Ksa dnem Askerlik...

off yusum ya ne gıcık bır durum dımı :))
Hem de nasıl canım. Bugün en sonunda delirdi geleceğim oraya nikah işlemlerine başlayacağım dedi kaydirigubbakcemile3 O zaman karıma benden daha yakın kimse olamayacak diyor =))
Ama cidden morali çok bozuldu. Hem özledim hem de yoruldum benim için de bir ara olur dedi ama annem resmen bebek gibi naz falan yapmaya çalışıyor.
Bayramdan sonra gelecek artık başka çaresi kalmadı. =(

evet canım haklısın insan kendi nefsine bile kefil olamaz
Allah bizide onlarıda şaşırtmasın
o benim için Rabbimden bana bi armağan nekadar şükretsem az
az bulunur cinslerden :lepi:Şenizoyy aşım benim seni çoook seviyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmŞeniz

oyy ıcınızde kalacak benneyaptımki

oyy ıcınızde kalacak benneyaptımki

Hem de nasıl canım mafoldumben
Bir de hayal kuruyordu. Sabah sen okula gidersin ben uyurum öğlene kadar, öğle arasında gelirsin eve beraber kahvaltı yaparız, sonra sen okula ben de karakola giderim, karakoldan yine senin ders anlatmanı izlerim(karakolla bizim okul karşı karşıya sayılır da ) dersin bitince de eve gelir yemek yaparız ve geç saatlere kadar otururuz diyordu =(( Ailesinin yanına bile gitmeden iki önce gidecekti hep benimle olacaktı yani.
Ama kaynanatör sayesinde hepsi tatlı bir hayal olarak kaldı :gitme:

off ya annem yüzünden tartıştık inanamıyorum ya. Haklı ama izin için istekte bile bulunmuş. Bayramdan sonra gelirsin dedim yine. Ondan sonra zaten bişey kalmıyor bitirir gelirim artık dedi. offfffffffffffffffffffffffffff

ah canım kıyamam görmeye hazırlanıp görememek çok kötü hayırlısı olsun

ya soyle heveslenıp kursagında kalması durumu yokmu sınırlerım nasıl gerılır benım anlatamam sımdı senın durumu dusundum kendımde.. :)
neyse canım vardır bı hayır bosver uzulme .... :teselli:

günaydın kızlar.... safak 80 osmaniye :)

yusumcum betulunde dediği gibi belki böylesi daha hayırlı. kendini hazırlayıp görememek senden cok onu üzmüştür. onun bu aralar psikolojisi daha bozuktur eminim sabredin canımm

kızlar plakalara mı indik yaa ben 29 ekim diye yordum ama sizin esleriniz de 17 ocak ta gelmeyecek mi kafamçokkarıştı
16 ocakta cikacaklar canim. km ye gore 1 yada 2 gun yol izni veriyorlar
kızlar benim hesabıma görede 1 gün yol iznini düşünce 15 ocak oluyor akannehir
iyice kısalttım galiba :kedi:

gazetelerde bile var canım,özellikle bazı gazetelerlmaz:
peynir ekmek gibi satılıyor :umursamaz:

canım benim kötü olmuş gerçekten
ama bak az kaldı canım ya yarıladık sayılır
belki böylesi hayırlıdır,daha erken gelmiş olur:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…