Ksa dnem Askerlik...

kızlarr yaa 99 u da gorduk sonundaa bı kac saat sonra 98 olucaakk ne guzel yaa :asigim:
Sukur Allah'ıma hepsı bıtecek ınsallaahhhh...

Arkadaşlar ben evde yalnız kalıyorum ve garip bir korku başladı bende. Sanki her an bir yerden yılan gelecekmiş gibi hissediyorum. Rüyamda sürekli yılan görmeye başladım mafoldumben Yılan fobim zaten var ama çok arttı bu durum.
Bildiğiniz bir dua falan var mı ? Ya da psikolojik destek falan almam gerekir mi? sürekli etrafı gözlüyorum, koltukların altına bakıyorum,yatağa girmeden önce iice ontrol ediyorum acaba olabilir mi diye,odada görürsem şöyle şöyle yaparım kurtulurum diye plan kuruyorum. Üzerimde kapşonlu bir hırka vardı azönce tv izlerken ve kapşona yılan girecek diye korktum ve çıkarttım.
Bana bir akıl verin lütfen senağlama

canım kur'an ceven ne biliyosan oku istediğin bi yerden
sonrada korkunun üstüne git yenmeye çalış
varsa var ulee de yılan benden korksun de delikafaduldenÇok üzgünüm çoookklava:

gecmıs olsun arkadasım oncelıkle. ayetel kursı felak ve nas surelerını oku bıldıgın tum duaları oku ama durum uzun suredır devam edıyorsa bence psıkolojık destek alsanız ıyı olur cunku gozardı edılecek bı durum degıl ya da aılenızden bırısı gelsın yanınıza bır kac gun kalsın yaınnızda hem evde boyle korkular yasamazsınız bu sene ılk defa mı yalnız kalıyorsunuz?

canım kur'an ceven ne biliyosan oku istediğin bi yerden
sonrada korkunun üstüne git yenmeye çalış
varsa var ulee de yılan benden korksun de delikafaduldenÇok üzgünüm çoookklava:
:) tamam canım
canım 3 yıldır ayrı yaşıyorum. bu yıl başladı bu korku ama birkaç aydır artmaya başladı.
Gözüm sürekli yılan arıyor resmen evde. Biryerden çıkacak ama nerden diye bakınıyorum.Korktukça korkularım daha da artıyor. Korktuğum şeyin başıma geleceğini düşünüyorum çünkü. İnanın çok zor bir durum. Sabah uyandığımda yanımda yılan var diye korkarak gözümü açmaya başladım. Kıyafetlerimi giyerken çırpıyorum,Eşofmanımda bir potluk olduğunda yılan girdi içime zannediyorm.omzumdan heran kafasını bana uzatacakmış gibi geliyor.Bunun gibi bir sürü şey (

canım durup dururken mi basladı bu korku yoksa yılanla alakalı bişimi oldu rüyalarındaki haricinde

yusumcum küçükken yılanla ilgili bisey mi oldu? yada birisini sokarken mi gördün. belki izlediğin biseyde bilinçaltını etkilemiştir

canlarım hiçbirşey yaşamadım ben yılanla ilgili. nişanlıma da anlattım bunu ama o da şaşırdı. Yani yılan görmedim ben hiç canlı. Yakınımdan kimseyi de sokmadı. sadece fobiydi bendeki.televizyonda ile gördüğümde hemen kanal değiştiririm. ama işte arttı böyle bir anda. En iisi psikolojik destek almak galiba. Bir de dua okuyayım bu gece yatmadan önce
Neyse arkadaşlar sağolun.
Şafağımızdan 1 gün daha eksildi. İnşallah döndüğünde beni delirmiş bir vaziyette görmez nişanlım -tatlicadiarzu-

yok yok için rahat olsun. bazen böyle seyler olur. benim bi arkadasımda kediden cok korkardı. karanlıkan hep siyah kedi cıakr diye ısıgı kapatmak istemezdi. stresli sıkıntılı ve hasta oldugunda arada hala sayıklarmıs.

HAdi ya, biran için delirdiğimi düşünmüştüm. Fobinin bir üst düzeyi ozaman bizimkisi. Benim gibi olan birilerinin varlığını duymak rahatlattı beni. a.s.

iyi geceler kızlar şafak 2 basamaklılarda:lepi:

Bu arada Yusumcum korkma yılan fln olmaz öle evin içinde bahçeye yakın değilsen hem kış uykuna yatmıştır onlaryerimseniben

canım en basta euzubesmele cek ve ayetel kursıyı bol bol oku... fela ve nas surelerınıde...
benım cocuklugumda oturdugumuz lojmanda ormanlık gıbı bı yerdeydı denız kıyısı fılan yılan kaynıyodu evde degıl tabı ama dısarda her yerde ustlerınden fılan atlardık hıc bı zararları yok yanı zehırlı olmadıgı surece :) bana da bocek olmasın yeter bocek fobım var benımde senı anlıyorum fobısı olmayan anlayamaz gercekten ama ınan kı evde yılan cıkma ıhtımalı bocek cıkmasından kat kat kat kat daha dusuk :) bu yuzden kendını rahatlatabılırsın... :teselli:

bendede böcek fobisi var. bende bazen yatakta var mı diye bakarım. ve bende hamam böcegine karsı alerji var. alerji testinde cıkmıstı :bbo: görünce hatta suanda düşünüyrum ya kasınmaya baslıyorum

canım korkma bak bu saat oldu uyuyamadım, bendede butür korkular oluyo dönem dönem, yalnız yaşadığımız için oluyo bu.
ben börtüböcekten hayvandan değilde başka şeylerden korkuyorum bazen, banyoya giremediğim zamanlar oluyo.... ama kendi kendine geçiyo, düşünmemeye çalış kafanda büyütme geçicek görceksin dua okuyup yat hep.

yalnızlık neler yapıyo işte gelselerde evlensek artık öf=((((evde bi erkeğin olması nekadar güven verir insana.
bıktım yalnız yaşamaktan!! kapıyı bi üstten bi alttan 6kez kitleyip bide zincirini çekmekten, hava kararınca dışarı çıkmak zorunda kaldığım zaman ödüm ağzımda evden çıkmaktan,
yazın bile pencere açık uyuyamamaktan, her yangözle bakandan kaçmaktan ...vs... bıktım ya bııktım!!! yarama tuz bastın yusum ağlıycam =(

canım benim kıyamam inş. en kısa zamnda evlenirsiniz ve kurtlursunuz bu korkulardan korktuğunuzda (hatta bazen şakacıktan) koşup kocacıklarınızın boynuna sarılır kolları arasında rahat huzurlu ve güvende hissedersiniz kendinizi Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…