- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.661
Canım benim ya.
Sen gidemezmisin peki yanina?
cadııııı :))kızlarr resmimi koydum avatarıma buyrunnnnnnnnn
evet ya düşünsene aralıkta yeni arkadaşlar gelecek ve biz deneyimli ve yolu yarılamış olacağız onlar da bize parti yapacaklar böyle
yapmazlarsa döverim zaten onlar :tomato: :roflol:
kızlar ben geldimm buraları heyecan basmış darısı bizim de başımıza di mi 329 cularsengözlerimebaksanab
ne kadar güzelmissin burcu, maşallah .Allah nazarlardan saklasin canım:1hug:
ben bunun kadar büyük taşlı aldırcam benimki küçük kaldı nikaha artıkdelikafadulden
bide bunu istiyom ama bunu anca rüyamda alır bana:roflol:
mavi elmasmış buu:1shok:
herşeyde bir hayır vardır be canım. inşallah en kısa zamanda kavuşur ve bir daha ayrılmazsınız. bukadar zaman ayrı şehirleren bu ilişkiyi yürüttüğünüze göre çok bağlısınız birbirinize
çok bağlıyızdır birbirimize canım çok şükür.opuyorumnanaktan bu zamana kadar bana bir kere bile hayır demediçok seviyorum onu.
böyle bişey istediğini nişanlına söylersen bence askerden dönmemek için her yolu arar :roflol: :roflol:
maalesef bende gidemiyorum. o gelecek ama bir kaç ay sonra gelebilir anca. ne yapalım evlenince hiç ayrılmayacağız artık. şimdilik telefonlara yapışık yaşıyoruz...
:roflol: samandan yüzük haa :roflol:ya insaflı kızımdır, istemem. bi yat bi kat bide araba yeter=)
çocugu uykusundan edicem dürtüyolardır şimdi onu hisseder o:roflol:
samanlığı seyra ederim ben, samanıda büker takarım parmağıma o gelsindedelikafadulden
Amin canım, allah gonlune göre versin. Hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin.:1hug:
burcu da KK'nın güzellerinden
yaa o nasıl masum bi yüz öyle..
içim sızladı yazık ya allah korusun hepsini ben çıkıyorum dua ediccem az daha kızlar boş geçirmiyim bugünü, askerleeri gördüm içim bi garip oldu..
canım silme yüzü çok masum, ben çok severim böyle anadolu kokan insanıturkbayragisildim sildim hemen etkileniyoruz düşünemedim valla.
tamam canım beklıyorumburcu duu duu gitme resmimi koyucam avatara.
.:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?