Ksa dnem Askerlik...

:teytey:

ya bana o maillerden bir tane geldi. Gizem Akın sizi facebook tan mesaj gönderdi yazıyordu. Benim facebook um bile yok ki. Neyse açıp baktım ben de meraktan =) Kameralı bilmem ne sitesi diyor. Hey Allahım ya =))))
benim mailimede sürekli kurs,yurtdışı vs.ile ilgili mailler gelmeye başladı
nerden buluyorlar anlamış değilim

ayy gelsen ne güzel olur ya
yemek yiycez bi. sonra oturup konusuruz azcık
sonra ya eller havaya yada efkardan içeriz muhtemelen=)
duruma göre değişir gecenın sonu
:dance: ya da :gitme:

:teytey:

benim mailimede sürekli kurs,yurtdışı vs.ile ilgili mailler gelmeye başladı
nerden buluyorlar anlamış değilim
bana da keşke öyle gelse canım akannehir bugün gelene çok şaşırdım ama facebook tan geliyor yazıyordu bir açtım baktım kameralı sohbet sitesi yani şimdi ben bu sitelere hiç girmememe rağmen nasıl oluyor da bana geliyor anlamadım gitti. Ben toplu maillerden de şüpheleniyorum acaba o sayede de adreslerimizi alıyor olabililer mi??

Son düzenleme:
bencede toplu adreslerden alınıyor canım
banada saçma sapan mesajlar geliyor
sanki ben girmişim gibi oralara :sm_confused:

evlenince eve internet almıycam.
çocuklarımada almıyorum, lazımsa kafede halletsinler
burcucuğum aynı şeyleri düşünüyoruz senle
eşime güveniyorum ama ne olur ne olmaz
erkek milleti,işimizi sağlama alalım
biz zaten evdede internete ihtiyaç duymuyoruz
çok lazım olursa birlikte internet kafeye gidiyoruz
en güzeli bence

evlenince eve internet almıycam.
çocuklarımada almıyorum, lazımsa kafede halletsinler
bu sadece güven meselesiyle de ilgili değil. Zaten televizyon başlı başına bir sorun. Aptal kutusunun başında boş boş zaman öldürüyoruz bir de internet olursa hepten varlığımızı unuturuz diye de korkuyorum.
Bu yüzden asla internet olmayacak evimde. zaten benimkisi şimdiden interneti kapattır diye tutturdu kaydirigubbakcemile3 Askerden gelsin de kapattıracağım

benim eşime güvenim tamdır çünkü inancına güvenim var
o inançla yetişmiş bir insan asla yapmaz çünkü Allahtan korkar benden değil
benden öncede olmamış ben varkende olmaz inançla alakalı bişey
zinadır genel ev falan hangi yaşta olursa olsun kesinlikle haram
Allahtan korkan yapmaz nişanlıyken eli elime bile değmedi dini nikahımızz kıyıdıktan sonra
tuttu elimi bunu düşünen diğer işleri aklının ucundan bile geçirmez Rabbim imanını daha da kuvvetleştirsin zinanın her çeşidinden bizleri muhafaza etsin

anladım canım... evet olabılır... oyle bır ıhtımal mevcut tabı... onceden yapmıs olması olasıdır da sonradan olmusmudur bısey asıl o onemlı... bakalım... hıc bır yalan karanlıkla kalmaz ben buna ınaıyorum er yada gec cıkar meydana...

evet benim gitti
belkide ben yapamadım.
herkesi tekrar eklemiştim

ben de ıkı defa degıstırdım canım ıkısınde de hıcbırseyım sılınmedı aynı duruyor :)

ıyı etmıssın aferıımm :) tebrık ederım.................

yaa ben netsız yapamam kı bı kere nolucak.. hıcbısey yapmasam bıle google ım hazır ve nazır olsun ısterım hep kaydirigubbakcemile3
benım ıcın genııs bır ansıklopedı oyle alıskanlık olmus kı merak ettıgım ne varsa hep netten arastırıyorum...

eğlence kısmı bı yana... esımın zaten nete bakıcak halı kalmıyor ısınden gelınce ooy oy ısı cok streslı yemek yıyıp 1 saat oturabılırsek beraber ne ala... tv karsısına uzanıyoruz mesela yarım saat ıcınde kuut gıdıyo kaydirigubbakcemile3 benneyaptımki

Amın canım amıın.. Guven cok guzel bırsey cok sanslısın.. ancak hıcbır konuda Asla yada Kesınlıkle olmaz yapmaz deme hıcbır ınsana.. sadece bır erkek degıl tum ınsanlar ıcın..
Kımın ne zaman ne yapacagı hıc bellı olmaz.. elbette guven ama tam değil, arada bır pay bırak hazırlık payın olsun... sadakatın kaybı herkesı derın bı sekılde yıkar ancak hazırlıklı olmayan olana kıyasla beklemedıgı bır anda vurulmus gıbı olur sırtından.. ve bu daha da acıtır ınsanı..

Allah hıcbırımıze yasatmasın ancak.. dunya halı gelecek hıc bellı olmaz... herseye hazırlıklı olmak lazım... herkeste nefıs var.. peygamberlerde bıle... onlar bıle kendıyle mucadele halındeyken bız sıradan ınsanların bahsı bıle gecmez bu konuda..
ınan bana...asla yapmaz deme kesınlıkle...

kızlar plakalara mı indik yaa ben 29 ekim diye yordum ama sizin esleriniz de 17 ocak ta gelmeyecek mi kafamçokkarıştı

ben güvenmiyorum artık, o değil kimle evlenirsem evleniyim büyük konusmyım yınede ama internetsiz ev istiyorum!

en iyisi! internet hayata girdi gireli hersey laçkalaştı. iyiye kullanılsa keske hep ama erkeklerin aklı belden aşağıya çalışıyo

kızlar plakalara mı indik yaa ben 29 ekim diye yordum ama sizin esleriniz de 17 ocak ta gelmeyecek mi kafamçokkarıştı
81 bugün heralde canım.saymıyorum sinirimden ben:dilcikar:

sadece ınternette degılkı görsel tum yayınlar.. yanı bunun onune gecılmez malesef...
ısını tv ıyle dergıyle gazete ekıyle bılmem neyle gorende var... bunlar bızım onleyecegımız seyler degıl ancak kendılerı ıstemezse yapmazlar..
sadece ıclerınde olup olmamasına bakar ne yazık kı burcucum....

Date Duration Calculator: Days between two datesDuration calculation results
From and including: 27 Ekim 2009 Salı
To, but not including : 17 Ocak 2010 Pazar

It is 82 days from the start date to the end date, but not including the end date

Or 2 months, 21 days excluding the end date

Alternative time units
82 days can be converted to one of these units:
7.084.800 seconds
118.080 minutes
1968 hours
11 weeks (rounded down)

kızlar ben böyle hesapladım burada 17 ocak dahil değil
aman nese zaten 1-2 gün farketmez erken gelmesi işime gelirzemuszemus

selam nasılsınız?
Bugün sitede sorun mu var. dünden beri girmekte sorun yaşıyorum nedense.
Moraller nasıl?
Annem ben gelicem yanına diye tutturdu bir yandan da nişanlım annen gelmesin ben geleceğim diyor. İki arada kaldım. akannehir

merhaba yusumcum,
sen de iki arada kalmışsın valla ama istersen nisanlın gelsin içi içini yemiştir şimdi

merhaba yusumcum,
sen de iki arada kalmışsın valla ama istersen nisanlın gelsin içi içini yemiştir şimdi

anneme kızıyorum zaten. hiç görüşmüyor da değiliz. 1ay önce benim yanımdaydı ve bu zamana kadar hep beraber kaldık annemle ama laf anlatamıyorum ki.
Ben gelicem o bayramdan sonra gelsin diyor. Her zaman erkek anneleri kaynanalık yapmıyormuş demek ki! Benim anne örneğimde görüldüğü gibi kız anneleri de feci kaynanalık yapıyor akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…