Ksa dnem Askerlik...

Benimki de 24 ocakta gelecek. annesinin yanına gelecek ben de oraya gideceğim. ımam nikahımız olacakmış da sengözlerimebaksanab Nişandan sonra yapılırmış galiba. Bizimki olmamıştı gelince yapılacakmış

çok saol canımm.bi çanta erzakla internet kafede oturuyodukaydirigubbakcemile3sivil hayatı çok özlemiş.tabi iyi oldu onlarıda görmesi.
bugün eğitim yokmuki ama belki denetleme vardır canım.daha akşam olmadı dur arar daha.zemuszemus
benm şafak da 1 gün arttı ben 17 hesaplıyordum allah izin verirse 18 gece gelecek o gece uyuyamam zaten

Son düzenleme:

nişanlın gelince sende oraya gidesin orda kavuşma olur artıkkaydirigubbakcemile2
aa imam nikahı nişandan sonramı oluyodu ben nikahtan hemen önce sanıyordum pek bilgim yok bu konularda ama aklımda öyle kalmış
24 izine çıkacak diye dimi canım

benimki de annesine gidecek ilk ama sonra yanıma gelecek inşallah 17 ocak safak ama benım safak 24 ocak olcak sanırım.
bugun ınternette gun boyu konustuk oglen yemek ıcın bıskuvı falan almıs yanına oyle uzuldum kı aglamaktan harap oldum tabı netten gıdınce bır de yanına gıtsem hıc kendıme gelemem heralde. telefonda hep konusuyorduk ama gıttıgınden berı yuzunu ılk defa bu kadar uzun sure gordum ılk gıttıgı gune gerı dondum sankı. cok zorlandım yınee.....

ben de agırlıgımca elma ısteyeyım barı ben de elma delısıyımm kaydirigubbakcemile3

1 şubatta göreve başlamak zorunda,benim yanıma gelirse bir daha oraya zor gider. Benim de tatil olduğu için ben de gideceğim. 1-2 gün kalıp yaşadığımız ilçeye geri döneceğiz.
24 ocakta gelecek çünkü 7 gün izin kullanmıştı canım.
Ben de nikahtan önce olur diye biliyordum ama nişandan sonra olur dediler. biz askerlik nedeniyle yapmadık ama döndüğünde yapılacakmış.

Geçmiş olsun canım. nesi var kızlarının? Uzun zamandır yoktur zaten

Canım gecmıs olsun, bızde burcuyla konusmustuk derya neden gıremıyor acaba dıye...
onemlı bırsey degıldır ınsallah canım

yok saqol canlarım ya küçük önce hastalandı ne uyudu ne yedi aqladı durud büyük ten öyle oldu üsütmüş qrip olmus ama fena olmuslar sıra bana qeldi
sizler nasılsınz
biryandan esim hasta istanbula sevk etmişler.... hersey üstüste oldu bilmiyorum kii bunda hayr var ne diyelim

Eşinin nesi varmış ki canım istanbula sevk etmişler

Ay hepınıze gecmıs olsun canım, esındemı grıp olmus.. aman onemlı bısey olmasında..
ınsallah hemencık atlatırsınız canım..

Ben erken yatıcam bugun ıyı geceler kızlar...

ben de agırlıgımca elma ısteyeyım barı ben de elma delısıyımm kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ne yapıyorsunuzzz kızlarım hasta onlar uqrasıyorum
ay kıyamam geçmiş olsun bebişlerine, bu mevsimin gribide berbat olur. eşinede geçmiş olsun canım, benimkide 2hafta önce baya kötüydü revirde yatmış 2 gün ama çabuk düzeldi.

buarada kızlar biz bozuştuk,nete gircem demişti girmedi ve beni bütün gün aramadı ki bugün çıkma yıldönümümüzdü, akşam aradı meğer çarşı izni vermişler dışarda yemek filan yemiş sonra hemen dönmüş kışlaya!!!!!
neden aramadın dedim fırsat olmadı dedi, nete niye girmiyosun dedim inzibatlat var yasak dedi, mektup gönderseydin bari dedim heryer kapalı dedi...
bende tutamadım kendimi yalan söylüyosundedim suratıma kapadı.
inzibatlar neden karışsın internete ????
haksızmıyım ya?

mektup konusunda haklı çünkü pazar günü açık olmaz hiçbir yer.
Ama arayabilirdi seni ankesörlü telefondan hiç olmadı.
İnternet konusunda ise belki denetim falan varsa askerlerin internete girmesini yasaklamışlardır.

iyi geceler herkese bu haftayı da devirdik kızlarkaydirigubbakcemile2 benimki iyice sıkıldım burdan diyo gerçi kimse olduğu yerden memnun değil ama iyice psikolojisini etkilemeye başladı sizde durumlar nasıl kızlarfisfisfis

ya herkes izinde nete girer bneimki nasıl giremiyo anlamıyorum, burdada askerler çıkıyo pazar günü cafeler dolu kimsede bişey demiyo. çok sinirliyim kendisi böyle yaptıkça benim hevesim kaçıyo.

ya herkes izinde nete girer bneimki nasıl giremiyo anlamıyorum, burdada askerler çıkıyo pazar günü cafeler dolu kimsede bişey demiyo. çok sinirliyim kendisi böyle yaptıkça benim hevesim kaçıyo.

burcucum evet biraz yanlış yapmış bugün yıldönümüzse araması gerekirdi ama bence şu an psikolojik olarak pek iyi değiller ve ailesi de biraz problem yarattığı için şu an tahmin edemeyeceğin duygu ve düşünceler içinde olabilir o yüzden sen büyük sabır gösterip şu iş bitene kadar pek neden niçin sorgulama yapma bence kendini sıkıştırılmış hissederse taşıp istemediği seyler yapıp seni de üzmesin

valla tanıdığım günden beri ben bu adamı pohpohluyorum canım, doğurmadan çocuk sahibi oldum sayesinde!
haklısın canım ya katlandım o kadar 3ay daha katlanırım napıyım, ama bende bunları yazıorum hep bi kenaraklava:

yani asıl sorun çok pohpohlanmaktan bence bastan o denge tutmayıp bir taraf daha anlayışlı davrandığında hep sonrası öyle geliyor özellikle hemcinslerimizin çogu bu hataya düşüyor ama şu an durum özel yapılacak birşey yok dönüşünü beklemekten başka zaten seni görünce akıllanacak o şu an nazını çekiyosun:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…