Ksa dnem Askerlik...

kızlar ben her gun 1 er 1 er duserken sımdı saydım 1 gun fazladan eksıltmısım nasıl oldu anladım 103 olması gerekıyormus..
ama 103 oluncada toplamda 159 gun oluyor 158 olması gerekırken..

valla askerlık bıtıcek su basıt hesabın ıcınden cıkamadık nıyeyse :))

varmı bunu cozen benı aydınlatsın yaa ?? :)

şekerim ben de bir gün önden gidiyormuşum erkek arkdşım söyledi bende hayır benmki doğru diye direttim sonra geleceği günü söyleyince saydım benmki yanlış çıktı tabikaydirigubbakcemile3 yola çıkacağı günü biliyorsan tekrar bi say istersen :hulya:

ya terhıs tarıhı 17 ocak bastan saydıgımız da 158 gunden dusmeye basladık..
ama bugun bı arkadas 103 olması lazım deyınce bastan saydım bı gun fazladan dusmusum 103 oluncada hepsını toptan sayayım dedım 159 gun cıktı nıye bu gunler gıtgıde cogalıyo anlamadım ya :))

hepımızınkılerın gıttıgı tarıh aynı yanı teslım tarıhı 12 agustos degıl mı terhıs de aynı olması lazım yanı 17 ocak ??

biz onu biara uzuun uzun hesaplamışık , hatta yusumla netten programını bile indirmiştik=)))
artık saymıyorum ben daha kolay geçiyo. gerçi saymama gerk kalmıyo senle kurnaz hep hatırlatıyosunuz canımkaydirigubbakcemile3

benmki 11 ağustosta teslim oldu,geleceği günü öğrendim 18 ocak mış.yarından başlayarak saydık ocak 18 ine.böyle olunca şafak 102:icecream:

kaydirigubbakcemile3
benmki 11 ağustosta teslim oldu,geleceği günü öğrendim 18 ocak mış.yarından başlayarak saydık ocak 18 ine.böyle olunca şafak 102:icecream:

hee yarından baslayarak sayılıyorsa evet safa 102 oluyo ama bugunu sayarsak 103 dımı... CADIARZU

imageshackden yukle yukledıgınde sayfanın en ustundekı sarı kutu ıcındekı lınk

http//..............................png. ıle bıtecek ıste onu kopyala baska bıseye gerek yok canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…