- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.341
senin oğluşunun adı aslanmı canım çok güzel isim çok sevdimBen gunduzlerı pek bakamıyorum kızlar ya anca Aslandan vakıt bulabılırsem...
Daha cok gecelerı kendıme vakıt ayırabılıyorum... esımden berı gece 2-3 bazen 4 e gelıyor yatıyorum..
Sabahta tabıkı benımkıyle bırlıkte 8 gıbı kalkıyorum... mirmirmirmir
senin oğluşunun adı aslanmı canım çok güzel isim çok sevdim
adıyla büyüsünopuyorumnanaktan
bende öğlenleri girebiliyorum işteyken,akşamları pek canım istemiyo bide işim oluyo
yine naneliyimde benimkiyle=( aynı şeyler hep..
sanada veriyimmi=)avatarın çok şirin ya kaydirigubbakcemile2
evet canım Aslan.. iki adı var diğeri de Emre ama bız Aslanı kullanıyoruz..senin oğluşunun adı aslanmı canım çok güzel isim çok sevdim
adıyla büyüsünopuyorumnanaktan
bende öğlenleri girebiliyorum işteyken,akşamları pek canım istemiyo bide işim oluyo
yine naneliyimde benimkiyle=( aynı şeyler hep..
kimseleri görmüyorum artık:umursamaz:bende içimi döker giderim:dilcikar:=)
telefonum düştü,yoğun bakımda-tatlicadiarzu-galiba gitti artık hediyeydi üff:sinifsinif:
şafak 84sabırsızım bu günlerde
saol denizmopuyorumnanaktan
canım ben cumartesileri geç yatabiliyorum sadece, sabah7bucukta kalkmam lazım yetişmem içinmafoldumbenevet canım Aslan.. iki adı var diğeri de Emre ama bız Aslanı kullanıyoruz..
amıın canım :) ben gecelerı nette dolasıyorum baya.. oglum uyumus oluyo yanına yatıyorum laptopuda yatagıma alıyorum.. :) nette sörf yapıyorum muzık dınlıyorum film izliyorum... kaydirigubbakcemile3
nedense gecelerden daha cok keyıf alıyorum.. yanı gunduz neyle gectı nasıl gectı anlamıyorum yemektı yedırmektı pesınde kos gundelık ısler ınsanın kendıne vaktı kalmıyor..
eger erken yatsam hepten monotonlasıcak robot gıbı... aslında gecelerı gırebılsenız ne guzel uzun uzadıya sohbet ederız ama işte calısanlarımız var.. benımde calısmaktan farkım yok gercı de4-5 saatlık uykuyla takılyorum ıste..
oy gecmıs olsun valla canım burcu para caldırdı sen telefon dusurdun benneyaptımki
saglık olsun yeterkı ne dıyelım hedıye olması kotu olmus
yaa yine herkes bişey için üzülmeye başlamış noldu kızlar ya nazar mı değdihepinize bol bol yolladım boncuklardankaydirigubbakcemile5
canım ben cumartesileri geç yatabiliyorum sadece, sabah7bucukta kalkmam lazım yetişmem içinmafoldumben
olsun sen oğluşunla ilgilen, çok yakışmış buarada aslan emre beğendim düşünebilirim:roflol:
evet canım Aslan.. iki adı var diğeri de Emre ama bız Aslanı kullanıyoruz..
amıın canım :) ben gecelerı nette dolasıyorum baya.. oglum uyumus oluyo yanına yatıyorum laptopuda yatagıma alıyorum.. :) nette sörf yapıyorum muzık dınlıyorum film izliyorum... kaydirigubbakcemile3
nedense gecelerden daha cok keyıf alıyorum.. yanı gunduz neyle gectı nasıl gectı anlamıyorum yemektı yedırmektı pesınde kos gundelık ısler ınsanın kendıne vaktı kalmıyor..
eger erken yatsam hepten monotonlasıcak robot gıbı... aslında gecelerı gırebılsenız ne guzel uzun uzadıya sohbet ederız ama işte calısanlarımız var.. benımde calısmaktan farkım yok gercı de4-5 saatlık uykuyla takılyorum ıste..
oy gecmıs olsun valla canım burcu para caldırdı sen telefon dusurdun benneyaptımki
saglık olsun yeterkı ne dıyelım hedıye olması kotu olmus
hepimiz bunalıma mı girdik nedir?saol canım:çok üzgünüm:aşkımın hediyesi olduğu için oturdum çocuk gibi ağladım:gitme:
hayatımda herşey ters gidiyo,çok sıkılıyorum,sağlık olsun diyeyim:a015:
:)))
saol canım...
hepimiz bunalıma mı girdik nedir?
Yok mu bunun bir çaresi mafoldumben
Ananem olsa hemen bir kurşun dökeri bana kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3ben de ekledim listeye aslan ismini =)
saol canım:çok üzgünüm:aşkımın hediyesi olduğu için oturdum çocuk gibi ağladım:gitme:
hayatımda herşey ters gidiyo,çok sıkılıyorum,sağlık olsun diyeyim:a015:
saol canım bişeyler olmuş hepimize buhafta:1shok:burcu sanada geçmiş olsun canım,canımız saolsun,üzüldüm bende bugün =((
nazar boncuğu takmak lazım ben biara hiç eksik etmezdim ama ugrasmıyorum artık=(hepimiz bunalıma mı girdik nedir?
Yok mu bunun bir çaresi mafoldumben
Ananem olsa hemen bir kurşun dökeri bana kaydirigubbakcemile3
malesef canım=((
gelene kadar alabilmeyi umuyorum:1ninca:,çok alışmıştım ya off alt tarafı bi makina ama işte anısı olmasa dertetmem
neyse konuyu değiştireyim iç karartıcı olmaya başladımkaydirigubbakcemile3
ders çalışmam lazım istek gelmiyo bitürlülaelaelaelaelaeacil plan program şart
ben hiç iyi değilim canım.Keşke eskisi gibi iyi olsam ama değilim. mafoldumben
tatlım yenı gordum ıyı cok sukur sen nasılsın...
bende iyiyim galiba
oh cok sevındım canım... opuyorumnanaktan
Nazar mı değdi bilmiyorum ama birşeyler oldu canım. Yoksun bayadır nasılsın?
İki gündür çok ağlıyordum kızlar.Bugün aradı beni yine ağlıyordum, gün ayarla geleyim dedi. Kararsız kaldım bende. Gelse askerlik uzayacak off ne yapsam ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?