Ksa dnem Askerlik...

ben sonuna kadar emin değildim ölceğinden ya
öldü dağ gibi adam kız çok fena aglaı orda koptum zaten ben hüüü
senağlama

bende doldum ama ağlamadım bahaneliym ama millet vardı kaydirigubbakcemile3
ya bazen diom dizi izlerken bi kamerada ev halkının yüz ifadesini çekse
acaip komedi olur ya şekilden şikile giriyoruz kaydirigubbakcemile3

valla ya hele sesler daha komik =) Sanki bizim başımıza geliyor bütün olanlar aaaa, yapmaa, aaayy ayyy gitti adam kaydirigubbakcemile3

evet izliyorum canım ama hiç duygusal moda giremiyorum o dizide nedense akannehir
Ben fox tvdeki ömre bedel dizisini çook seviyorum. salı akşamları tv karşısından ayrılmıyorum o yüzden
annemgil seyrediyor canım ömre bedeli
sayelerinde dizikolik oldum
bir elimdede örgü :kedi:
:kedi:

hehe evet benim elim yüzüm çekirdekten kapkara bide ağlıyorum makyaj akıyo
salya sümük ohoo=))

zemuszemus bihterin düştüğü duruma bir sevindim ki kaydirigubbakcemile3 :lepi:
bencede bütün aşifteler ölmeliiidelikafadulden
yada adam olmalı:dilcikar:

Gunaydınlar kızlaar...

Plakalara son 4 gün.... 80 lerden de dusucez yaa... 90 dan sonra bana zaman daha cabuk akmaya basladı..
Şükürler olsunn...........................

kimse yok:1ninca:
nezamanadır giremedim kızlar nasıl gidiyo şafak sayma işi askerleriniz nasıl
benimki çok fena mafoldumbensıyırmak üzereyim diyo sigaraya başlamış :çok üzgünüm:strestenn
şafak 85 olmuş bitsin artık

Güzeller nasılsınız ben bu aralar çok giremiyorum yaaa offf bunladım artık yogunluktan yarın bile okula gidicemakannehir bi de aşkım çok bunalmış ona destek olmaya çalışıyorum ama lafla olmuo pek bitse de kurtulsaksenağlama

mafoldumben
Ben galiba dayanamıyorum artık.Neden hayatta hakettiğimiz gibi yaşayamayız ki! Sınanmak bu mu acaba? Bazen o kadar çok yoruluyorum ki kaçmak istiyorum herşeyden.Bütün sorunlar bitene kadar uyusam ve onlar bittikten sonra uyansam diyorum.
Galiba depresyona gireceğim =(

canım dayanmak zorundayız:sinifsinif:bende aynı düşünceler içindeyim boş boş bakışlarım bile.. herşey üstüme geliyo bide yanlız hissediyorum:gitme:
sevdiceğim de çookk kötü 5 gün hiç konuşmadık telde bile.neyin var diyorum anlatmıyo:1shok:sesi öyle kötüydü ki
benmde kendi derdimi unuttum ona üzülüyorum :çok üzgünüm:nasıl içine atmıştır offfffffff bitsinn şafak 1 diyelimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…