Ksa dnem Askerlik...

evet canım bendim,eşimde daha görüşememiş,bayram nedeniyle heryer dolu şaştım kaldım ya içim daraldı
bide izin alıpta gidemessem çok kötü olur
cuma öğleden sonra izin al diyor,daha geçen hafta aldım ya alamam dedim :1no2:

hepinizin kandili mübarek olsun...............
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun

ooo ne güzel ya,sıhhıye hemde hihoyyyt
ama eşimde dedi hırsızlık olayı oluyormuş diye
2 hafta sonra kısa dönem uzun dönemlerden askerliği bitenler olacak dedi
rahatlarız ozaman dedi ama bakalım,yenilerimi gelecekmiş anlamadım ki

bende bu hırsızlık olayını anlamıyorum.askeriyenin botunu terliğini atleti çalsan ne olcak .gerizekalılar.ayıp ya ne bu böle .para zaten çok götürmüyolar.adamlar askerlik yoruyo zaten bide bu manyaklarla mı uğraşacaklar ya

bazen eskiler yeni gelenlere kıllık olsun diye çalarlarmış. asker malına sahip çıkmadığı zaman ceza alabiliyomuş çünkü. benim nişanlımın başına allahtan gelmedi ama koğuşlarında olmuştu, bot nöbeti tutuyolardı geceleri 1er saat:roflol:

benim nişanlımın koğuşundakiler çok iyiymiş. uzun dönemler de varmış ve hepsi birbirine sahip çıkıyormuş. bir tanesi gidecekmiş galiba bitmiş askerliği ve elindeki herşeyi ihtiyacı olanlara dağıtmış. kremlerini pudrasını falan. nişanlıma havlu vermiştim fazladan bulunsun yanında diye o da kullanmamış ve havlusu olmayanlara vermiş

kızlar bugün başıma çok ilginç bişey geldi yine okulda kaydirigubbakcemile3
okula bir gittim ki bakanlık müfettişi gelmiş. bu adamların yetkileri çok fazladır, bakan adına okula gelip teftiş ederler bizleri.
müfettiş evraklara bakıyordu ben odaya girdiğimde. tanıştık falan sonra benim sorumluluk sınavı evraklarımı istedi :1shok: benim evrakta da karalama vardı. adam evrakı aldı ve hoca hanım bu nedir allah aşkına neden karalama yaptınız yanlış olduğunu bilmiyor musunuz dedi. ben de bir anda ne dedim biliyor musunuz nişanlımı uğurlamaya gidecektim ve aceleyle yaptım bunu :roflol: adam ilk başta sinirliydi ama benim bu cevabımı duyunca güldü ve başladı askerlik muhabbeti ve hiç işlem yapmadı bana :teytey:
askerlik ilk defa bir işe yaradı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…