- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.021
benim en büyük hatam o oldu zaten, hep pohpohladım.burcucuğum hep alttan alırsan ilerde pişman olursun
bu şekilde devam eder
çok da ezdirme kendini
nişanlın askerden geldikten sonra daha mantıklı düşünmeye başlar
benim en büyük hatam o oldu zaten, hep pohpohladım.
ama ailem hakkında katıyım, hayatta laf ettirmem.
kaba olcak belki ama annemle sidik yarıştırmasına asla izin vermem.
biterse bitsin
ben burada yalnız yaşıyorum, ailem uzakta kendi ayaklarımın üstünde kız başıma durmaya çalışıyorum. hem okuyorum hem çalışıyorum. inanın ondan çoook daha zor durumdayım ve psikolojim çok bozuk. o beni bi elim yağda bi elim balda sanıyo, her aradıgımda ayagına batan dikenden elinde cıkan nasırdan bahsetmekten bıktım, benim burda okadar çok sorunum varki. bizim ilişkimiz hiç adil değilmiş düşündükçe basıyo kafam çoğu şeyeburcucum annen ile aranı neden açıyorsunki bunu yapmadoğruları onunlada paylaş belliki ortada yanlış olan şeyler var ve önlemini almazsan inan önünü göremezsin..şimdi bekarsın en kaybedebilirsinki nişanlın ve ailesinden başka bu mu mahfedecek bizleri sakın güçsüz durma ezdirmede kendini kimse içinde orta yolu bulma nişanlın çabalasın biraz bu ne rahatlık ya üzme o tatlı canını..erkekler kendi isteklerine evet diyinceye kadar canım cicim olmazlar ama istemediğin şeylere evet diyerek mutlu olmayı değil kaybetmeyi katlarsın..:teselli:
ben aramıyorum ve aramıycamda canım. beni üzen onlar, umursamayan onlar, anneme karşşı nişanlımı koruyup aramı açan ben, ama hiç sorun yokmuş gibi canım cicim olan gene onlar.
bekliyorum arayıp gerekenleri söylemezse gözümü kararttım biticek bu iş.
ben burad yalnız yşıyorum, ailem uzakta kendi ayaklarımın üstünde kız başıma durmaya çalışıyorum. hem okuyorum hem çalışıyorum. inanın ondan çoook daha zor durumdayım ve psikolojim çok bozuk. o beni bi elim yağda bi elim balda sanıyo, her aradıgımda ayagına batan dikenden elinde cıkan naırdan bahsetmekten bıktım, benim burda okadar çok sorunum varki. bizim ilişkimiz hiç adil değilmiş düşündükçe basıyo kafam çoğu şeye
sen demeseydin demiycektım ama bende babasızım canım.ahh burcucum ahhh bu erkeklerin sorunları biter mi sanırsın bende babasız bir kız çocuğuyum öyle diyorum çünkü babasız kızlar hiç büyümüyor hep yaralılar( ben dinlemedim mi sanıyorsun acıkan karnının davul çalan seslerini ayağına vuran ayakkabıdan tut parasız kaldığı günleri hep dinledim hep ama ne oldu açıkca konuştum onunla anlamadığım dedim babasız olan ben ilgiye muhtaç olan ben ama ben babanmışım gibi ilgi gören sen bundada tuhaflık yok mu dedim benimde dünyalar kadar sıkıntılarım olduğunu kafasına vura vura ne zaman fırsat bulsam anlattım ona böylelikle 7 yılı devirdik..yoksa kimseye ezdirmem kendimi erkek ne oluyorki.. o olmamış olsaydı hayatımda inan birşey kaybetmezdim çok iyi bir mesleğim var geleceğim güzel kardeşlerim annem bu hayatta yaşam kaynaklarım..diğerleri vızz geliyor insana
gel bi öpem seni opuyorumnanaktan:kedi:ahh burcucum ahhh bu erkeklerin sorunları biter mi sanırsın bende babasız bir kız çocuğuyum öyle diyorum çünkü babasız kızlar hiç büyümüyor hep yaralılar( ben dinlemedim mi sanıyorsun acıkan karnının davul çalan seslerini ayağına vuran ayakkabıdan tut parasız kaldığı günleri hep dinledim hep ama ne oldu açıkca konuştum onunla anlamadığım dedim babasız olan ben ilgiye muhtaç olan ben ama ben babanmışım gibi ilgi gören sen bundada tuhaflık yok mu dedim benimde dünyalar kadar sıkıntılarım olduğunu kafasına vura vura ne zaman fırsat bulsam anlattım ona böylelikle 7 yılı devirdik..yoksa kimseye ezdirmem kendimi erkek ne oluyorki.. o olmamış olsaydı hayatımda inan birşey kaybetmezdim çok iyi bir mesleğim var geleceğim güzel kardeşlerim annem bu hayatta yaşam kaynaklarım..diğerleri vızz geliyor insana
gel bi öpem seni opuyorumnanaktan:kedi:
öpün hadi=)öpp dirimcimm bende öpeyim senii sonra ikimiz birlikte burcuyuda öpelimkaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktanöpp dirimcimm bende öpeyim senii sonra ikimiz birlikte burcuyuda öpelimkaydirigubbakcemile5
ben burada yalnız yaşıyorum, ailem uzakta kendi ayaklarımın üstünde kız başıma durmaya çalışıyorum. hem okuyorum hem çalışıyorum. inanın ondan çoook daha zor durumdayım ve psikolojim çok bozuk. o beni bi elim yağda bi elim balda sanıyo, her aradıgımda ayagına batan dikenden elinde cıkan nasırdan bahsetmekten bıktım, benim burda okadar çok sorunum varki. bizim ilişkimiz hiç adil değilmiş düşündükçe basıyo kafam çoğu şeye
öpp dirimcimm bende öpeyim senii sonra ikimiz birlikte burcuyuda öpelimkaydirigubbakcemile5
büyüdük sıkınıtlar dertler arttıdirimcim çocuk kalıp kırılan kalplerimiz yerine oyuncaklarımıza ağlasaydık keşke...biz büyüdük ve kirlendi dünya..
Şeniz:kedi:benide öpün beni deeeeee:asigim:
nedenki canım beş parmağın beşi birmi sanki..burcucum esinin ailesinin denizlili olmasından utandım acıkcası
keşke tek derdim alt kattaki kızın kırdığı barbi bebeğimin kafası olsaydı ne çok ağlamıştım bi bilseniz=))opuyorumnanaktan
evet birlikte burcuyu öpelim zemuszemus
kızlar diyorum ki
büyüdük dertlerimiz arttı
nerde o eski günler
çocuk olarak kalsaydım keşke
okul yıllarımıda çok özledim ya
iş hayatı çok stresli
sevmediğin insanlara mecbur katlanıyorsun
keşke tek derdim alt kattaki kızın kırdığı barbi bebeğimin kafası olsaydı ne çok ağlamıştım bi bilseniz=))
geçicek ama, beni ağlatırlar enfazla.
ben bilirim başımın çaresine bakmayı bundan 4 sene önce o yoktu hayatımda
ben yine vardım!
benide öpün beni deeeeee:asigim:
çok güçlü gördüm burcucum seni hahh be topla kendini....olacak olan hep sensin..:lepi: kalan sağlar bizimdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?