- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.781
bu konuda bilgilisin denizm yerimseniben nişanlım 7gün izin kullandı kaç günümüz var ozaman bizimaldıgı gün kadar artar 6 ay için toplam 12 gün izin hakkı var zaten
ehehe ben daha nişaanlanmadım ki yani evlenmedim de top sizde o yuzdeeenn
burcu hem çalışıyor hem de yüksek lisans öğrencisiydi yanılmıyorsam
bu konuda bilgilisin denizm yerimseniben nişanlım 7gün izin kullandı kaç günümüz var ozaman bizim
bu saat itibariyle 128 gün kaldı diye hesapladık ama inşallah doğrudur158 olsaydı 17-18 ocak fln oluyor ya 7 gün daha ekliceksin heralde canım nişanlın tabii ki daha ii biliodur ha birde dagıtım izni filansa ben onu bilmiyorum tatlım izinden sayılıyor mu o:sm_confused:
kızlar bi gelip bir kayboluyorum... bir müddet daha yokum bu cuma nefes sorunumdan dolayı ameliyat olacam. korku ve heyecan var. bana dua edin olur mu:Saruboceq: kemik kırılacagı için düzeltirecemde...
kaldırıyom başk koycam çok meshur olmiyim demikaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım dualarımız seninle:Saruboceq:
bu arada profil resmini denedim kızlar ama tamamen kayboldu yarın yine denerim yerimseniben
bu arada saat de epey geç olmuş yarın kalkamıcam vala cenem düşmüş bu gece hepinize tatlı rüyalar
bu saat itibariyle 128 gün kaldı diye hesapladık ama inşallah doğrudur
burundan mı olacaksın senem? çok geçmiş olsun
bu arada profil resmini denedim kızlar ama tamamen kayboldu yarın yine denerim yerimseniben
bu arada saat de epey geç olmuş yarın kalkamıcam vala cenem düşmüş bu gece hepinize tatlı rüyalar
kızlar bi gelip bir kayboluyorum... bir müddet daha yokum bu cuma nefes sorunumdan dolayı ameliyat olacam. korku ve heyecan var. bana dua edin olur mu:Saruboceq: kemik kırılacagı için düzeltirecemde...
AMİN AMİNhihoyyytbenim şafak bugece itibariyle bitti çok şükür darısı diğer arkadaşların başına inşallah... hihoyyythihoyyythihoyyyt
AMİN AMİN
canım benim gözün aydın Allah birdah ayırmasın:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?