Ksa dnem Askerlik...

oo.. tatlım yaa uzulme.. :teselli:
askerlık psıkolojısı denılen olay bu ıste.. ben esım gıtmeden once ve gıttıkten sonra askerlıkle ılgılı bır suru sey okudum netten,
yapıp gelenlerden..
bacagını kıranlar, kolunu kıranlar gercekten cok... uzun donemlerde ozellıkle.. eve gondermıyorlar tabı hemen hava degısımı verıyorlarmıs.. sanırım 30 gun yada 45 gun fılan kırıgın durumuna gore..
ama bence ısı daha da uzatmaktan baska bırsey degıl daha acılı ve sancılı olur o sekılde..
ama demekkı cok bunalıyorlarkı bunu da yapıyorlar.. kısa donemler ıcın bence hıc degmez 1 hafta erken gelmek ıcın degmez.. sag salım olsunlar da.. sen moral vermeye calıs, daha sakın davran, baska seylerden konusun bu sekılde gecmez be canım.. dıkkatını farklı seylere cekmeye calıs.. bırde cok telde konusmayın bence... :1no2:

Ya bu teror durumları gıttıkce artıyor acılım macılım derken sakınler dıyoduk aksıne her yer de ayaklanma cıkmaya basladı hele bu kansızlardan cenaze cıkınca kudurdular..
Napıcaz bılmıyorum Allahım sonumuzu hayır etsın, her aksam haberler de karısıklık, karısıklıııkk............

Bır an once kıs gelse yıne bıraz daha farkeder heralde... Allahım sen koru yarabbımm...

O da bugün 45 günden bahsediyordu. Aklında ne var onu da bilmiyorum.Çok olgundur aslında ama askerlik çok etkiledi anlaşılan.Birara ben çarşı izni espirisi yapardım ona çarşı iznine çıkma derdim güler geçerdik ama şimdi onu bile söyletmiyor bunaldım artık diyor. Ve oraya gideli daha 6gün oldu.

Herşey okadar şaşırtıyor ki beni. Televizyonda izledikçe nutkum tutuluyor,sinir katsayım artıyor.
Allah bütün askerlerimzi korusun

sewgilim aradı akşam konuştuk da o da çok bunalmış geçen bi muayene için 10 dk dışarı çıkartmışlar bi garip geldi dışarısı diyobenneyaptımki yazık günleri sayıyo ben daha fazla çıkarttım nebiliyim o daha az saymış söylemeseydim ama çıktı ağzımdan.oh sen gez falan dedi

Herşey okadar şaşırtıyor ki beni. Televizyonda izledikçe nutkum tutuluyor,sinir katsayım artıyor.
Allah bütün askerlerimzi korusun
Amıın canım amıınn...

Bıraz daha sabır canım.. ıste zaten ızınler bu yuzden kotu oluyor..
Ben bılıyorum kendımı ızne gelse gıdısı ılkınden daha zor olacak, tam alısmısken beklemeye gelmelerı sabrımızı zorluyor bekleme acısıdnan...
esımde boyle dusunuyor dogu cıkacagından haberımız yokken bıle ızınsız yapar gelrıım dıyordu..
Gercekten oyle cok daha zor oluyor... ama sabır bıraz daha zaman var onumuzde, o pes etsede sen etme..
Enerjın yuksek olsun konusurken ınan cok etkılıyo canım, senden moral alsın... :teselli:

arabaları arama görevini istiyormuş sürekli. giriş kapısında olmak bile iyi geliyor diyo. bugün gidenler olmuş şafak doğan güneş diye bağırsam beni de çıkartırlar mı acaba diyor :)

Ben dayanıyordum aslında ama o bana çok destek oluyordu. Bugüne kadar hep nazımı çekti orda, sıra bana geldi galiba. Dayanacağız başka yolu yok bunun canım.
Senin eşinden haber var mı? dün iki şehit var diye yazmıştın netten baktım ama bir tane yazıyordu. Yazık daha 23 yaşındaymış

canım üzülme yaa nasıl ki ilk gittiklerinde yadırgadılar aynısını ikinciye yaşıyorlar şu an düzelecektir benim sevgilim de bazen iyi burası yaa diyor bi gün sonra of çekiyor alışacaklar tatlım sen şimdilik onu güldürmeye filan çalış ben öyle yapıyorum o of dedikçe ben hemen bişiler sacmalayıp güldürüyorum ona da iyi geliyor e tabi o gülünce bana da iyi geliyorkaydirigubbakcemile3

Nasılsınız kızlar
Sıkmayın canınızı sanırım birçok askerimizde aynı bunalmışlık var.Yer değişikliği pek yarmadı galiba.
Bir de sanırım acemilik daha rahat geçti o yüzden bunalıyorlar.Benimki de öyle gittiğinden beri sürekli onu teselli etmeye çalışıyorum.
Bitecek Allah'ın izniyle

yok canım ıkı tane... evet bırı 23 yasında onbası.. ya aılesı cenaze torenınde hıc aglamadı gurur duyuyoruz aglamayacagız dedıler..

operasyona cıkmadan once aramıs annesını, goreve gıdıyorum dua et demıs o da dua edıyorum oglum koklerını kazıyın onların demıs...

yaa aslında sıradan ınsanlardı onlarda hıc akıllarına gelmezdı belkıde bızım gıbı yarın bırgun oglunun olecegı, elbette korkusu vardı hep ama ınsan kondurmaz ıste ama gelıyo basa.. ve hıc ummadıgın anda.. bu benı cok korkutuyor...

Betülcüm seni cok iyi anlıyorum son 1 2 yıl özellikle okul bittikten sonra hep sevgilimin askere gideği nerde nasıl yapacagı düşüncesi aklımdaydı ve düşündükçe içimi sıkıyordu 10 agustosa kadar bu stresi hep yasadım o da belli etmese de aklında vardı bu düşünce gidip geri dönmemek var gibi seyler söylerdi bazen ama sadece risli bir bölgede olmak eksi olarak görülmesin bir taanıdığım evlerden ırak izmir gibi bir yerde sehit düştü o yüzden esleriniz sizden cook uzaklarda belki kotü bi yerde diye içinizi sıkmayın hep hayırlısını dileyin :Saruboceq: zor biliyorum asla akıl filan veriyo demeyin sadece iyi yonunden bakmanıza aklım yettiğince destek olmak istiyorum

canının sıkılmasına alıştım. haklı da zaten. daha nöbetleri bile başlamamış hiçbişey yapmıyorlar çoğu zaman. ama son söylediği kol bacak kırma işi çok tuhafıma gitti. hiç böyle biri değildi çünkü. inşallah sağ salim atlatırırz hepimiz.
Bizimki sıkıntıdan ne yapacağını şaşırdı :mymeka:

bitecek elbet 100lere de düşecek sonlar 50 lere derken 1 haftalar sona 1 gün...

inşallah canım göreceğiz o günleri. herkesin askeri sağ salim dönsün evine.

Evet ya o insanlar göreve gidiyor oğlumuz dediler dua ettiler ve günlük yaşantılarına devam ettiler. Sonra da bu haber geldi.Allah herkesin askerini korusun,hepsi sağ salim dönsünler evlerine.

neyse kızlar ya yine burası aglamaklı olmaya basladı havayı dagıtayım biraz nişan düğün vs lerinizden bahsetsenize biraz hikayeleriniz resimleriniz varsa paylaşır mısınızyerimseniben

Canım cok haklısın elbette, est... bırbırımıze destek oluyoruz burada..

Kader nerede yazıldıysa elbet orada olacaktır olan ona kımsenın engelı olamaz suphesız ne yazıkkıı...

İzmirde neden sehıt dustu acaba ya onu da merak ettım ?

Allahım korusun .....................

bir ara bomba fln patlamıştı ya ben de tam olayı bilmiyorum bi tanıdıktı çok iyi bilmiyorum ben de nasıl olduğunu Allah hepsini korusun

neyse kızlar ya yine burası aglamaklı olmaya basladı havayı dagıtayım biraz nişan düğün vs lerinizden bahsetsenize biraz hikayeleriniz resimleriniz varsa paylaşır mısınızyerimseniben

biraz daha içini karartayım mı canım akannehir
sol kolum acayip uyuşuyor kalp krizi mi geçireceğim acaba :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…