- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.861
sağolun kızlar.çıkıyorum kavuşma vakti geldi koşarak eve gideceğim ve aşkımı bekleyeceğim son dklarda..öpüyorum sizleri sevincimi paylaştınız en tez zamanda sizlerinde sevinçleri olsun:)) iyi akşamlar..
sağolun kızlar.çıkıyorum kavuşma vakti geldi koşarak eve gideceğim ve aşkımı bekleyeceğim son dklarda..öpüyorum sizleri sevincimi paylaştınız en tez zamanda sizlerinde sevinçleri olsun:)) iyi akşamlar..
neresi şans bunun ya .ben göörüpte ağlamaya razıyım .özledim onu hemde çookk:asigim:
Kavuşanlara, kavuşacak olanlara ne mutlu.
Darısı bizim başımıza inşallah:Saruboceq:
Bayramın hiç tadı olmayacak tabi onun için de
İnşallah geçirdiğimiz son ayrılıklar olursenağlama
darısı başına canım... kaydirigubbakcemile5 hayırlısıyla zaman sugibi akıp geçsin inşallah...
kimsecikler yok herkes aşk-ı memnuyu mu izliyor acaba.
bana fenalık geldi o diziden yakalansalar da kurtulsak
nasılsın canım? opuyorumnanaktan
beni sayarsan ben burdayım
nasılsın canım? opuyorumnanaktan
ne yaptın iş durumunu öğretmenlik oldu mu?
inşallah ii birşeyler bulursun canım.İyiyim tatlım nasıl olayım gelinlik yapıyorum kaynvalidem hastaydı onunla ilgileniyorum fırsat buldukça da buraya giriyorum.
Öğretmenlikle ilgili bi haber yok malesef daha bayram sonrasına kaldı heralde.
Ama işimi şansa bırakmıyorum birkaç yere haber saldım öğrtmenlik harici bir şeyler de olabilir.
Meslek seçme gibi bi özgürlüğüm yok malesef şu durumda.
Sen nasılsın
inşallah ii birşeyler bulursun canım.
ben de evdeyim şimdilik,cuma memlekete gideceğim bayram nedeniyle. pazartesi de dönerim evime:)
ayyy şimdi çok sinirliyim ama yukarıda evsahibim oturuyor kızı var 4 yaşında ama görseniz obez gibi aşırı kilolu ve okadar hızlı koşuyor ki evin içinde gümbür gümbür ev sallanıyor resmen.klava: annesi de çok şımartmış dur bile demiyor. yukarı çıkıp dövesim geldi şimdi kızı :mymeka: nişanlım gelsin ilk işim bu evden çıkmak olacak. alt katta oturmak feci birşey üsttekilerin gürültüsü sinir ediyor insanı. ya da aklı başında insanlarla oturmak gerek aynı binada. altta insan var kızım yavaş ol demeyi bilmesi gerekecek. :mymeka:
wenesss kavuştun mu sevgiline????
inşallah ii birşeyler bulursun canım.
ben de evdeyim şimdilik,cuma memlekete gideceğim bayram nedeniyle. pazartesi de dönerim evime:)
ayyy şimdi çok sinirliyim ama yukarıda evsahibim oturuyor kızı var 4 yaşında ama görseniz obez gibi aşırı kilolu ve okadar hızlı koşuyor ki evin içinde gümbür gümbür ev sallanıyor resmen.klava: annesi de çok şımartmış dur bile demiyor. yukarı çıkıp dövesim geldi şimdi kızı :mymeka: nişanlım gelsin ilk işim bu evden çıkmak olacak. alt katta oturmak feci birşey üsttekilerin gürültüsü sinir ediyor insanı. ya da aklı başında insanlarla oturmak gerek aynı binada. altta insan var kızım yavaş ol demeyi bilmesi gerekecek. :mymeka:
kızlar merhabaaa buralarda olan varsa kapıyı üç kere tıklatsınkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?