- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.321
iyi geceler kızlar, şafakları düşürmüşüz.. Daha çabuk geçecek artık az daha sabır.
Keyifleriniz nasıl?
çok sukur canım saglık selamet oldukca zamanda gecıyor ne kadar ozlem buyuk olsada...
yeterkı sag salım gelsınlerr....
senın keyıfler nasıl ? kaydirigubbakcemile3
Ozlem cok büyük ve dayanmakta gerçekten zor sizleri çok iyi anlıyorum. Allah yardımcınız olsun.Bitecek hayırlısıyla.
İdare eder derecedeyim :) Askerlik psikolojisini atmak zormuş. Yeni yeni düzeliyor erkek arkadaşım.
sen nasılsın canım görüşemedik ne zamandır , çalışmak oyalıyo ama canım, evde oturursan daha uzun gelirGüzeller nasılsınız ben bu aralar çok giremiyorum yaaa offf bunladım artık yogunluktan yarın bile okula gidicemakannehir bi de aşkım çok bunalmış ona destek olmaya çalışıyorum ama lafla olmuo pek bitse de kurtulsaksenağlama
pişt sakin ol bakim tatlımmafoldumben
Ben galiba dayanamıyorum artık.Neden hayatta hakettiğimiz gibi yaşayamayız ki! Sınanmak bu mu acaba? Bazen o kadar çok yoruluyorum ki kaçmak istiyorum herşeyden.Bütün sorunlar bitene kadar uyusam ve onlar bittikten sonra uyansam diyorum.
Galiba depresyona gireceğim =(
hihi saol canımopuyorumnanaktanburcuu avatarın çok seker bayıldım
kızlar nasılsınız?
ben paramı çaldırdım çok gerginim ya off
200tl gitti kimsenin günahını almak istemiyorum ama cüzdandan yürüttüler!!
cok gecmis olsun cnm. insan okadar didiniyor 5 para etmez insanlar caliyor nasil vicdanlari hic sizlamiyor anlamis deilim. eger dusmussede ihtiyaci birinin eline gecerde kasinin gozunu sadakasi olur. Allah seni ve iliskni korur cnmkızlar nasılsınız?
ben paramı çaldırdım çok gerginim ya off
200tl gitti kimsenin günahını almak istemiyorum ama cüzdandan yürüttüler!!
canim hosgeldin bende uzun zamandir giremiyordum.günaydın kızlar nezamandır giremiorum...haritaları hazırlayın az kaldı:)
evet canım ama düşse diğerleride düşerdi ya alınmış besbelli.cok gecmis olsun cnm. insan okadar didiniyor 5 para etmez insanlar caliyor nasil vicdanlari hic sizlamiyor anlamis deilim. eger dusmussede ihtiyaci birinin eline gecerde kasinin gozunu sadakasi olur. Allah seni ve iliskni korur cnm
canim hosgeldin bende uzun zamandir giremiyordum.betuscum yusum siz nasilsiniz
betuscum yusum siz nasilsiniz
kendini üzme bak üzdüğünle kalıcaksın hersey normale dönücek nasılsa canımben hiç iyi değilim canım.Keşke eskisi gibi iyi olsam ama değilim. mafoldumben
betuscum yusum siz nasilsiniz
ilk gun baya kotuydu ama sonradan arayi duzelttik. dun cok guzeldi :) simdi ankaradayim bitirdim mehtabimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?