- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.001
inşallah canım
sen bu hafta mı gideceksin eşinin yanına canım
bende izin alabilirse haftaya gitmeyi düşünüyorum
rapor alsana canım, ne beklıyosunki izin vermelerini.canım benim işlerim cok karıstı. canım cok sıkkın :çok üzgünüm:
bu cumartesi gidecektim. ama esimin izinli cıkabilmesi için cuma aksma 5de orda olmam gerekiyormus. ama ben işlerimden dolayı cuma izin alamıyacam. ben evci cıkartamayıncada esim cıkamayacak haftasonu izne de cıkamayacak cezalı :çok üzgünüm: off ne yapacam
rapor alsana canım, ne beklıyosunki izin vermelerini.
çık git bosver kendini okadar hazırladın, rapora kımse bişey diyemezyerimseniben
grip olmuş olamazmısın canım amelyattan sonrakaydirigubbakcemile3 kanunen böyle bişeymi var yoksa 15 günden fazla rapor verme konusunda?ameliyattan dolayı bu ay 15 gün raporum var zaten. raporda alamam.
grip olmuş olamazmısın canım amelyattan sonrakaydirigubbakcemile3 kanunen böyle bişeymi var yoksa 15 günden fazla rapor verme konusunda?
ay napsakta seni göndersek ya
:1shok: canım yani illa ameliyat olcak mı umarım tez zamanda iyileşir canım sende sıkma canını :Saruboceq:
Tam anlatamadı telefonda, bişeyden çekindi ama neyden ben de anlamadım. Galiba her ikisinden de!
inşallah canım.
eşinden bir haber var mı?
Bence de bu kadar acımasız olamazlar. Çarşı iznini kessinler bari dioruz ama yarın netleşir herhalde
korkma canım ya çok önemli bi operasyon değildir, bişey olmaz inşallah:teselli:ewet cnm ameliyat diyorlarmıs......
bende diyorum insallah bir mucize olurda tedavi ile iyilesirde ameliyat olmazzzzz....
hayıllısı olsun cnm ne diyim üzüzlsemde iyi olacak olsun ameliyat en diyim ....
ameliyat olunca daha kötü olursa ondan korkuyorummmm
abim de türkiyede özel hastane ameliyat olmsutu .....
belçikaya qidince daha kötü oldu artı dr.lar demişki bunu hanqi dr. yaptı...
yoksa yoldan qecen vatandasmı yaptı dedi....
weee abimi tekrar ameliyat yaptılarrrr....
o yüzden amelyattan cok korkarımmm
korkma canım ya çok önemli bi operasyon değildir, bişey olmaz inşallah:teselli:
benim son bir ayım zehir gibi geçti, halada öyle. nişanlandıgımdan beri yüzüm güldümü diye düşünüyorum ama hayır gülmedi canım..insallah cnm iiyiki sizler varsınz......
senin durum nasıl cnm
benim son bir ayım zehir gibi geçti, halada öyle. nişanlandıgımdan beri yüzüm güldümü diye düşünüyorum ama hayır gülmedi canım..
pazar sabah aradı kavga ettık, hala aramadı. günde 3 kez arayan adam, 4gündür aramadı.
sebebi annesini haklı bulmadıgımı söylemem. çok mutsuzum artık, dayanamıyorum
ben aramıyorum ve aramıycamda canım. beni üzen onlar, umursamayan onlar, anneme karşşı nişanlımı koruyup aramı açan ben, ama hiç sorun yokmuş gibi canım cicim olan gene onlar.
cnm erkekler hep öyle oluyor coqunlukla .... düzelir sen arama bekle ...sabret o seni arar cnm qercekten sewiyorsa o arar .....
benm esimde ailesi umrunda deqil bir erkek kardesi var üniverstli o kardesinde canın kanı herseyi bizlerden dah deqerliiii ....
boswer sen sabret qercekten seni sewiyor ise arar sensiz duramaz .... üzülmeeee cnm hersey olabiliyro ...
dünya okadar o kadar acımasızkiii...... takam kafanııı
aslında nişanlı yanlıs düsündü bence aileri arayya katmamalı söyle diyebilirdi biz anlasıyorsak aileler sorun deqil diyebilirid....
belki bunalımda olduqu için böyle birsey düsünemdi... sen bekle cnm
kaç gündür bişey yazmadım buarayada canım, annemın hala haberı yok mesela ben hep idare etmeye çalıştım, hep onu kolladım ama o annesinin karşısında durup o benim nişanlım karışma diyemedi!burcucum allah yardımcım olsun canım benim. umarım düzelir ama nişanlın orta yolunu bulmalı neden inat ediyorki senin için doğru olan neyse onu yapmaktan çekinme canım bunun sonucu yüzük atmakta olsa doğru bildiklerinin arkasında dur herkes kendine gelsin, tamam asker de kendini haklı bulmanın bedelimi oluyor aramamak kusura bakma ama nişanlını çok bencil buldum ve aslada huylarından vazgeçeceğe benzemiyor
merhabalar nasılsınız kızlar bu ay hem çift basamaklara düştük hem de illeri saymaya başlıcaz sositososito bir de son 1 ay geçmiyo demişsiniz ben ilk aydaki gibi olmak istemiyorum yine yasenağlama
kaç gündür bişey yazmadım buarayada canım, annemın hala haberı yok mesela ben hep idare etmeye çalıştım, hep onu kolladım ama o annesinin karşısında durup o benim nişanlım karışma diyemedi!
ben annemi karşıma aldım ama o alamadı, o benim kadar yürekli olamadı.
eğer buyüzden biterse inanın üzüliycem, kendimi ezdirmediğim için gurur duycam hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?