- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.501
evet saf saf her dediğini yaparsan böyle olur işte! neyse canım uyumaya gidiyorum ben, iyi geceler görüşürüz yineyani asıl sorun çok pohpohlanmaktan bence bastan o denge tutmayıp bir taraf daha anlayışlı davrandığında hep sonrası öyle geliyor özellikle hemcinslerimizin çogu bu hataya düşüyor ama şu an durum özel yapılacak birşey yok dönüşünü beklemekten başka zaten seni görünce akıllanacak o şu an nazını çekiyosun:1shok:
haklısın canım, sesimi çıkarmıyorum zaten o kapattı telefonu suratımaiyi geceler kızlar,
Nasılsınız?
Burcucum benimkide yıldonumumuzu unutmustu.Oradaki sartlar bazı seyleri unutturuyor.Bizde kavga ettik unuttu die.Ne sıkıntısı var kim bilir şimdilik alttan al. Sevgilim simdi anlatiyor yavas yavas o kadarda kolay degil gercekten yasadıkları. Askerlik bitene kadar biraz sabır canım.
günaydın...1 hafta daha bitti sağsalimslm kılzar bizim şafak 105
Ay hepınıze gecmıs olsun canım, esındemı grıp olmus.. aman onemlı bısey olmasında..
ınsallah hemencık atlatırsınız canım..
Eşinin nesi varmış ki canım istanbula sevk etmişler
kaydirigubbakcemile3
ay kıyamam geçmiş olsun bebişlerine, bu mevsimin gribide berbat olur. eşinede geçmiş olsun canım, benimkide 2hafta önce baya kötüydü revirde yatmış 2 gün ama çabuk düzeldi.
canım ya çok geçmiş olsun inan çok üzldüm
kzılar coksaqolun kzılarım qripte..senağlama
esim de el parmakalrı oynatamıyormsu vede sisyormus qördüm netten bayaqı sişmiş :gitmeda koluna ve belien aqrı yapıyormus
dr.. tedavi yapıyor olmazsa ameliyat olacakmıs ...
simdi istanbulda kastane yatıyor ..1 hafta falan oldu
a ay daha belki daha fazla yatacakmıs iyilesme durumunu qöreymiş bilmiyorum senağlamasenağlama
insalalh ameliyat olmasına qerek kalmadan iyi olur ya kızlar
çok geçmiş olsun inşallah düzelir canım
esim de el parmakalrı oynatamıyormsu vede sisyormus qördüm netten bayaqı sişmiş :gitmeda koluna ve belien aqrı yapıyormus
a ay daha belki daha fazla yatacakmıs iyilesme durumunu qöreymiş bilmiyorum senağlamasenağlama
kızlar günaydın bu arada
şafak 104 turkbayragi
az mı kaldı ne -tatlicadiarzu-
kızlar eşleriniz,nişanlılarınız yada erkek arkadaşlarınız
rahatmı?
benim eşim çavuş olmuş
ilk maaşınıda almış
canım ya çok geçmiş olsun inan çok üzldüm
neden şişiyomuş peki
kızlar günaydın bu arada
şafak 104 turkbayragi
az mı kaldı ne -tatlicadiarzu-
kızlar eşleriniz,nişanlılarınız yada erkek arkadaşlarınız
rahatmı?
benim eşim çavuş olmuş
ilk maaşınıda almış
çok geçmiş olsun inşallah düzelir canım
günaydın canım,dışarı pek göndermiyolar allahtan ama çok ağırmış işi.
benimki onbaşıymış, hiç anlamamki rütbeleri:uhm:
anladım canım hayırlısı:1hug:1 şubatta göreve başlamak zorunda,benim yanıma gelirse bir daha oraya zor gider. Benim de tatil olduğu için ben de gideceğim. 1-2 gün kalıp yaşadığımız ilçeye geri döneceğiz.
24 ocakta gelecek çünkü 7 gün izin kullanmıştı canım.
Ben de nikahtan önce olur diye biliyordum ama nişandan sonra olur dediler. biz askerlik nedeniyle yapmadık ama döndüğünde yapılacakmış.
slm kızlar ne yapıyorsunuzzz kızlarım hasta onlar uqrasıyorum
bende anlamam aslında eşim piyade er diçok geçmiş olsun inşallah düzelir canım
günaydın canım,dışarı pek göndermiyolar allahtan ama çok ağırmış işi.
benimki onbaşıymış, hiç anlamamki rütbeleri:uhm:
saqol cnm
bende tam bilmiyorum cnm tahlil yapılmıs sonuc acıklanmamıs acıklanınca belli olacakmıs offf sonuc u insalalh kötü deqildir[/B]
teşekkürler canımne qüzel cnm hayıllıolsn
canım ne zamandır görüşemiyoruz
ay cok gecmıs olsun canım( ınsallah gerek kalmaz duzelır..
hayırlısı tabıı... :teselli:
canım az kaldı çift rakamlara çok şükür yamerhabalar nasılsınız kızlar 100 lerde bitiyor son 3 gün:))) sonrası akıp gidecek..
canım az kaldı çift rakamlara çok şükür ya
90 lara düşücez
yupppiiiiiiii opuyorumnanaktan:dance:
sen nasılsın?
nişanlınla görüşebiliyormusun canım
ya şu erkekleri anlamak gerçekten zormerhaba canım iyim teşekkürler görüşüyorz işin stresi var şimdide askerliği 30 eylülde bitince resmi olarak bu hafta iş başı yapacak onu bekliyoruz aynı monoton bir şekilde değişen birşey yok canım tek fark askerdeyken daha çok görüşüyordukakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?