıklava: şafak azalmaya başladıkça onlarda rahatlarlar.neyseki kısa dönem ya uzun dönem olsa ne yapardık buna da şükür dimi.:teselli:
hem bu topikte vakit daha çabuk geçiyor sanki. buraya takılırsın bol bol...:enbuyukkk:

maşallah ya herkes birbirini görüyor
bi ben göremedim
şu iş yerini varya dermişim neyse

cnm geçende seninle konuşmuştuk dimi.bayramda fln gideriz diye yer bulunurmu fln diye endişelenioduk.ne yazıkkı benim hiç umudum lkalmadı.eşimi görebilme ihtimalim olsa yürürdüm herhalde.yada aktarmalı ne yapar ne eder giderdim .başka şehirden başka otobüse uçağa binip giderdim.bir bilsen nasıl özledim.gelmesi bana çok koydu.iyiydim ben ya şaşırdım mı ne oldu sanki yeniden ilk kez aşık gibi oldum off ne zormuş bu asker yolu.tipim bile kaydı.çirkinleşiorum göçüyorum galiba.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…