Ksa dnem Askerlik...

canım işte o spam mail zaten.
benim gördüğüm mailler üyelik mailiydi.
ama demek istiyorumki, spam mail durduk yere gelmez.
önceden üye olmustur biyere sonra kapatsa bile o tarz mailler birbirlerine üye listelerini verip mail atabilirler , işte o istek dışı gelen mail spam maildir.

kızlar konuyla alakalı deil ama güzel 30 yasa göre nemlendirici arıyorum. 30a yaklastım artık mafoldumben Estee Lauder nemlendirici kremini arastırırken begendim. baya pahalı almadan biraz daha fikir almak istiyorum. kullana var mı? yada önerdiğiniz marka var mı?

canım ben kullanmıyorum
ama estee lauder iyidir
bilemiyorum yane
sahi 30 olucaz dimi akannehir

senemciğim kaç yaşındaydın canım
bundan sonra paso nemlendirici,kırışıklar için göz kremi akannehir
o değilde beni doğumdan sonrası korkutuyor
inşallah balon gibi olmam

süpersin dirimcim fırsat buldukça bakayım diyorum bugün çok yoğunum konsantre olamadım sizlere akannehir plakalara düştünüz çok sevindim sizler için kaydirigubbakcemile5

:1rolleyes:
aslında bende yoğunum canım ya
ben süperim canım ya
plakalara indik yarın osmaniyedeyiz:)))
sen nasılsın?
keyfin nasıl?

bi arkadasım daha eşiyle kavga etmiş.bugece kız kıza eglenıcez!
dışarı çıkıyorum artık kızlar kendımı hapsetmekle elime hiçbişey geçmedi,
bundan sonra kendi hayatımı yaşıycam.
sefam olsun!=)

az önce tekrar konustuk, herseyi yapsam bile bana böyle kötü davranamazsın dedi!
hakkımı helal etmıyorum sana demiştimde cok koymus paşa hazretlerine. bende tlfnu çat kapattım akşama planıda yaptım, ağlamıyorum artık yeter!

ya bana o maillerden bir tane geldi. Gizem Akın sizi facebook tan mesaj gönderdi yazıyordu. Benim facebook um bile yok ki. Neyse açıp baktım ben de meraktan =) Kameralı bilmem ne sitesi diyor. Hey Allahım ya =))))

ne planı yaptın???ben de gelim mi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…