- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.621
daisybaby kızların çook tatlı canımopuyorumnanaktanmaşallah kim der iki çocuk annesi.çok hoş görünüyorsunuz ama imrendimzemuszemus
kizlar yaww bu safak surekli degisiyor ben hesaplayamiyorum artik mehter marsi gibi oldu bizim safak hesabimiz da benim hesabima gore safak 103 12 agustosta teslim oldu 17 ocakta donecek.
bu arada bugun okulda sinav tarihlerini yaziyordum farkinda olmadan sinav tarihlerini de birer safak panosuna donusturdumm 3 sinav 3. sinavlar okundugu zaman sevgilim gelcek sacma bi gulumseme belirmis yuzumde tabi bu hesabi yaparken ogretmenler odasinda millet cakti hemen mevzuyu tabi kaydirigubbakcemile3
Ben de yarıyıl tatilini iple çekiyorum öğrenciler gibi :)) Tatil olacak ve 2 gün sonra nişanlımla kavuşacağım inşallah zemuszemuskizlar yaww bu safak surekli degisiyor ben hesaplayamiyorum artik mehter marsi gibi oldu bizim safak hesabimiz da benim hesabima gore safak 103 12 agustosta teslim oldu 17 ocakta donecek.
bu arada bugun okulda sinav tarihlerini yaziyordum farkinda olmadan sinav tarihlerini de birer safak panosuna donusturdumm 3 sinav 3. sinavlar okundugu zaman sevgilim gelcek sacma bi gulumseme belirmis yuzumde tabi bu hesabi yaparken ogretmenler odasinda millet cakti hemen mevzuyu tabi kaydirigubbakcemile3
herkese iyi geceleeeer nasılsınıız kızlar bi günü dahga çizitirtiniz mi takvimdekaydirigubbakcemile3
Ben de yarıyıl tatilini iple çekiyorum öğrenciler gibi :)) Tatil olacak ve 2 gün sonra nişanlımla kavuşacağım inşallah zemuszemus
daisybaby resimdeki geçişler çook hızlı olsa da cimcimeler çok şirin. büyük kız güzel olacak çok belli :))
Ben de yarıyıl tatilini iple çekiyorum öğrenciler gibi :)) Tatil olacak ve 2 gün sonra nişanlımla kavuşacağım inşallah zemuszemus
daisybaby resimdeki geçişler çook hızlı olsa da cimcimeler çok şirin. büyük kız güzel olacak çok belli :))
qörmüsütm cnm olmasını bekelyirm
off ya nedir bu şehit haberleri. Askerler polisler mafoldumben
Bir sitede cenazelerin eve gidişini gösteren bir videoyu izledim. çok kötü hissettim kendimi.
Ankarada da bir asker şehit olmuş.Kalorifer kazanı patlamış galiba.
Tuncelide operasyon varmış...
Oooffffff bu ne biçim birşey ya!
herkese iyi geceleeeer nasılsınıız kızlar bi günü dahga çizitirtiniz mi takvimdekaydirigubbakcemile3
ay yerım ben o guzellıklerı, Allah bagıslasın canım kızlarını...
bu arada ben coklu resım deyınce bırden cok resım sandım slayt degıl de ondan oluyormu kı dedım.. :)[/B]
kucuk bı yerde yasıyorum ben herkes bırbırını tanıyor burda ogrencılerımın bı kısmı ogretmen cocugu halıyle her gun okul dısında da gorustugum ınsanlar. dun derse bı gırdım ogrencım gunu gelmeyenlerı falan yazmıss en alta da SAFAK:bitmez yazimss aglasam mi kizsam mi gulsem mi bilemedimm kaydirigubbakcemile3
amıın amıın arkadasım..saolasınn..
Keşke günlerin su gibi geçmesini dilediğimde Gerçekten hepiniz için öyle geçse ve gitsekaydirigubbakcemile3
evet canım ama sag salım gelsınlerde beklenıyor ıste... yeterkı gelsınler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?