Ksa dnem Askerlik...

oh yatın siz yatın benim gözlerim kapanıyo hüü mafoldumben
canım arkadaşın netten öğrenebilir aslında?

Canım arkadaşım değil nişanlım soruyor. Nişanlımın arkadaşı çukurcada,onu da charm ın eşi gibi dışarıda görev vermişler, bir silah başında nöbet tutuyormuş. Aslında tlf numarasını buluruz da önemli olan aradığımızda askeri telefona çağırırlar mı? Çünkü charm bildiğim kadarıyla kendi aramıyordu, eşi onu arıyordu hep. Telefon numarasını eniştem de bulur yoksa.

Ben de bazen okula gitmeyi hiç istemiyorum. BU hafta yerel saat hesaplamasını anlatıyorum ama bunların birçoğu toplama çıkrma bile yapamıyorlar mafoldumben
Evimin kadını olmak istiyorum, kocacığıma özel ders vermek istiyorum :roflol:

ay allah iyiliğini versin hınzır seni:roflol:

Kızlar nişanlım hapis yatabilirmiş.
Gaçen gün sahilde nöbetçiydi. Orada zıpkın bulmuş, balık tutmuş o balığı da kör bir kediye vermiş. Beni aradı ve bunu anlattı. Sonra da hemen kapatmam gerek dedi.
Bütün bunlar oluken de bir rütbeli nişanlımı izlemiş. Ve şimdi ifadesini almışlar son kez. Ben üzülmeyeyim diye bana anlatmamış bugüne kadar. Belki hapis cezası verilecekmiş.
Öğleden sonra ya da yarın belli olur sakın üzülme dio mafoldumben
Ooofff ya bir daha nöbette beni aramasına izin vermeyeceğim

canım ya
inşallah ceza felan vermezler
ne zaman belli olacakmış :sm_confused:
cep telefonu kullanmıyor değil mi canım

nası ya? ne var bunda zıpkını kullandı diyemi ceza veriyolar? anlamadım ben

canım ya
inşallah ceza felan vermezler
ne zaman belli olacakmış :sm_confused:
cep telefonu kullanmıyor değil mi canım
İnşallah vermezler canım. Cep tlfnu yok ankesörlü telefondan aramıştı beni.
Daha belli olmamış yarım saat önce aradı. Birkaç çarşı iznini kesebilirlermiş ya da hapis cezası.

nası ya? ne var bunda zıpkını kullandı diyemi ceza veriyolar? anlamadım ben

Nöbet esnasında hem zıpkını kullandı diye hem de nöbet esnasında telefonla konuştu diyeymiş galiba

askeriyede mantık yok ki. komutan istedikten sonra gözünün üstünde kası var diyede ceza verebiliyor. umarım komutan vaz gecer canım

inşallah çarşı iznini keserler canım
uzamaz inşallah ya
cezayı gerektiren çok kötü yapmamış ki sonuçta

askeriyede mantık yok ki. komutan istedikten sonra gözünün üstünde kası var diyede ceza verebiliyor. umarım komutan vaz gecer canım
Çarşı iznini kessinler ona razıyım ama hapis kötü olur. Hem ben konuşamam onunla hem de onun psikolojisi çok bozulur.

inşallah çarşı iznini keserler canım
uzamaz inşallah ya
cezayı gerektiren çok kötü yapmamış ki sonuçta
Evet ya 2 dakika bile konuşmadık tlfla ama bu da bana ders oldu. BUgün nöbete gitmeden önce aradı, sakın arama nöbet esnasında, bitince ararsın dedim.

Canım yaa anlamadım ama telefonla konustugu ıcın mı bu zıpkın olayı ıcın mı hapıs yatacak... yoksa her ıkısı ıcın mı ?

üzülme cnm düzelir insalalh

ya askeriye okadarda acımasız değil, bunun için hapis vermezler canım bence üzülme.
başta korkutmuşlar işte, iznini keserler enfazla sıkma canını

Canım yaa anlamadım ama telefonla konustugu ıcın mı bu zıpkın olayı ıcın mı hapıs yatacak... yoksa her ıkısı ıcın mı ?
Tam anlatamadı telefonda, bişeyden çekindi ama neyden ben de anlamadım. Galiba her ikisinden de!

üzülme cnm düzelir insalalh
inşallah canım.
eşinden bir haber var mı?

ya askeriye okadarda acımasız değil, bunun için hapis vermezler canım bence üzülme.
başta korkutmuşlar işte, iznini keserler enfazla sıkma canını
Bence de bu kadar acımasız olamazlar. Çarşı iznini kessinler bari dioruz ama yarın netleşir herhalde

kızlar farkındamısınız hepimizin kendine göre derdi var. zor zamanlar geciriyoruz. aslında fala inanmamak gerek ama bana esimin askerlik olayı olmadan önce biri fal bakmıstı. evlendikten sonra esinle 5-6 aylık bi süre ayrı kalacaksınız zor zamanlar gecireceksin ama bu dönem sana bi cok sey kazandıracak.daha kendine güvenen güclü biri olacaksın demişt. bu aslında hepimiz için gecerli. bu zamanları atlatınca eminim hersey güzel olacak.

Günaydın kızlar şafak 94
butterfly öyle canım hepimizin sıkıntısı var
çiftliği bilirsin,orda gezerken bir kadın(gül satıyor)
yanımıza yaklaştı,eşime baktı
oğlum dedi,kaderin hiç iyi değil
ben çok etkilenmiştim
sen yazınca aklıma geldi
inşallah teyzenin dediği doğru değildir

Son düzenleme:

canım insallah teyzenin dediği askerlikten dolayı ayrı gecireceginiz günler içindir. baska birseyde deildir insallah.sayılı gün geciyor dirimcim

evet haklısın canım, aklıma gelmeyen gercekten basıma geldı.bidünya derdimiz çıktı ama bunlarda gecer inşallah.
falada inanmazdım ben ama=))

günaydın buarada kızlar

inşallah canım
sen bu hafta mı gideceksin eşinin yanına canım
bende izin alabilirse haftaya gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…