Ksa dnem Askerlik...

doqru cnm bende cok hat kullandım aynı numaramla
ilk polis hattı sontra aveanın sınırısz ve turkcell sınırsız simdi telsim esim asker qelince polis hattına cevireceqim arkadsalr rahat konusamıyom ki(( lmaz: :gitme: bence de turkcell heryerde cekiyor ama sevemdim qitti o hattı ya hehe

bende yıllardır avea kullanıyorum
avea daha uygun ama turkcelin 1500 dakikası 45 tl çok uygun geldi((
kızlar sitesine girdim
1500 dakika hakkını fatura kesim tarihinden itibaren kullanabilirsiniz diyor
aman dikkat edin

neden intihar ettiği belli mi?
sevenlerine Allah sabır versin
ankarada da bir asker ölmüş,kazan patlamış

bu telefon hatlarından bende battım valla kaydirigubbakcemile3 bizde telsim kullanıyoruz ama nişanlımı askerdeyken aramaktan işyerimden 30 dan aşağı ödemiyordumkaydirigubbakcemile3 gerçi o da kontör parasını eşitliyordu kaydirigubbakcemile3 bitmez bu dertler hele böyle ayrıyken akannehir

bu arada şafağınız 100:lepi: hay maşallah

bunalıma girmiş çocuk, silahıyla intihar etmiş.
aynı gün sakaryada da biri intihar etmiş.
askerlik psikolojiyi bukadar bozuyo demekki kızlar çok yüklenmemek lazım daha iyi anladım şimdi ve korktum açıkçası!!
çok zor bi dönemden geçiyoruz biz, allah korusun sağsalim aklıselim gelsin yeter

denizciğim slm canım
ya sorma ince hesaplara başladık
bu ay eşimle benim telim 65+35=100 tl
eşim 50-60 tl likte kontör alıyor
hakketen çok geliyo ya,bide eşim hattını bile kullanmıyo :sm_confused:
neyse bugünlerde geçecek bak 102 gün kaldı heheh

eşimde anlatmıştı,acemiliğini yaptığı yerde intihar eden askerler olmuş
uzun dönemlere hiç iyi davranılmıyor demişti eşim
resmen psikolojileri bozuluyor
zaten aileden uzaktalar,yazıktır

kızlar birşey sormak istiyorum

kışlaya girerken el konulan özel eşyalar var mı? cüzdan,saat... vs.

hediye almak istiyorum hep yanında bulundurabileceği birşey, benim aldıgım şeyi içeri sokamazsa kötü olurmafoldumben

biraz önce kayınvalidemle konustum. sabit telefonu belli olmus. ben istemiştim yok demişti. biraz önce o telden atadım direk o cıktı. dün sanada verdim dedi. öyle hatırlıyor galiba. sonra simdi konusamma komutanlar var dedi kapattık. sinir olmustum. biraz öncede o aramıs. bu seferde ben yemekteydim duymadım. tavır yapasım var.... offf

canım işte sesini duyayım yeter diyorsun :gitme: darıyı hesağlamaya kalksan oooooakannehir geçecek bu günlerde geçecek dirimcimkaydirigubbakcemile5

canım ben vodafone aldım şimdilik memnunum sabit hatları ve vodafone'u sınırsız avea ve turkcellide ayda 750 dk arıyom ben ankesörü aradığım için uygun geldi ayda 50 tl eşim çağrı yapıo ben arıom belki sizinde işinize yarar

yaa kızlar birde elektrik su dogalgaz kira... bi sürü fatura var onları ödüyordum esimin ögrenim kredisi cıktı. telefon parası... birde siz esinize para gönderiyormusunuz. benimki sigarada içtiği için cok para harcıyor simdiye kadar akrabaları ve büyüklerin verdiği parayla gecindi. artık parasıda bitmiş. offf ne zormus yaaa...

canım el konmaz ama çalabilirler-tatlicadiarzu-

aynı durum bende de var
banada arama sakın diyor
niye diyorum lafımı dinle diyor :sm_confused:

canım işte sesini duyayım yeter diyorsun :gitme: darıyı hesağlamaya kalksan oooooakannehir geçecek bu günlerde geçecek dirimcimkaydirigubbakcemile5
inşallah canım ya

canım anlamadım bi daha anlatabilrmisin
aylık 50tl ye
sabit hat ve vodafone sınırsız
avea ve turkcell 750 dakikamı
çok iyiymiş ya :sm_confused:

ah ah aynı durumdan bende muzdaribim
canım sen eşine ne kadar göndereceksin?
ben eşime 150-200 arası gönderiyorum.sigara içmiyor bide -tatlicadiarzu-
bütün paracıklar kontöre gidiyor
dur biraz dertleşelim ihtiyacım var
dün aksilik araba sigortasının vakti gelmiş,toplam 170 tl,3 takside böldürdüm.
telefon faturaları desen ikisi toplam 100 tl
ev kredisi çektik 1150,aidat 70,servis 85,kredi kartı 190,yemek 50,eşime harçlık-tatlicadiarzu-................
daha uzayıp gidiyor
ölüm ben ya :sinifsinif:

offf dirimcim sende benim durumdasın
suan iyiki cocuk yokmus diyorum bşrde onun masrafları olsaydı ne yapardım bilemiyorum. ve evlenmeden önce bol bol harcardım simdi o günleri arar oldum. her ay en az 1400 giderim var laelaelaelaelae hiç para kalmıyorlaelaelaelaelae

ben bu ay 150 gönderecem. aileside bi 100 gönderse 250 yeter
canım kendime hiç bişey alamıyorum bendede başa baş gidiyor resmen
oyüzden şu telefon olayını helletmeye çalışacağım,en azından biraz kendime yer açayım,
sürekli masraf çıkıyor,şu arabadan da nefret ettim artık
canım biz bide olayı aştık yani
geçen hafta arkadaşı evlendi.başka bir arkadaşı yoluyla çeyrek yolladık
bu ayda yine bi arkadaşı evleniyor,onda bilezik alıcaz vereliniortak
500 tl kadar para gidecek,ölim ben ya
daha yanına gidiyorum,otel parası,yol parası,yemek parası derken
ne çok gidiyo ya :çok üzgünüm:

canım anlamadım bi daha anlatabilrmisin
aylık 50tl ye
sabit hat ve vodafone sınırsız
avea ve turkcell 750 dakikamı
çok iyiymiş ya :sm_confused:

aynen öyle canım bende faturayla basa çıkamayınca böle bi çözüm buldum

kızlar siz çalışıyorsunuz en azından biz masraf bile çıkartamıyoruz malesef dışarı bile çıkmıyorum yol parası falan vercem die

Son düzenleme:

ben birde gecen ay ameliyat oldum. rapor aldıgım için maasımda kesinti olacak kafamçokkarıştı

canım çok iyiymiş ya ben ilk defa duydum
turkcelldede 1500 dakika her yöne 45 tl
kararsız kaldım bende
canım haklısın aslında borçlardan banada bişey kalmıyor zaten

ben birde gecen ay ameliyat oldum. rapor aldıgım için maasımda kesinti olacak kafamçokkarıştı
canım kaç gün aldın?
çok kesiliyor mu sizde
bende 4 gün aldım.
daha öncedende 5 gün almıştım
sanırım 5 günü geçince kesiliyor

canım senin aradığın numaraya bağlı yani ben sabit ankesörü sürekli aradığımdan bu uygun bide ailede herkesin vodafone hattı var diğerlerinide arayabiliyorum ayda 12,5 saat neyime yetmez bende turkcell aldım baktım olmuo hergün arasa 1 saat konuşsam olmaz bide turkcell uyuzluk yapmış heryöne 50 tl ye falan gelio 40 a gelende 500 dk avea vodafone 500dk sabit hatlar 500 dk turkcell
sen de ankesörmü arıyon yoksa telefonumu var içeride

canım telefonu yok,ankösürlü telefonu arıyorum canım
turkcelli kampanyası ayda 1500 dakikadan 25 saat ediyor
günde 50 dakikaya geliyor canım oda
45 tl fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…