Ksa dnem Askerlik...

bu konuda bilgilisin denizm yerimseniben nişanlım 7gün izin kullandı kaç günümüz var ozaman bizim

158 olsaydı 17-18 ocak fln oluyor ya 7 gün daha ekliceksin heralde canım nişanlın tabii ki daha ii biliodur ha birde dagıtım izni filansa ben onu bilmiyorum tatlım izinden sayılıyor mu o:sm_confused:

kızlar bi gelip bir kayboluyorum... bir müddet daha yokum bu cuma nefes sorunumdan dolayı ameliyat olacam. korku ve heyecan var. bana dua edin olur mu:Saruboceq: kemik kırılacagı için düzeltirecemde...

158 olsaydı 17-18 ocak fln oluyor ya 7 gün daha ekliceksin heralde canım nişanlın tabii ki daha ii biliodur ha birde dagıtım izni filansa ben onu bilmiyorum tatlım izinden sayılıyor mu o:sm_confused:
bu saat itibariyle 128 gün kaldı diye hesapladık ama inşallah doğrudur

kızlar bi gelip bir kayboluyorum... bir müddet daha yokum bu cuma nefes sorunumdan dolayı ameliyat olacam. korku ve heyecan var. bana dua edin olur mu:Saruboceq: kemik kırılacagı için düzeltirecemde...

burundan mı olacaksın senem? çok geçmiş olsun

geçmiş olsun canım dualarımız seninle:Saruboceq:

bu arada profil resmini denedim kızlar ama tamamen kayboldu yarın yine denerim yerimseniben

bu arada saat de epey geç olmuş yarın kalkamıcam vala cenem düşmüş bu gece hepinize tatlı rüyalar

ii geceler canım. yarın resimler ekler şenleniriz yine

bu saat itibariyle 128 gün kaldı diye hesapladık ama inşallah doğrudur

burundan mı olacaksın senem? çok geçmiş olsun

evet canım. gecen sene olmam gerekiyordu korktum erteledim. geniz akıntıları alerjik öksürüge neden olmus. bas agrısı, kalp sıkısması hepsi burundaki egrilikten kaynaklıymıs. bi cesaret alıp olmaya karar verdim.

geçmiş olsun canım dualarımız seninle:Saruboceq:

tskler canım. cuma ögleden sonra yatacam ameliyat masasına:çok üzgünüm:

demek kacıyosunnn :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3
tamam canım ıyı geceler gorusuruz yıne Şeniz

Sımdıden gecmıs olsun canım, umarım rahat gecer amelıyatın.. agrı sızın az olur ıns... :teselli:

şafak daha çooooooook karanlık.....sıkıldım ben koca yatakta tek başıma dönüp durmaktan.....mafoldumbenmafoldumben iyi geceler herkese...turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…