Ksa dnem Askerlik...

Tünaydın canlarımmm burası mutluluk kokuyor bugun darısı başımıza şimdilik geri sayıma devam yerimseniben wenes denizkoydumadımı divine pembe hepinizin mutlulugu daim olsuna.s.

günaydınnn şafağımızzzz sonnnnnnnnnn 1 gün artık yarın akşam kavuşuyoruzzdelikafadulden offf off delikafadulden
gözün aydın canım opuyorumnanaktan kavuşuyorsunuz nihayet
darısı bizim başımıza

çook teşekkür ederimm darısı tüm asker yolu bekleyenlerin başınaaa :Saruboceq:
gözün aydın canım
inşallah biz de bu günleri göreceğiz :Saruboceq:

gözün aydın canım opuyorumnanaktan kavuşuyorsunuz nihayet
darısı bizim başımıza

gözün aydın canım
inşallah biz de bu günleri göreceğiz :Saruboceq:

derler ya 40 kere söyleyince olurmuş darısı başımıza diye söyleye söyleye 40 ı devirdik heraldekaydirigubbakcemile3

derler ya 40 kere söyleyince olurmuş darısı başımıza diye söyleye söyleye 40 ı devirdik heraldekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 öyle canım.iki günden beri yüzlerce kez aynı şeyi yazdık galiba.

Aralık ayı geldiğinde yeni arkadaşlar gelir buraya. ozaman onlar da bize ayyy ne güzel biz de bu günleri görebilecek miyiz derler delikafadulden işte ozaman sonlara yaklaştığımızı çok iyi hissederiz biz de

Valla burda arkadaşlarınki bittikçe beni de bi heyecan kaplaadı kendi kendime gelin güvey oluyorum şimdidendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

:gitme:bende eşimi özledim yaaaaaa
bayramda gelmezsse ben süpriz yapıp gitmek isityorum :kedi:
keşke ev izni verselerde gelse kaydirigubbakcemile5

niye aglıyosun tatlım sen:uhm:

noldu kuşum :teselli:

sabah 6'dan beri arıyor ve daha çook var bitmasine, günler geçmek bilmiyor,geleli 6 gün oldu ama bir yıl geçmiş gibi geliyor diyor nişanlım. o böyle yaptıkça ben de iyice bunaldım. Heryerde karışıklık var yerin iyi falan desem de değişen birşey yok.
Az önce aradı bir arkadaşının gitmesine 7 gün varmış, ama bileğini kırmış alçıya almışlar ve evine gönderiyorlar diyo. Ve bu arkadaş bütün izinlerini de kullanmış ama yine de herkesten önce gidiyor dedi. Ben de bitmesine yakın böyle bişey yapmayı düşünüyorum dedi. Dengesini kaybediyor galiba yavaş yavaş mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…