- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.581
aksam wenesle denizin şafaklarını kutluyoruzya saat 00.00da bende resmimi tekrar koyarım hepiniz görmüş olursunuz canlarımopuyorumnanaktan
beni neden dışlıyonuz... bende vardım aslında... şafak 2 senağlamasenağlamasenağlama
beni neden dışlıyonuz... bende vardım aslında... şafak 2 senağlamasenağlamasenağlama
burcucum kutlayın valla akşam ben nete giremiyorum kalbim sizlerle kaydirigubbakcemile5
kıyamam ben seni görmedim azönce=))
sana aksam süprizim var ozaman affettireyim kendimihihoyyyt
tamam canım bizde sabah kutlarız senle zemuszemus
sanki benimki geliyo ya içim bi hoş :1hug:
tabi canım unutmadık seni kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt
evet canım bendim,eşimde daha görüşememiş,bayram nedeniyle heryer dolu şaştım kaldım ya içim daraldıcnm geçende seninle konuşmuştuk dimi.bayramda fln gideriz diye yer bulunurmu fln diye endişelenioduk.ne yazıkkı benim hiç umudum lkalmadı.eşimi görebilme ihtimalim olsa yürürdüm herhalde.yada aktarmalı ne yapar ne eder giderdim .başka şehirden başka otobüse uçağa binip giderdim.bir bilsen nasıl özledim.gelmesi bana çok koydu.iyiydim ben ya şaşırdım mı ne oldu sanki yeniden ilk kez aşık gibi oldum off ne zormuş bu asker yolu.tipim bile kaydı.çirkinleşiorum göçüyorum galiba.kaydirigubbakcemile2
sağol canım seninde kandilin mübarek olsunhepinizin kandili mübarek olsun...............
@dirim
canım ankara sıhhiye ye çıktı bizim usta birliği hırsızlık olayı canımı sıktı biraz daha ilk gün kilidini çalmışlar bugun kilit yarın çantayı götürürüz diyolar diye dalga geçio bi deakannehir
benim içimde bir hoş :gitme: şu ayrılıklar olmasa:gitme:
bugün beni o uyandırdı, çok özledim nezaman evleniyoruz dedi=))
uykunuzdan onun telefonuyla uyanıp bunu duymak çok güzel bişey kazasız belasız gelsin yeterki dünyalar benim olur...
bu konulara girmeyelim...:çok üzgünüm:
yoksa senağlama dayanamıyacağım...senağlamasenağlamasenağlama
turkbayragi WENES DENİZ PEMBE turkbayragi
:dance: :dance: :hooray: :dance: :dance:
bende bu hırsızlık olayını anlamıyorum.askeriyenin botunu terliğini atleti çalsan ne olcak .gerizekalılar.ayıp ya ne bu böle .para zaten çok götürmüyolar.adamlar askerlik yoruyo zaten bide bu manyaklarla mı uğraşacaklar ya
darısı başına yusum .....:lepi:
ŞİMDİ NİŞANLIMLA KONUŞTUM KIZLAR O DA SİZLERİ TEBRİK ETTİ ÇOK DÜŞÜNCELİDİR. ARTIK ARALIKTA GİDENLERİN EŞLERİ DE SİZE PARTİ YAPAR ÜZÜLMEYİN DEDİ zemuszemus
bazen eskiler yeni gelenlere kıllık olsun diye çalarlarmış. asker malına sahip çıkmadığı zaman ceza alabiliyomuş çünkü. benim nişanlımın başına allahtan gelmedi ama koğuşlarında olmuştu, bot nöbeti tutuyolardı geceleri 1er saat:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?