- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.461
kızlar ben netcem ya dun resımlerden sonra bı acayıp oldum ıcım ıcıme sıgmıyo sankı asık olursun ya yenıden asıkmı oldum ne :))))
ama daha eskısı bıtmemıstı ? :)))
Bu askerlik bazen bizi yıpratsa da galiba aşkımızı tazelememize neden oluyor.
BU topiğin havasında aşk kokusu var zaten :asigim:
İçim kıpır kıpır vallahi. Bitsin şu günler :asigim:
demi ya:asigim:
:içelim: :asigim:
Valla yaaa sormaa yusumm... :sarhoşaşıksmilesi: kaydirigubbakcemile3
inşallah...Şafak 104.... Allahın ıznıyle bıtecekk....
iyice özlemiş demekki seni.. gelsin canım boşver bikaç gün uzayacak altı üstü
gunaydin kizlar bende erkenden uyandim. yarin is basi( 15 gun evde dinlendikten sonra cok zor gececek.
safak 104... mehtap 14
2 hafta sonra gidecem kocisimin yanina evci cikacak :)))
gunaydin kizlar bende erkenden uyandim. yarin is basi( 15 gun evde dinlendikten sonra cok zor gececek.
safak 104... mehtap 14
2 hafta sonra gidecem kocisimin yanina evci cikacak :)))
çilekli pastaaaa cokacimcoook yüz görümlüğü olarak çilekli pasta isteyeceğim kaydirigubbakcemile3uyku tutmadı, kimsede yok ya pöff
Canım evinin rahatlığını da özlemiştir o. düşünsene gece herkes çekilince başbaşa kalacaksınız :kedi:benden daha cok akrabalarini ve arkadaslarini ozledi( ben zaten kurbanda gidecem yanina. sen gelme ben gekeyim dedi. beni ozlese tmm gel der. hem o zaman izinde kullanmamis olurdu (
çilekli pastaaaa cokacimcoook yüz görümlüğü olarak çilekli pasta isteyeceğim kaydirigubbakcemile3
ben başlık parası olara ağırlığımca çilekreçeli istiycem nihaha
psikolojim bozukken valla iyi geliyo, ben küçüklükten beri böyleyim çok çabuk kanardım sustururlardı hemenklava: hep ucuza gidiyom ya püf=))):icecream:
maşallah canım allah bozmasın ya ne güzel
valla o kadarını bende bilmiyorum canım, şuan gerçekten çok umutsuzum ailelerimiz evlensek bile hep böyle kalıcak. inşallah korkularının boş oldugunu görür hep mutlu olursun canım benim ya:1hug: herşeyi akışına bırakmak en iyisi oluyo bazen hele şuan hiiç kafaya takma, gelsin oturur konusursunuz herseyi
inş canımm çookk saolopuyorumnanaktangelince konuşcaz mecburen,kaçış yok
sende hiç öyle umutsuz bakma canım herşeyin değiştiği gibi onlarda değişecektir sizin mutlu olduğunuzu gördükçe..
aradı nete girdi benm kaçak buarada=))tahmni ettiğimiz gibi ailesine doyamamış.
bide güldürdü beni şaşkın benmle msnde konuşurken başka bi erkek arkadaşına aşkımm yazmış yanlışlıkla çocukta noluyoruz ya demişsırnaşık şey
sende niye kaç gündür aramadın okadar bekledim korktum bişey oldu diye dedim:jeyyar:geç kalkmış sonra işlere dalmış.bende bi tel bazen ne kadar önemli olabiliyo dikkat etmek lazım dedimyerimseniben
18 ocak akşamında burda kısmet olursa:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?