Ksa dnem Askerlik...

ya diş fırcasını kullanıp yerine koyanlar bile oluomuş alsa daha iyi yani malına sahip çıkma olayına gelince acemi birlikte olan nöbetçi burda yok genel olarak tüm koguşlar için 1 tane varmış o da içerden son cıkanın ya da girip cıkanların naaptığını bilemez kii bence kişiliksizlikten başka bişey değil

Herkese merhabalar,
bu topiğin en başından beri takipçiyim. paylaşımlar çok güzel burda yazılanlardan cesaret alıyor insan :) benim de Nişanlım aralıkta asker olcak inş :).. askerliği nereye düşerse düşsün sabırla beklemeyi, bir kaç gün aramadığında hemen panik olmamam gerektiğini...daha bir sürü şeyi bu topicte yazılanlardan öğrendim şimdiden.. Allah tüm bekleyenleri sağ salim sevdiğine kavuştursun inşallah..

ozaman aralıkta bekleriz seni, biz burda oluruz o zaman , sonra bizi uğurlarsın inşallah=))hihoyyyt

Selamlar kızlar,

Bu gece wenes'ın safagı 0 lıcaktık, kadır gecesı oldugu ıcın bır duaya gıdıcez ama o saate donmus olabılırım belkı..

Gelıcem yınede... soylersınız oldumuuu.... :çok üzgünüm:

Hepımızın kadır gecesı mubarek olsun, hayırlara vesıle olsun ınsallahh
Bu geceyı bos gecırmeyelım derım, en cok duaya ıhtıyacımız var, ve bu gece de dualar gerı cevrılmez...
Allah buyuk kabul olucaktır ınsallah.. opuyorum gelıcem ins gece...
:Saruboceq:

hoşgeldin canım. sen de gel arada bir buraya hazırlık olur senin içinde

inşallah canım. herkesin ne dileği varsa kabul olur inşallah. ben de bugün dua okuyacağım bol bol o yüzden çok fazla girmeyeceğim bugün ama 12den önce burda olurum.

Çukurcadan iki şehıt daha cıkmıs bu arada bugun konustum esımle...

Allahım korusun ne dıyecegımı bılmııyorum ya yakınlarına sabır versın cok zor...

Çukurcadan iki şehıt daha cıkmıs bu arada bugun konustum esımle...

Allahım korusun ne dıyecegımı bılmııyorum ya yakınlarına sabır versın cok zor...

allah korusun canım, bugece bütün askerler için, hepimizin eşleri için özellikle dua edicem.
bende bugün hiç görüşemedim çok merak ediyorum hiç yapmazdı böyle.

Bu gece dualrımız kabul olur inşallah tüm askerlerimizi Allah sevenlerine bağışlasın:Saruboceq:

arkadaşlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun bol bol dua edelim tüm askerlerimiz tüm sevdiklerimiz için Allah inşallah kabul etsin tüm dualarımızı. hepinizi öpüyoru iyi geceler herkese bu gecemizi ve rramazanın son gecelerini çok iyi değerlendirelim allah hepimize saglıklı huzur dolu sevdikleriyle mutlu bir hayat nasip etsin.

saol canım seninde mübarek olsun, inşallah iyi dileklerin ve duaların kabul olur iyi geceler

kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim tüm asker yolu bekleyenlerin yanında olsun. bu gece edilen dualar kabul olurmuş tüm dualarımız askerlerimizle.............

amin canım inşallah dualarımız kabul olur
kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim tüm asker yolu bekleyenlerin yanında olsun. bu gece edilen dualar kabul olurmuş tüm dualarımız askerlerimizle.............

senin de kandilin mübarek olsun.

Kızlar KAdir geceniz mübarek olsun.Allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah.
İnşallah sevdiklerimize bir an önce sağsalim kavuşalım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…