- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.681
pembe , wenes canlarım allah sizlerin yüzünü hep böyle güldürsün, tekrar tekrar gözünüz aydın
sevdiğinizle yaşlanın inşallah.. sizleri öpüyorum arada gelin bizim yanımza=)
iyi geceler hepinize
amin canım benim merak etme geliriz inşallah. bizim şafak bitti artık sizinkileri sayarız...
kızlar yuzumde makyaj yok, bide ustune yeni aldim. Bide siz beni yarin gorun artıkopuyorumnanaktan
kızlar yuzumde makyaj yok, bide ustune yeni aldim. Bide siz beni yarin gorun artıkopuyorumnanaktan
çok güzel saçların canım ya cok yakışmış gercekten
maşallah sanada canım güzel hatunsun
wenes tatlım maşallahın var allah nazardan saklasın
çok güzel olmuş canım hihoyyyt acaba maşayla biraz dalga mı versen ki yarın. dene istersen evde olmazsa düzleştirirsin yine.hepsini dene sen yine de kaydirigubbakcemile5ayy beceremedim bi turlu yahu buyrunuz yanda :)
iyi geceler arkadaşlar. biraz dua edeyim bari yarime kavuşmak için çoook duaya ihtiyacım var. öpüyorum hepinizi tekrar kadir geceniz mubarek olsun...opuyorumnanaktan
:asigim: Saol canımcım
tsk ederim, saclarimi begendin mi? nasıl olmuslar?
yetiştim bu sefer tam resmın ustune geldım...kaydirigubbakcemile3
senem (wenes) cok hossun masallahsacları yenımı kestrdın..
safagı sıfırladın gozun aydın tebrık ederım darısı bızlerın ve tum bekleyenlerın basına ınsallaahh !! :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İyi geceler canım, allah kabul etsin.opuyorumnanaktan
çok güzel olmuş canım hihoyyyt acaba maşayla biraz dalga mı versen ki yarın. dene istersen evde olmazsa düzleştirirsin yine.hepsini dene sen yine de kaydirigubbakcemile5
herkese iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan
yorucu bir gündü benim için.
inşallah yarın akşam güzel haberlerle dönersiniz buraya. tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?