Ksa dnem Askerlik...

amin canım aminnnnnnn:Saruboceq:
Hepimiz için inşallah sag saglim tum bekleyenlerimizin kavuşmasini nasip etsin allah:Saruboceq:
Hepimizin gönlüne göre versin insallahh.:asigim:

inşallah kızlar bundan sonraki süreçte hep yüzünüz güler. biz burda bekleşirken gelir bize güzel haberlerinizi verirsiniz. biz de ağlaşıp dururuz artık kaydirigubbakcemile3

senin yüzükte yakıyo ortalıgı canım bunun büyüklüğü ne:1shok: batırcanmı adamları kaç taşı var bunun=)) tek taş neyimize yetmiyo kız=))
kız hayal kurmak da parayla değil ya kaydirigubbakcemile3 benim tektaşım var wenesin 50li taşı olsun kaydirigubbakcemile3

senin yüzükte yakıyo ortalıgı canım bunun büyüklüğü ne:1shok: batırcanmı adamları kaç taşı var bunun=)) tek taş neyimize yetmiyo kız=))

Ama ben pirlanta istiyorum:kedi:
Baska bisey istemiyorum valla.
Sadece pirlanta bi yuzuk , su kadarçık bişiopuyorumnanaktan
bayıldım zaten bittim vallahi supermis yuzugumde:teytey:

çok imrendim yaaa. benimkinin yanıma gelmesi bir kaç ayı bulur sanırım. :gitme:

inşallah kızlar bundan sonraki süreçte hep yüzünüz güler. biz burda bekleşirken gelir bize güzel haberlerinizi verirsiniz. biz de ağlaşıp dururuz artık kaydirigubbakcemile3

bizde en umutsuz oldugumuz zamanda bu anı hatırlayalım canım, topicin ilk sayfasında kızlar yeni asker göndermişlerdi baksana geldiler bileehihoyyyt umut ve sabır lazım sadece, bittiği anda takviye edelim=))

Ama ben pirlanta istiyorum:kedi:
Baska bisey istemiyorum valla.
Sadece pirlanta bi yuzuk , su kadarçık bişiopuyorumnanaktan
bayıldım zaten bittim vallahi supermis yuzugumde:teytey:
ben istemedim ne gereği var dedim ama sen iste canım çok beğeniyorsan pırlantayı bakma burcuya sen kaydirigubbakcemile3

Ay canım benimopuyorumnanaktan
Allah o guzel gönlüne gore versin inşallah:asigim:
Sagol canım benım.:dance:
amin canım benim sağolasın opuyorumnanaktan

eee foto yok mu şimdi bize kısa saçla :kedi:

bizde en umutsuz oldugumuz zamanda bu anı hatırlayalım canım, topicin ilk sayfasında kızlar yeni asker göndermişlerdi baksana geldiler bileehihoyyyt umut ve sabır lazım sadece, bittiği anda takviye edelim=))

evet ya düşünsene aralıkta yeni arkadaşlar gelecek ve biz deneyimli ve yolu yarılamış olacağız onlar da bize parti yapacaklar böyle
yapmazlarsa döverim zaten onlar :tomato: :roflol:

Bende olacagim o partidedelikafadulden, size neler yapicam neler:asigim:

Foto koyacagim ama yarin sefgilimle olani koyayim olurmu?
Simdi yüzümü aldımda ayıptır sölemesi, kıpkırmızı delikafadulden

evet ya düşünsene aralıkta yeni arkadaşlar gelecek ve biz deneyimli ve yolu yarılamış olacağız onlar da bize parti yapacaklar böyle
yapmazlarsa döverim zaten onlar :tomato: :roflol:[/QUOTE]

onlar yapmazsa biz yaparız canım...:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt:enbuyukkk:

kızlar ben geldimm buraları heyecan basmış darısı bizim de başımıza di mi 329 cularsengözlerimebaksanab

evet canım farklı şehirlerdeyiz maalesef...
5 yıl oldu beraber toplasan 6 kere anca görüşebildik kader diyorum artık.:gitme:
herşeyde bir hayır vardır be canım. inşallah en kısa zamanda kavuşur ve bir daha ayrılmazsınız. bukadar zaman ayrı şehirleren bu ilişkiyi yürüttüğünüze göre çok bağlısınız birbirinize

Sadece yüzük istiyorum zaten wallahi baska bisi istemiyorum:sinifsinif:
bence büyük kkonuşma tatlım kaydirigubbakcemile3

Bende olacagim o partidedelikafadulden, size neler yapicam neler:asigim:

Foto koyacagim ama yarin sefgilimle olani koyayim olurmu?
Simdi yüzümü aldımda ayıptır sölemesi, kıpkırmızı delikafadulden

daha güzel canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…