Ksa dnem Askerlik...

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ne mutlusundur şimdi...allah daim etsin mutluluğunuzu....

canım benim allah ayırmasın bir daha senin adına çok sevindim ben de :kedi: darısı bize inşallah :Saruboceq:

Kavuşanlara, kavuşacak olanlara ne mutlu.
Darısı bizim başımıza inşallah:Saruboceq:
Bayramın hiç tadı olmayacak tabi onun için de
İnşallah geçirdiğimiz son ayrılıklar olursenağlama

simdi hasret gideriyorsunuzdur.
:asigim::1hug::asigim: ne güzelll umarım hiç ayrılmazsınız:asigim:

darısı başına canım... kaydirigubbakcemile5 hayırlısıyla zaman sugibi akıp geçsin inşallah...

İnşallah canım inşallah pek zaman geçiyor gibi gözükmüyor ama dayanıcaz mecbur.
Az önce aradı bayramda izin vericeklerniş sevinmiş sonra tüm izinleri iptal etmişler.Ona da yazık ya oynatıyorlar resmen.Neyseki sizin gibileri görüp katlanıyoruz bizimki de bitecek bir gün

kimsecikler yok herkes aşk-ı memnuyu mu izliyor acaba.
bana fenalık geldi o diziden yakalansalar da kurtulsak

nasılsın canım? opuyorumnanaktan
ne yaptın iş durumunu öğretmenlik oldu mu?

İyiyim tatlım nasıl olayım gelinlik yapıyorum kaynvalidem hastaydı onunla ilgileniyorum fırsat buldukça da buraya giriyorum.
Öğretmenlikle ilgili bi haber yok malesef daha bayram sonrasına kaldı heralde.
Ama işimi şansa bırakmıyorum birkaç yere haber saldım öğrtmenlik harici bir şeyler de olabilir.
Meslek seçme gibi bi özgürlüğüm yok malesef şu durumda.
Sen nasılsın

inşallah ii birşeyler bulursun canım.
ben de evdeyim şimdilik,cuma memlekete gideceğim bayram nedeniyle. pazartesi de dönerim evime:)
ayyy şimdi çok sinirliyim ama yukarıda evsahibim oturuyor kızı var 4 yaşında ama görseniz obez gibi aşırı kilolu ve okadar hızlı koşuyor ki evin içinde gümbür gümbür ev sallanıyor resmen. klava: annesi de çok şımartmış dur bile demiyor. yukarı çıkıp dövesim geldi şimdi kızı :mymeka: nişanlım gelsin ilk işim bu evden çıkmak olacak. alt katta oturmak feci birşey üsttekilerin gürültüsü sinir ediyor insanı. ya da aklı başında insanlarla oturmak gerek aynı binada. altta insan var kızım yavaş ol demeyi bilmesi gerekecek. :mymeka:

Canım Ayni sorun bizdede var . cok iyi anlıyorum seni. Bizim ust kattaki uyuzda löm löm yuruyo avizeyi titretiyor. Ayaklari ne alemde merak ediyorum dogrusu.Kimsede saygi yok gercekten. Apartmanda oturmayi bilmeyen insanlardan ne beklersinki.Takma kafana , taktiginda daha cok duyuyorsun her seyi.

wenesss kavuştun mu sevgiline????

Kavustum canım kavustum da şok oldum. 14 kilo vermis:1shok: resmen erimiş. kuculmus kalmis. Esmerlesmis iyice. Öle kötü oldum ki öle gorunce onu.Hasretinden eridim dio:asigim:
allaha sukur burda artık toparlanır heralde 1 ayda.

Darısı başınıza canlarım.

Aynı şey onlara yaplsa çoktan tepene binmişlerdi.Çıkıp rica etsen anlarlar mı ki? hoş ondan anlayacak insan baştan tedbirini alır dur der çcuğuna.Benim bundan önceki evim de vardı böyle bir şey.Kadının torunu geliyordu bir de yatak odamın üstü onların oturma odasıydı düşün artk kriz geçiriyordum.Hadi çocuğa dinletemiyolar desem o da değil kendileri gecenin 1inde koltukların yerlerini değiştiriyordu.wenes'in dediği gibi apartmanda oturmayı bilmeyen insanlarla yaşamak çok zor.Allah kolaylık versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…