- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.541
Hem de nasıl canım. Bugün en sonunda delirdi geleceğim oraya nikah işlemlerine başlayacağım dedi kaydirigubbakcemile3 O zaman karıma benden daha yakın kimse olamayacak diyor =))off yusum ya ne gıcık bır durum dımı :))
Amın canım amıın.. Guven cok guzel bırsey cok sanslısın.. ancak hıcbır konuda Asla yada Kesınlıkle olmaz yapmaz deme hıcbır ınsana.. sadece bır erkek degıl tum ınsanlar ıcın..
Kımın ne zaman ne yapacagı hıc bellı olmaz.. elbette guven ama tam değil, arada bır pay bırak hazırlık payın olsun... sadakatın kaybı herkesı derın bı sekılde yıkar ancak hazırlıklı olmayan olana kıyasla beklemedıgı bır anda vurulmus gıbı olur sırtından.. ve bu daha da acıtır ınsanı..
Allah hıcbırımıze yasatmasın ancak.. dunya halı gelecek hıc bellı olmaz... herseye hazırlıklı olmak lazım... herkeste nefıs var.. peygamberlerde bıle... onlar bıle kendıyle mucadele halındeyken bız sıradan ınsanların bahsı bıle gecmez bu konuda..
ınan bana...asla yapmaz deme kesınlıkle...
Hem de nasıl canım. Bugün en sonunda delirdi geleceğim oraya nikah işlemlerine başlayacağım dedi kaydirigubbakcemile3 O zaman karıma benden daha yakın kimse olamayacak diyor =))
Ama cidden morali çok bozuldu. Hem özledim hem de yoruldum benim için de bir ara olur dedi ama annem resmen bebek gibi naz falan yapmaya çalışıyor.
Bayramdan sonra gelecek artık başka çaresi kalmadı. =(
oyy ıcınızde kalacak benneyaptımki
Hem de nasıl canım mafoldumben
Bir de hayal kuruyordu. Sabah sen okula gidersin ben uyurum öğlene kadar, öğle arasında gelirsin eve beraber kahvaltı yaparız, sonra sen okula ben de karakola giderim, karakoldan yine senin ders anlatmanı izlerim(karakolla bizim okul karşı karşıya sayılır da ) dersin bitince de eve gelir yemek yaparız ve geç saatlere kadar otururuz diyordu =(( Ailesinin yanına bile gitmeden iki önce gidecekti hep benimle olacaktı yani.
Ama kaynanatör sayesinde hepsi tatlı bir hayal olarak kaldı :gitme:
Hem de nasıl canım mafoldumben
Bir de hayal kuruyordu. Sabah sen okula gidersin ben uyurum öğlene kadar, öğle arasında gelirsin eve beraber kahvaltı yaparız, sonra sen okula ben de karakola giderim, karakoldan yine senin ders anlatmanı izlerim(karakolla bizim okul karşı karşıya sayılır da ) dersin bitince de eve gelir yemek yaparız ve geç saatlere kadar otururuz diyordu =(( Ailesinin yanına bile gitmeden iki önce gidecekti hep benimle olacaktı yani.
Ama kaynanatör sayesinde hepsi tatlı bir hayal olarak kaldı :gitme:
aldıklarımıza nooolmuuuşşş
çalmışlaaar hüüüü
günaydıın
günaydın kızlar:)))
günaydın kızlar şafak 80
osmaniyeye kucak dolusu opuyorumnanaktan
kızlar plakalara mı indik yaa ben 29 ekim diye yordum ama sizin esleriniz de 17 ocak ta gelmeyecek mi kafamçokkarıştı
kızlar benim hesabıma görede 1 gün yol iznini düşünce 15 ocak oluyor akannehir16 ocakta cikacaklar canim. km ye gore 1 yada 2 gun yol izni veriyorlar
gazetelerde bile var canım,özellikle bazı gazetelersadece ınternette degılkı görsel tum yayınlar.. yanı bunun onune gecılmez malesef...
ısını tv ıyle dergıyle gazete ekıyle bılmem neyle gorende var... bunlar bızım onleyecegımız seyler degıl ancak kendılerı ıstemezse yapmazlar..
sadece ıclerınde olup olmamasına bakar ne yazık kı burcucum....
canım benim kötü olmuş gerçektenoff ya annem yüzünden tartıştık inanamıyorum ya. Haklı ama izin için istekte bile bulunmuş. Bayramdan sonra gelirsin dedim yine. Ondan sonra zaten bişey kalmıyor bitirir gelirim artık dedi. offfffffffffffffffffffffffffff
günaydıın
günaydın kızlar:)))
günaydın kızlargünaydınn güzellerrrr
:a015:soyulduuuk hüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?