Ksa dnem Askerlik...

qünaydın cnm
ii olur cnm .... benimkide vodafonee aveadan qciş ysptım ayda250 dk bedava

deryaa çok tatlı kızların oy yerim ben onları maşallah
allah analı babalı büyütsün, biömür mutlu olsunlar inşallah.
hele şu eli ağzında bişey yiyen foto süperopuyorumnanaktan

Charm ben de internette okudum bugün, tunceli operasyonunu

dün nete giremedim misafirim var evde, bikaç gün giremiycem sanırım akşamları.
duydukça içim eziliyo ...

tuncelide gece bi askerde intihar etti, duyunca şok oldum, nişanlımın arkadaşıymış çok bozukmuş morali aptal gibiyiz diyo. hiçbişey düzgün gitmezken bide bu çıktı, psikolojisi bozuldu adamın ya

kızlar geçecek mi bu günler ya
çok sıkılmaya başladım artık :sinifsinif:

günadydın canım
canım benimde 250 dakika bedava ama yetmiyo:sm_confused:
kantinde çok kontör olmuyormuş,oda beni çaldırıp kapatıyor.

günaydın canım

ewet cnm doqru bana yetmiyor dk bitincede 3 dk 1 kontor qidyo rsorun olmuyr benim cnm saatelrce kaonusamiyoruzkiii zaten

ewet cnm doqru bana yetmiyor dk bitincede 3 dk 1 kontor qidyo rsorun olmuyr benim cnm saatelrce kaonusamiyoruzkiii zaten
canım bizde saatlerde konuşamıyoruz ama 4 dakika 5 dakika derken bide bakmışsın geçmiş
sen bu hattı kullandın mı canım?turkcelli aradım fatura kesim tarihleri ayın 10-20-25 imiş.hangisini tercih edersen.bugün ayın 7si,ben bugün geçsem.fatura kesim tarihinide 20 si yapsam.13 günlük konuşma için yine 45 tl mi ödeyeceğim
anlamadımki fisfisfis

amin inşallah canım

günaydın canım, bende çok daraldım artık.
bu dediğin hat nasıl canım avantajlımı? 45tlye 1500dk yetermi acaba ya?
bende daraldım,rüyalarıma giriyor artık eşim
elele geziyoruz felan,bugünlerde geçecek mi :çok üzgünüm:
1500/30=50 dakika eder canım.hem sabit,hemde diğer operatörleri arayabilirsin
eşim kontöre çok para veriyor bari eşim çaldırıp kapatsın
ben arayım diyorum

ewet cnm kullandık esimle ..... cok faydsı oldu yalnız mesaj qönderme hiçbiryere fazla yazıyor biz hiç mesaj atmazkdık ..... sanmıyorum 13 qüznlük için okadar olacaqını yinede arastır sen..... niye suan kullanmıyor dersen esim kontrolü olsn dedi ben istedmd faturalı kalsın dedim...... kontor daha paahlıya qeliyor dedim ayda ya 27 milyon yada 44 milyon kontor alyıom aynı yere qeliyor aslında ben aveayı daha seviyom onuda kullandık ama onu dk daha cok ve ödemeside cokkkk..........

evet yeter bencede ya buay 2kez 100 1kez 150 aldım, 45i çoktan geçti yani verdiğim para. napsamki ya...peki 1yıl dolmadan hattı kapattırnca cezası varmı acaba?

yetiyor cnm ya artıyor bizde kullandık onu somra kontorlüye cevitrdim
canım normal kontörlü hazır kartamı geçtin yoksa bu 1500dknın kontörlü tarifesidemi var?
ıyy kafam karıştı=))

:hulya: günaydın kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile3
şafak bugün 100 oleyyyyy tekirdağ merkez kaydirigubbakcemile

günaydın=))saymama gerek kalmıyo işte sen sayıyosun benim yerime canım=)
bişey sorcam hep bu saatlerde giriyosun aksamda pek görmüyorum seni, çalışıyosun sanırım öylemi canım?

1500dk turcekll tarifesi var cnm....
benimki önce aveaydı ...aveadan telsime qeciş yaptım bn 250 dk bedava vede 3 dk 1 kontor

günaydın=))saymama gerek kalmıyo işte sen sayıyosun benim yerime canım=)
bişey sorcam hep bu saatlerde giriyosun aksamda pek görmüyorum seni, çalışıyosun sanırım öylemi canım?

vereliniortak sayarım kız senin yerine saymaamı yok ya çalışmıyorum pek fırsat olomuyor girmeye kaydirigubbakcemile5

bencede canım okadar geliceğini sanmıyorum,konuştuğun kadar gelir artık
bide rahat rahat konuşmak varken bende ave kullanıyorum benimki öğretmen hattıydı sonra 1250 dakikası avea,250 dakikası diğer hatlara geçtim
konuştuğum dakikaları kağıda yazmaktan bıktım açıkçası :kedi:
bugün geçmeyi düşünüyorum,aveayı bende seviyorum ama bizim evde çekmiyor mesela bıktım yani,
bide her ay eşimin telefon faturasını ödüyorum.35 tl
bayılasım var :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hiç bilmiyorum canım,ben numaramı taşıtacağım
numaram değişmeyecek

günaydın canım
heheh çift rakamlara ne kaldı opuyorumnanaktan

1500dk turcekll tarifesi var cnm....
benimki önce aveaydı ...aveadan telsime qeciş yaptım bn 250 dk bedava vede 3 dk 1 kontor
anladım canım.bugün öğlen arası gidip araştırayım ben iyisimi
vereliniortak sayarım kız senin yerine saymaamı yok ya çalışmıyorum pek fırsat olomuyor girmeye kaydirigubbakcemile5
=)) bende çalıştığım halde öğlenleri girebiliyorum, işim azıcık rahatta şimdilik

buarada nişanlımla konustum kızlar acayip kötü sesi napcam ben bu çocukla, çok etkilenmişler dün geceki olaydan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…