Ksa dnem Askerlik...

denizcim seninde gözün aydın iki saatimiz kaldı bizimde. yanımda olamayacak ama olsun evine gidiyor ya oda yeter... zemuszemus:teytey:

sağol canım benim gözlerimiz aydın ikimizinde delikafadulden nişanlımda gelemeyecekti ama birlikte mardine gideceğiz ailesin yanına öyle tesadif oldu canım ilk ben göreceğimdelikafadulden sende üzülme en kısa zamanda kavuşursunuz sizde canımŞeniz

teşekkür ederim canım. sizi unuturmuyum hiç. bizim şafak bitti ama sizinkileri sayarız kutlama yaparızhihoyyythihoyyythihoyyyt

gözün aydın canım seninde delikafadulden

kızlar ya gerçekten sizin adınıza çok mutlu oldum
şuanda eşimi okadar özlüyorum ki
dönsün artık ya
122 gün nasıl geçecek
bugün bile geçmiyor
çok özlüyorum yamafoldumben

şafağı doğan güneş olan hatta kavuşmasına saatler kalan arkadaşlar gözünüz aydın....hepimiz sizin yerinizde olmak için neler vermezdik))darısı başımıza inşallah...gün sizin gününüz şekerler...

dönsün artık ya
122 gün nasıl geçecek
bugün bile geçmiyor

sağolun canlarım benim allah yardımcınız olsun. allah sabırlar versin...122 gün sonra yaparız partini inşallah hihoyyythihoyyythihoyyyt

tşk ederim canım benim darısı tez zamanda başınıza olsun inşallah. hayırlısıyla kavuşun askerlerinize...:Saruboceq::lepi:

dönsün artık ya
122 gün nasıl geçecek
bugün bile geçmiyor

yarın sizde kavuşacaksınız canım göreceksin eşini biraz olsa teselli olur Şeniz 122 12 2 derken bak bitmiş diyeceksin canımdelikafadulden

sizler içinde gelecek canım o güzel günler delikafadulden sağol canım benim darısı tüm dostlara...

yarın sizde kavuşacaksınız canım göreceksin eşini biraz olsa teselli olur Şeniz 122 12 2 derken bak bitmiş diyeceksin canımdelikafadulden

inşallah canım ya bizde 100 lerin altına bir düşseydik hele
çok özlüyorum ya
şimdi gidip görücem
dönmesi zor olacak bana
ağla dur artık otobüste
çok zor ya
daha gidip kavuşmadan
ayrılmayı düşünüyorum:gitme:

kavuşanlar ne kadar şanslı.benim eşimin izni bile yok üüüüü
canım benim ya :çok üzgünüm:

nolcak bizim bu halmiz ya 122 gün nasıl geçer .beklemek ne zor ya
evli olupta göndermek ne zormuş dimi :gitme:mafoldumben

üzülme canım asıl şanslı olan sensin. kaydirigubbakcemile5

bencede pembe doğru söylüyor
bak gitmeden ayrılacağımız pazarı düşünüyorum
ağla dur artık
orda bırakıp gitmek insana nasıl dokunuyor
tam alıştım derken daha zor oluyor
ama neden sana evci izni yok
komutan mı yasaklamış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…