- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.641
burcuuu süper canım bunlar özellikle pasta :icecream:
kızlaar inşallah en kötü gününüz böyle olsun, allah sevdiğinize hemen kavustursun sizi,
en içten en güzel dileklerim şu kandil gecesinde bütün askerlerimizle
allah bahtınızı açık etsinhihoyyyt
kız hayal kurmak da parayla değil ya kaydirigubbakcemile3 benim tektaşım var wenesin 50li taşı olsun kaydirigubbakcemile3senin yüzükte yakıyo ortalıgı canım bunun büyüklüğü ne:1shok: batırcanmı adamları kaç taşı var bunun=)) tek taş neyimize yetmiyo kız=))
senin yüzükte yakıyo ortalıgı canım bunun büyüklüğü ne:1shok: batırcanmı adamları kaç taşı var bunun=)) tek taş neyimize yetmiyo kız=))
Nasil heyecanlıyım bir bilseniz. Hop oturup hop kalkıyorum.
Sabah birlikten 9.30 da çıkacak sevgilim. 11.45 de ucaga binmis olacak. 12.30 -13.00 gibi istanbulda.
14.00 de evde olucak , benim yanima gelmesi 17.00 gibi olur allahıımmmmmm icim kıpır kıpır , sanki kalbim yerinden cıkacakmıs gibi kızlar.
kız hayal kurmak da parayla değil ya kaydirigubbakcemile3 benim tektaşım var wenesin 50li taşı olsun kaydirigubbakcemile3
inşallah kızlar bundan sonraki süreçte hep yüzünüz güler. biz burda bekleşirken gelir bize güzel haberlerinizi verirsiniz. biz de ağlaşıp dururuz artık kaydirigubbakcemile3
ben istemedim ne gereği var dedim ama sen iste canım çok beğeniyorsan pırlantayı bakma burcuya sen kaydirigubbakcemile3Ama ben pirlanta istiyorum:kedi:
Baska bisey istemiyorum valla.
Sadece pirlanta bi yuzuk , su kadarçık bişiopuyorumnanaktan
bayıldım zaten bittim vallahi supermis yuzugumde:teytey:
pembe canım sevgilin senin yanına neden gelemiyor. farklı şehirlerde misiniz yoksa??
amin canım benim sağolasın opuyorumnanaktanAy canım benimopuyorumnanaktan
Allah o guzel gönlüne gore versin inşallah:asigim:
Sagol canım benım.:dance:
bizde en umutsuz oldugumuz zamanda bu anı hatırlayalım canım, topicin ilk sayfasında kızlar yeni asker göndermişlerdi baksana geldiler bileehihoyyyt umut ve sabır lazım sadece, bittiği anda takviye edelim=))
ben istemedim ne gereği var dedim ama sen iste canım çok beğeniyorsan pırlantayı bakma burcuya sen kaydirigubbakcemile3
amin canım benim sağolasın opuyorumnanaktan
eee foto yok mu şimdi bize kısa saçla :kedi:
evet ya düşünsene aralıkta yeni arkadaşlar gelecek ve biz deneyimli ve yolu yarılamış olacağız onlar da bize parti yapacaklar böyle
yapmazlarsa döverim zaten onlar :tomato: :roflol:
evet canım farklı şehirlerdeyiz maalesef...
5 yıl oldu beraber toplasan 6 kere anca görüşebildik kader diyorum artık.:gitme:
herşeyde bir hayır vardır be canım. inşallah en kısa zamanda kavuşur ve bir daha ayrılmazsınız. bukadar zaman ayrı şehirleren bu ilişkiyi yürüttüğünüze göre çok bağlısınız birbirinizeevet canım farklı şehirlerdeyiz maalesef...
5 yıl oldu beraber toplasan 6 kere anca görüşebildik kader diyorum artık.:gitme:
bence büyük kkonuşma tatlım kaydirigubbakcemile3Sadece yüzük istiyorum zaten wallahi baska bisi istemiyorum:sinifsinif:
Bende olacagim o partidedelikafadulden, size neler yapicam neler:asigim:
Foto koyacagim ama yarin sefgilimle olani koyayim olurmu?
Simdi yüzümü aldımda ayıptır sölemesi, kıpkırmızı delikafadulden
kızlarr resmimi koydum avatarıma buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?