- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.821
kaydirigubbakcemile3
bizede mi öyle olacak acep
gözün aydın canım seninde delikafadulden
denizcim seninde gözün aydın iki saatimiz kaldı bizimde. yanımda olamayacak ama olsun evine gidiyor ya oda yeter... zemuszemus:teytey:
teşekkür ederim canım. sizi unuturmuyum hiç. bizim şafak bitti ama sizinkileri sayarız kutlama yaparızhihoyyythihoyyythihoyyyt
gözün aydın canım seninde delikafadulden
kızlar ya gerçekten sizin adınıza çok mutlu oldum
şuanda eşimi okadar özlüyorum ki
dönsün artık ya
122 gün nasıl geçecek
bugün bile geçmiyor
çok özlüyorum yamafoldumben
şafağı doğan güneş olan hatta kavuşmasına saatler kalan arkadaşlar gözünüz aydın....hepimiz sizin yerinizde olmak için neler vermezdik))darısı başımıza inşallah...gün sizin gününüz şekerler...
kızlar ya gerçekten sizin adınıza çok mutlu oldum
şuanda eşimi okadar özlüyorum ki
dönsün artık ya
122 gün nasıl geçecek
bugün bile geçmiyor
çok özlüyorum yamafoldumben
şafağı doğan güneş olan hatta kavuşmasına saatler kalan arkadaşlar gözünüz aydın....hepimiz sizin yerinizde olmak için neler vermezdik))darısı başımıza inşallah...gün sizin gününüz şekerler...
çok teşekkür ederim canım:1hug:tşk ederim canım benim darısı tez zamanda başınıza olsun inşallah. hayırlısıyla kavuşun askerlerinize...:Saruboceq::lepi:
yarın sizde kavuşacaksınız canım göreceksin eşini biraz olsa teselli olur Şeniz 122 12 2 derken bak bitmiş diyeceksin canımdelikafadulden
canım senin şafak kaç?çok teşekkür ederim canım:1hug:
:gitme:mafoldumben:gitme:
:gitme:
:gitme:mafoldumben
kavuşanlar ne kadar şanslı.benim eşimin izni bile yok üüüüü
canım benim ya :çok üzgünüm:kavuşanlar ne kadar şanslı.benim eşimin izni bile yok üüüüü
evli olupta göndermek ne zormuş dimi :gitme:mafoldumbennolcak bizim bu halmiz ya 122 gün nasıl geçer .beklemek ne zor ya
üzülme canım asıl şanslı olan sensin. kaydirigubbakcemile5
günaydınnn kızlarrrrrrrrrhihoyyythihoyyyt
delikafaduldendelikafaduldenŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ bizimde delikafaduldendelikafadulden
bugün akşamı nasıl yapacağım Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?