- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.801
Her şeyi Bilen Kadın
kızlar buna baksanıza valla herşeyi biliyo=)))
Arkadaşlar ben evde yalnız kalıyorum ve garip bir korku başladı bende. Sanki her an bir yerden yılan gelecekmiş gibi hissediyorum. Rüyamda sürekli yılan görmeye başladım mafoldumben Yılan fobim zaten var ama çok arttı bu durum.
Bildiğiniz bir dua falan var mı ? Ya da psikolojik destek falan almam gerekir mi? sürekli etrafı gözlüyorum, koltukların altına bakıyorum,yatağa girmeden önce iice ontrol ediyorum acaba olabilir mi diye,odada görürsem şöyle şöyle yaparım kurtulurum diye plan kuruyorum. Üzerimde kapşonlu bir hırka vardı azönce tv izlerken ve kapşona yılan girecek diye korktum ve çıkarttım.
Bana bir akıl verin lütfen senağlama
Arkadaşlar ben evde yalnız kalıyorum ve garip bir korku başladı bende. Sanki her an bir yerden yılan gelecekmiş gibi hissediyorum. Rüyamda sürekli yılan görmeye başladım mafoldumben Yılan fobim zaten var ama çok arttı bu durum.
Bildiğiniz bir dua falan var mı ? Ya da psikolojik destek falan almam gerekir mi? sürekli etrafı gözlüyorum, koltukların altına bakıyorum,yatağa girmeden önce iice ontrol ediyorum acaba olabilir mi diye,odada görürsem şöyle şöyle yaparım kurtulurum diye plan kuruyorum. Üzerimde kapşonlu bir hırka vardı azönce tv izlerken ve kapşona yılan girecek diye korktum ve çıkarttım.
:) tamam canımcanım kur'an ceven ne biliyosan oku istediğin bi yerden
sonrada korkunun üstüne git yenmeye çalış
varsa var ulee de yılan benden korksun de delikafaduldenÇok üzgünüm çoookklava:
canım 3 yıldır ayrı yaşıyorum. bu yıl başladı bu korku ama birkaç aydır artmaya başladı.gecmıs olsun arkadasım oncelıkle. ayetel kursı felak ve nas surelerını oku bıldıgın tum duaları oku ama durum uzun suredır devam edıyorsa bence psıkolojık destek alsanız ıyı olur cunku gozardı edılecek bı durum degıl ya da aılenızden bırısı gelsın yanınıza bır kac gun kalsın yaınnızda hem evde boyle korkular yasamazsınız bu sene ılk defa mı yalnız kalıyorsunuz?
:) tamam canım
canım 3 yıldır ayrı yaşıyorum. bu yıl başladı bu korku ama birkaç aydır artmaya başladı.
Gözüm sürekli yılan arıyor resmen evde. Biryerden çıkacak ama nerden diye bakınıyorum.Korktukça korkularım daha da artıyor. Korktuğum şeyin başıma geleceğini düşünüyorum çünkü. İnanın çok zor bir durum. Sabah uyandığımda yanımda yılan var diye korkarak gözümü açmaya başladım. Kıyafetlerimi giyerken çırpıyorum,Eşofmanımda bir potluk olduğunda yılan girdi içime zannediyorm.omzumdan heran kafasını bana uzatacakmış gibi geliyor.Bunun gibi bir sürü şey(
yok yok için rahat olsun. bazen böyle seyler olur. benim bi arkadasımda kediden cok korkardı. karanlıkan hep siyah kedi cıakr diye ısıgı kapatmak istemezdi. stresli sıkıntılı ve hasta oldugunda arada hala sayıklarmıs.
yalnızlık neler yapıyo işte gelselerde evlensek artık öf=((((evde bi erkeğin olması nekadar güven verir insana.
bıktım yalnız yaşamaktan!! kapıyı bi üstten bi alttan 6kez kitleyip bide zincirini çekmekten, hava kararınca dışarı çıkmak zorunda kaldığım zaman ödüm ağzımda evden çıkmaktan,
yazın bile pencere açık uyuyamamaktan, her yangözle bakandan kaçmaktan ...vs... bıktım ya bııktım!!! yarama tuz bastın yusum ağlıycam =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?