- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.641
Günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
şafak 102 turkbayragi
bisküvi partime 2 gün kaldı -tatlicadiarzu-
eşimle konuştum biraz önce
haftasonu denetim varmış
gece 12ye kadar çalıştırmışlar canımı
kızlar karar verdim turkcell'in 1500 dakikası her yere 45 tl ye geçicem,
her ay 60-70 ödemekten böö geldi
günaydınn kızlarrrr nasılsınız?
Charm ben de internette okudum bugün, tunceli operasyonunu
tuncelıde yıne mı operasyon varmıs... ya hakkarı cukurca haberlerı de hıc bu kadar duymamıstım Allahım tesadufmudur nedır bılmıyorum esım gıttı gıdelı kac kere sehıt cıktı oradan..
neyse yıne karamsar dusuncelere gırmek ıstemıyorum.. rabbım yardımcıları olsun cok zor...
günadydın canım
qünaydın cnm
ii olur cnm .... benimkide vodafonee aveadan qciş ysptım ayda250 dk bedava
günaydın canımgünaydınn kızlarrrr nasılsınız?
deryaa çok tatlı kızların oy yerim ben onları maşallah
allah analı babalı büyütsün, biömür mutlu olsunlar inşallah.
hele şu eli ağzında bişey yiyen foto süperopuyorumnanaktan
günadydın canım
canım benimde 250 dakika bedava ama yetmiyo:sm_confused:
kantinde çok kontör olmuyormuş,oda beni çaldırıp kapatıyor.
günaydın canım
amin inşallah canımsaqol burcum benm ya o cadı öyledir sımarık ooo aminnnnnnn...
cmlemzinkine
günaydın canım, bende çok daraldım artık.kızlar geçecek mi bu günler ya
çok sıkılmaya başladım artık :sinifsinif:
amin inşallah canım
günaydın canım, bende çok daraldım artık.
bu dediğin hat nasıl canım avantajlımı? 45tlye 1500dk yetermi acaba ya?
canım bizde saatlerde konuşamıyoruz ama 4 dakika 5 dakika derken bide bakmışsın geçmiş
ewet cnm doqru bana yetmiyor dk bitincede 3 dk 1 kontor qidyo rsorun olmuyr benim cnm saatelrce kaonusamiyoruzkiii zaten
bende daraldım,rüyalarıma giriyor artık eşimamin inşallah canım
günaydın canım, bende çok daraldım artık.
bu dediğin hat nasıl canım avantajlımı? 45tlye 1500dk yetermi acaba ya?
canım bizde saatlerde konuşamıyoruz ama 4 dakika 5 dakika derken bide bakmışsın geçmiş
sen bu hattı kullandın mı canım?turkcelli aradım fatura kesim tarihleri ayın 10-20-25 imiş.hangisini tercih edersen.bugün ayın 7si,ben bugün geçsem.fatura kesim tarihinide 20 si yapsam.13 günlük konuşma için yine 45 tl mi ödeyeceğim
anlamadımki fisfisfis
evet yeter bencede ya buay 2kez 100 1kez 150 aldım, 45i çoktan geçti yani verdiğim para. napsamki ya...peki 1yıl dolmadan hattı kapattırnca cezası varmı acaba?bende daraldım,rüyalarıma giriyor artık eşim
elele geziyoruz felan,bugünlerde geçecek mi :çok üzgünüm:
1500/30=50 dakika eder canım.hem sabit,hemde diğer operatörleri arayabilirsin
eşim kontöre çok para veriyor bari eşim çaldırıp kapatsın
ben arayım diyorum
canım normal kontörlü hazır kartamı geçtin yoksa bu 1500dknın kontörlü tarifesidemi var?yetiyor cnm ya artıyor bizde kullandık onu somra kontorlüye cevitrdim
:hulya: günaydın kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile3
şafak bugün 100 oleyyyyy tekirdağ merkez kaydirigubbakcemile
evet yeter bencede ya buay 2kez 100 1kez 150 aldım, 45i çoktan geçti yani verdiğim para. napsamki ya...peki 1yıl dolmadan hattı kapattırnca cezası varmı acaba?
canım normal kontörlü hazır kartamı geçtin yoksa bu 1500dknın kontörlü tarifesidemi var?
ıyy kafam karıştı=))
günaydın=))saymama gerek kalmıyo işte sen sayıyosun benim yerime canım=)
bişey sorcam hep bu saatlerde giriyosun aksamda pek görmüyorum seni, çalışıyosun sanırım öylemi canım?
bencede canım okadar geliceğini sanmıyorum,konuştuğun kadar gelir artıkewet cnm kullandık esimle ..... cok faydsı oldu yalnız mesaj qönderme hiçbiryere fazla yazıyor biz hiç mesaj atmazkdık ..... sanmıyorum 13 qüznlük için okadar olacaqını yinede arastır sen..... niye suan kullanmıyor dersen esim kontrolü olsn dedi ben istedmd faturalı kalsın dedim...... kontor daha paahlıya qeliyor dedim ayda ya 27 milyon yada 44 milyon kontor alyıom aynı yere qeliyor aslında ben aveayı daha seviyom onuda kullandık ama onu dk daha cok ve ödemeside cokkkk..........
hiç bilmiyorum canım,ben numaramı taşıtacağımevet yeter bencede ya buay 2kez 100 1kez 150 aldım, 45i çoktan geçti yani verdiğim para. napsamki ya...peki 1yıl dolmadan hattı kapattırnca cezası varmı acaba?
canım normal kontörlü hazır kartamı geçtin yoksa bu 1500dknın kontörlü tarifesidemi var?
ıyy kafam karıştı=))
günaydın canım:hulya: günaydın kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile3
şafak bugün 100 oleyyyyy tekirdağ merkez kaydirigubbakcemile
anladım canım.bugün öğlen arası gidip araştırayım ben iyisimi
1500dk turcekll tarifesi var cnm....
benimki önce aveaydı ...aveadan telsime qeciş yaptım bn 250 dk bedava vede 3 dk 1 kontor
=)) bende çalıştığım halde öğlenleri girebiliyorum, işim azıcık rahatta şimdilikvereliniortak sayarım kız senin yerine saymaamı yok ya çalışmıyorum pek fırsat olomuyor girmeye kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?