- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.661
bencede canım okadar geliceğini sanmıyorum,konuştuğun kadar gelir artık
bide rahat rahat konuşmak varken bende ave kullanıyorum benimki öğretmen hattıydı sonra 1250 dakikası avea,250 dakikası diğer hatlara geçtim
konuştuğum dakikaları kağıda yazmaktan bıktım açıkçası :kedi:
bugün geçmeyi düşünüyorum,aveayı bende seviyorum ama bizim evde çekmiyor mesela bıktım yani,
bide her ay eşimin telefon faturasını ödüyorum.35 tl
bayılasım var :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
neden intihar ettiği belli mi?anladım canım.bugün öğlen arası gidip araştırayım ben iyisimi
=)) bende çalıştığım halde öğlenleri girebiliyorum, işim azıcık rahatta şimdilik
buarada nişanlımla konustum kızlar acayip kötü sesi napcam ben bu çocukla, çok etkilenmişler dün geceki olaydan
denizciğim slm canımbu telefon hatlarından bende battım valla kaydirigubbakcemile3 bizde telsim kullanıyoruz ama nişanlımı askerdeyken aramaktan işyerimden 30 dan aşağı ödemiyordumkaydirigubbakcemile3 gerçi o da kontör parasını eşitliyordu kaydirigubbakcemile3 bitmez bu dertler hele böyle ayrıyken akannehir
bu arada şafağınız 100:lepi: hay maşallah
bunalıma girmiş çocuk, silahıyla intihar etmiş.
aynı gün sakaryada da biri intihar etmiş.
askerlik psikolojiyi bukadar bozuyo demekki kızlar çok yüklenmemek lazım daha iyi anladım şimdi ve korktum açıkçası!!
çok zor bi dönemden geçiyoruz biz, allah korusun sağsalim aklıselim gelsin yeter
denizciğim slm canım
ya sorma ince hesaplara başladık
bu ay eşimle benim telim 65+35=100 tl
eşim 50-60 tl likte kontör alıyor
hakketen çok geliyo ya,bide eşim hattını bile kullanmıyo :sm_confused:
neyse bugünlerde geçecek bak 102 gün kaldı heheh
denizciğim slm canım
ya sorma ince hesaplara başladık
bu ay eşimle benim telim 65+35=100 tl
eşim 50-60 tl likte kontör alıyor
hakketen çok geliyo ya,bide eşim hattını bile kullanmıyo :sm_confused:
neyse bugünlerde geçecek bak 102 gün kaldı heheh
canım el konmaz ama çalabilirler-tatlicadiarzu-kızlar birşey sormak istiyorum
kışlaya girerken el konulan özel eşyalar var mı? cüzdan,saat... vs.
hediye almak istiyorum hep yanında bulundurabileceği birşey, benim aldıgım şeyi içeri sokamazsa kötü olurmafoldumben
aynı durum bende de varbiraz önce kayınvalidemle konustum. sabit telefonu belli olmus. ben istemiştim yok demişti. biraz önce o telden atadım direk o cıktı. dün sanada verdim dedi. öyle hatırlıyor galiba. sonra simdi konusamma komutanlar var dedi kapattık. sinir olmustum. biraz öncede o aramıs. bu seferde ben yemekteydim duymadım. tavır yapasım var.... offf
inşallah canım yacanım işte sesini duyayım yeter diyorsun :gitme: darıyı hesağlamaya kalksan oooooakannehir geçecek bu günlerde geçecek dirimcimkaydirigubbakcemile5
canım anlamadım bi daha anlatabilrmisincanım ben vodafone aldım şimdilik memnunum sabit hatları ve vodafone'u sınırsız avea ve turkcellide ayda 750 dk arıyom ben ankesörü aradığım için uygun geldi ayda 50 tl eşim çağrı yapıo ben arıom belki sizinde işinize yarar
ah ah aynı durumdan bende muzdaribimyaa kızlar birde elektrik su dogalgaz kira... bi sürü fatura varonları ödüyordum esimin ögrenim kredisi cıktı. telefon parası... birde siz esinize para gönderiyormusunuz. benimki sigarada içtiği için cok para harcıyor simdiye kadar akrabaları ve büyüklerin verdiği parayla gecindi. artık parasıda bitmiş. offf ne zormus yaaa...
offf dirimcim sende benim durumdasın
suan iyiki cocuk yokmus diyorum bşrde onun masrafları olsaydı ne yapardım bilemiyorum. ve evlenmeden önce bol bol harcardım simdi o günleri arar oldum. her ay en az 1400 giderim var laelaelaelaelae hiç para kalmıyorlaelaelaelaelae
canım kendime hiç bişey alamıyorum bendede başa baş gidiyor resmenben bu ay 150 gönderecem. aileside bi 100 gönderse 250 yeter
canım anlamadım bi daha anlatabilrmisin
aylık 50tl ye
sabit hat ve vodafone sınırsız
avea ve turkcell 750 dakikamı
çok iyiymiş ya :sm_confused:
canım kendime hiç bişey alamıyorum bendede başa baş gidiyor resmen
oyüzden şu telefon olayını helletmeye çalışacağım,en azından biraz kendime yer açayım,
sürekli masraf çıkıyor,şu arabadan da nefret ettim artık
canım biz bide olayı aştık yani
geçen hafta arkadaşı evlendi.başka bir arkadaşı yoluyla çeyrek yolladık
bu ayda yine bi arkadaşı evleniyor,onda bilezik alıcaz vereliniortak
500 tl kadar para gidecek,ölim ben ya
daha yanına gidiyorum,otel parası,yol parası,yemek parası derken
ne çok gidiyo ya :çok üzgünüm:
canım çok iyiymiş ya ben ilk defa duydumaynen öyle canım bende faturayla basa çıkamayınca böle bi çözüm buldum
kızlar siz çalışıyorsunuz en azından biz masraf bile çıkartamıyoruz malesef dışarı bile çıkmıyorum yol parası falan vercem die
canım kaç gün aldın?ben birde gecen ay ameliyat oldum. rapor aldıgım için maasımda kesinti olacak kafamçokkarıştı
canım çok iyiymiş ya ben ilk defa duydum
turkcelldede 1500 dakika her yöne 45 tl
kararsız kaldım bende
canım haklısın aslında borçlardan banada bişey kalmıyor zaten
canım kaç gün aldın?
çok kesiliyor mu sizde
bende 4 gün aldım.
daha öncedende 5 gün almıştım
sanırım 5 günü geçince kesiliyor
canım telefonu yok,ankösürlü telefonu arıyorum canımcanım senin aradığın numaraya bağlı yani ben sabit ankesörü sürekli aradığımdan bu uygun bide ailede herkesin vodafone hattı var diğerlerinide arayabiliyorum ayda 12,5 saat neyime yetmez bende turkcell aldım baktım olmuo hergün arasa 1 saat konuşsam olmaz bide turkcell uyuzluk yapmış heryöne 50 tl ye falan gelio 40 a gelende 500 dk avea vodafone 500dk sabit hatlar 500 dk turkcell
sen de ankesörmü arıyon yoksa telefonumu var içeride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?