- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.501
canım işte o spam mail zaten.
canım sız gelen maıllere baktıgınızda bır sıtenın acıldıgını soyledınız ama ben baktım sıte fılan yok zaten mailin konusunda yazılarında bıle dili belli olmayan yazılar var dil bile değildir, bı sıteye yonlendırılemıyorum kı oradan bakayım.. bu maıl yıllardır kullandıgı bır maıl hıc degıstırmedı.. bılmıyorum oncesınde gırmıslıgı varmıdır oyle bır ıhtımal var tabı ama bı çözebilsem sitemı degıl mı ?
bırde mailin to: yanı kime: kısmında kımısınde hıcbırsey yazmıyor kımısınde ıse atıyorum e ıle baslıyorsa mail adresi e ile baslayan alfetık sırada bır kac benzer mail var 5-6 tane....
bunun aslı ne acaba ya.................
bu arada benım oncekı kullandıgım maılıme de bu tıp mailler gelıyordu ama yenısını yaklasık 2-3 senedır kullanıyorum hıc almadım bu tıp bısey hatırladıgım kadarıyla...
canım kazen mi değiştiriyor???
ben değiştirmiştim :hulya:
kazen sagolsun değiştirdi
canım kazen mi değiştiriyor???
nick değişince arkadaşlar,diğer bilgilerde gidiyor mu canım
Çok zahmetliymiş ozaman yaevet benim gitti
belkide ben yapamadım.
herkesi tekrar eklemiştim
canım ben kullanmıyorumkızlar konuyla alakalı deil ama güzel 30 yasa göre nemlendirici arıyorum. 30a yaklastım artık mafoldumben Estee Lauder nemlendirici kremini arastırırken begendim. baya pahalı almadan biraz daha fikir almak istiyorum. kullana var mı? yada önerdiğiniz marka var mı?
denizciğim gördüm seni canım opuyorumnanaktan
süpersin dirimcim fırsat buldukça bakayım diyorum bugün çok yoğunum konsantre olamadım sizlere akannehir plakalara düştünüz çok sevindim sizler için kaydirigubbakcemile5
bi arkadasım daha eşiyle kavga etmiş.bugece kız kıza eglenıcez!
dışarı çıkıyorum artık kızlar kendımı hapsetmekle elime hiçbişey geçmedi,
bundan sonra kendi hayatımı yaşıycam.
sefam olsun!=)
ne planı yaptın???ben de gelim mi kaydirigubbakcemile3az önce tekrar konustuk, herseyi yapsam bile bana böyle kötü davranamazsın dedi!
hakkımı helal etmıyorum sana demiştimde cok koymus paşa hazretlerine. bende tlfnu çat kapattım akşama planıda yaptım, ağlamıyorum artık yeter!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?