- 31 Temmuz 2008
- 352
- 16
- 643
- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.601
bende bu hırsızlık olayını anlamıyorum.askeriyenin botunu terliğini atleti çalsan ne olcak .gerizekalılar.ayıp ya ne bu böle .para zaten çok götürmüyolar.adamlar askerlik yoruyo zaten bide bu manyaklarla mı uğraşacaklar ya
Herkese merhabalar,
bu topiğin en başından beri takipçiyim. paylaşımlar çok güzel burda yazılanlardan cesaret alıyor insan :) benim de Nişanlım aralıkta asker olcak inş :).. askerliği nereye düşerse düşsün sabırla beklemeyi, bir kaç gün aramadığında hemen panik olmamam gerektiğini...daha bir sürü şeyi bu topicte yazılanlardan öğrendim şimdiden.. Allah tüm bekleyenleri sağ salim sevdiğine kavuştursun inşallah..
Herkese merhabalar,
bu topiğin en başından beri takipçiyim. paylaşımlar çok güzel burda yazılanlardan cesaret alıyor insan :) benim de Nişanlım aralıkta asker olcak inş :).. askerliği nereye düşerse düşsün sabırla beklemeyi, bir kaç gün aramadığında hemen panik olmamam gerektiğini...daha bir sürü şeyi bu topicte yazılanlardan öğrendim şimdiden.. Allah tüm bekleyenleri sağ salim sevdiğine kavuştursun inşallah..
inşallah canım. herkesin ne dileği varsa kabul olur inşallah. ben de bugün dua okuyacağım bol bol o yüzden çok fazla girmeyeceğim bugün ama 12den önce burda olurum.Selamlar kızlar,
Bu gece wenes'ın safagı 0 lıcaktık, kadır gecesı oldugu ıcın bır duaya gıdıcez ama o saate donmus olabılırım belkı..
Gelıcem yınede... soylersınız oldumuuu.... :çok üzgünüm:
Hepımızın kadır gecesı mubarek olsun, hayırlara vesıle olsun ınsallahh
Bu geceyı bos gecırmeyelım derım, en cok duaya ıhtıyacımız var, ve bu gece de dualar gerı cevrılmez...
Allah buyuk kabul olucaktır ınsallah.. opuyorum gelıcem ins gece... :Saruboceq:
Çukurcadan iki şehıt daha cıkmıs bu arada bugun konustum esımle...
Allahım korusun ne dıyecegımı bılmııyorum ya yakınlarına sabır versın cok zor...
Çukurcadan iki şehıt daha cıkmıs bu arada bugun konustum esımle...
Allahım korusun ne dıyecegımı bılmııyorum ya yakınlarına sabır versın cok zor...
allah korusun canım, bugece bütün askerler için, hepimizin eşleri için özellikle dua edicem.
bende bugün hiç görüşemedim çok merak ediyorum hiç yapmazdı böyle.
arkadaşlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun bol bol dua edelim tüm askerlerimiz tüm sevdiklerimiz için Allah inşallah kabul etsin tüm dualarımızı. hepinizi öpüyoru iyi geceler herkese bu gecemizi ve rramazanın son gecelerini çok iyi değerlendirelim allah hepimize saglıklı huzur dolu sevdikleriyle mutlu bir hayat nasip etsin.
kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim tüm asker yolu bekleyenlerin yanında olsun. bu gece edilen dualar kabul olurmuş tüm dualarımız askerlerimizle.............
arkadaşlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun bol bol dua edelim tüm askerlerimiz tüm sevdiklerimiz için Allah inşallah kabul etsin tüm dualarımızı. hepinizi öpüyoru iyi geceler herkese bu gecemizi ve rramazanın son gecelerini çok iyi değerlendirelim allah hepimize saglıklı huzur dolu sevdikleriyle mutlu bir hayat nasip etsin.
kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim tüm asker yolu bekleyenlerin yanında olsun. bu gece edilen dualar kabul olurmuş tüm dualarımız askerlerimizle.............
burcu kimseler gelmemiş hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?