Ksa dnem Askerlik...

kızlar ben netcem ya dun resımlerden sonra bı acayıp oldum ıcım ıcıme sıgmıyo sankı asık olursun ya yenıden asıkmı oldum ne :))))
ama daha eskısı bıtmemıstı ? :)))

Bu askerlik bazen bizi yıpratsa da galiba aşkımızı tazelememize neden oluyor.
BU topiğin havasında aşk kokusu var zaten :asigim:

Bu askerlik bazen bizi yıpratsa da galiba aşkımızı tazelememize neden oluyor.
BU topiğin havasında aşk kokusu var zaten :asigim:

kesinlikle öle ben şuanda yaşadığımız tüm olumsuzlukları unuttum nişanlım da öyle bir ara çok yıpranmıştık hatta ayrılma derecesine geldik ama şimdi hepsi çok anlamsız geliyor daha bi olgunlaştım ben sanki gerçi askerliği o yapıyor ama ikimizinde bol bol düşünmeye vakti kalıyor. inşalah döndüğü zman da aynen böyle devam eder de o olumsuzlukları bir daha asla yaşamayız.

gunaydin kizlar bende erkenden uyandim. yarin is basi ( 15 gun evde dinlendikten sonra cok zor gececek.

safak 104... mehtap 14
2 hafta sonra gidecem kocisimin yanina evci cikacak :)))

iyice özlemiş demekki seni.. gelsin canım boşver bikaç gün uzayacak altı üstü

benden daha cok akrabalarini ve arkadaslarini ozledi ( ben zaten kurbanda gidecem yanina. sen gelme ben gekeyim dedi. beni ozlese tmm gel der. hem o zaman izinde kullanmamis olurdu (

mrhaba kızlar kaydirigubbakcemile2
şafak 103 tekirdağ merkez :hulya:
kocişim grip olmuş yaa kıyamam ona :gitme:

gunaydin kizlar bende erkenden uyandim. yarin is basi ( 15 gun evde dinlendikten sonra cok zor gececek.

safak 104... mehtap 14
2 hafta sonra gidecem kocisimin yanina evci cikacak :)))

zemuszemus canım benim çok sevindim ne güzel bende özledim kocişimi yaaaa :gitme:

uyku tutmadı, kimsede yok ya pöff
çilekli pastaaaa cokacimcoook yüz görümlüğü olarak çilekli pasta isteyeceğim kaydirigubbakcemile3

benden daha cok akrabalarini ve arkadaslarini ozledi ( ben zaten kurbanda gidecem yanina. sen gelme ben gekeyim dedi. beni ozlese tmm gel der. hem o zaman izinde kullanmamis olurdu (
Canım evinin rahatlığını da özlemiştir o. düşünsene gece herkes çekilince başbaşa kalacaksınız :kedi:

çilekli pastaaaa cokacimcoook yüz görümlüğü olarak çilekli pasta isteyeceğim kaydirigubbakcemile3

ben başlık parası olara ağırlığımca çilekreçeli istiycem nihaha
psikolojim bozukken valla iyi geliyo, ben küçüklükten beri böyleyim çok çabuk kanardım sustururlardı hemenklava: hep ucuza gidiyom ya püf=))):icecream:

inş canımm çookk saolopuyorumnanaktangelince konuşcaz mecburen,kaçış yok
sende hiç öyle umutsuz bakma canım herşeyin değiştiği gibi onlarda değişecektir sizin mutlu olduğunuzu gördükçe..
aradı nete girdi benm kaçak buarada=))tahmni ettiğimiz gibi ailesine doyamamış.
bide güldürdü beni şaşkın benmle msnde konuşurken başka bi erkek arkadaşına aşkımm yazmış yanlışlıkla çocukta noluyoruz ya demişsırnaşık şey
sende niye kaç gündür aramadın okadar bekledim korktum bişey oldu diye dedim:jeyyar:geç kalkmış sonra işlere dalmış.bende bi tel bazen ne kadar önemli olabiliyo dikkat etmek lazım dedimyerimseniben
18 ocak akşamında burda kısmet olursa:asigim:

hadi gözün aydın canım,bosver iyi olmuş stresini atmıştır onlarla.benimkiden 18inde burda olur inşallah, direk yanıma gelse keske annesine gitmedendelikafadulden rüyamda görürüm tabi:1closedeyes: bugün aramadı benimki buarada, hemde pazar pazar!!! dayak geliyokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…