Ksa dnem Askerlik...

iyi geceler kızlar, şafakları düşürmüşüz.. Daha çabuk geçecek artık az daha sabır.
Keyifleriniz nasıl?

çok sukur canım saglık selamet oldukca zamanda gecıyor ne kadar ozlem buyuk olsada...
yeterkı sag salım gelsınlerr....

senın keyıfler nasıl ? kaydirigubbakcemile3

çok sukur canım saglık selamet oldukca zamanda gecıyor ne kadar ozlem buyuk olsada...
yeterkı sag salım gelsınlerr....

senın keyıfler nasıl ? kaydirigubbakcemile3

Ozlem cok büyük ve dayanmakta gerçekten zor sizleri çok iyi anlıyorum. Allah yardımcınız olsun.Bitecek hayırlısıyla.

İdare eder derecedeyim :) Askerlik psikolojisini atmak zormuş. Yeni yeni düzeliyor erkek arkadaşım.

Ya evet oyle denıyor.. donduklerınde alısmaları bıraz zaman alırmıs... kolay degıl onlar ıcınde...

Ama hayata daır pek cok kazanıyor ınsan manevı olarak... aldıgı dersler oluyor ınsanın.. hem onların hem bekleyenlerın... bakalım bı gelsınde ben alıstırırım onu cabucak kaydirigubbakcemile3

sen nasılsın canım görüşemedik ne zamandır , çalışmak oyalıyo ama canım, evde oturursan daha uzun gelir
biz yine naneliyiz buarada...şaşırmadınız demi?

pişt sakin ol bakim tatlım
ben kaşarlandım galiba okadar üzülemiyorum artık kavgalara!
hersey gecer sıkma canını sen herseyden herkesten önemlisin unutma

burcuu avatarın çok seker bayıldım
hihi saol canımopuyorumnanaktan

kızlar nasılsınız?
ben paramı çaldırdım çok gerginim ya off
200tl gitti kimsenin günahını almak istemiyorum ama cüzdandan yürüttüler!!

ya kimseye güven olmuyo kızlar anneme anlattım düşürmüşsündür dedi okadar salakmıyım ben ya ve parayı sabah fermuarlı göze koydum ama bi anlık boslukta gitti...
insanın kendi kazandıgı para olunca içi çok fena yanıyo, kaç gün patron kahrı cektım ben o kadarcık para için ya offf

kızlar nasılsınız?
ben paramı çaldırdım çok gerginim ya off
200tl gitti kimsenin günahını almak istemiyorum ama cüzdandan yürüttüler!!
cok gecmis olsun cnm. insan okadar didiniyor 5 para etmez insanlar caliyor nasil vicdanlari hic sizlamiyor anlamis deilim. eger dusmussede ihtiyaci birinin eline gecerde kasinin gozunu sadakasi olur. Allah seni ve iliskni korur cnm

günaydın kızlar nezamandır giremiorum...haritaları hazırlayın az kaldı:)
canim hosgeldin bende uzun zamandir giremiyordum.

betuscum yusum siz nasilsiniz

evet canım ama düşse diğerleride düşerdi ya alınmış besbelli.
ortam değiştirmek çok zor işte...
napıyım bişerilde çıkar acısı nasılsa alandan benden uzakta nehali varsa görsün

canım nasıldı tatilin eşinle iyi vakit geçirmişsinizdir inşallah

ilk gun baya kotuydu ama sonradan arayi duzelttik. dun cok guzeldi :) simdi ankaradayim bitirdim mehtabimi

Ben gunduzlerı pek bakamıyorum kızlar ya anca Aslandan vakıt bulabılırsem...
Daha cok gecelerı kendıme vakıt ayırabılıyorum... esımden berı gece 2-3 bazen 4 e gelıyor yatıyorum..
Sabahta tabıkı benımkıyle bırlıkte 8 gıbı kalkıyorum...
mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…