- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.521
ayy gelsen ne güzel olur yane planı yaptın???ben de gelim mi kaydirigubbakcemile3
:teytey:zemuszemus
benim mailimede sürekli kurs,yurtdışı vs.ile ilgili mailler gelmeye başladıya bana o maillerden bir tane geldi. Gizem Akın sizi facebook tan mesaj gönderdi yazıyordu. Benim facebook um bile yok ki. Neyse açıp baktım ben de meraktan =) Kameralı bilmem ne sitesi diyor. Hey Allahım ya =))))
:dance: ya da :gitme:ayy gelsen ne güzel olur ya
yemek yiycez bi. sonra oturup konusuruz azcık
sonra ya eller havaya yada efkardan içeriz muhtemelen=)
duruma göre değişir gecenın sonu
bana da keşke öyle gelse canım akannehir bugün gelene çok şaşırdım ama facebook tan geliyor yazıyordu bir açtım baktım kameralı sohbet sitesi yani şimdi ben bu sitelere hiç girmememe rağmen nasıl oluyor da bana geliyor anlamadım gitti. Ben toplu maillerden de şüpheleniyorum acaba o sayede de adreslerimizi alıyor olabililer mi??:teytey:
benim mailimede sürekli kurs,yurtdışı vs.ile ilgili mailler gelmeye başladı
nerden buluyorlar anlamış değilim
bencede toplu adreslerden alınıyor canım:dance: ya da :gitme:
bana da keşke öyle gelse canım akannehir bugün gelene çok şaşırdım ama facebook tan geliyor yazıyordu bir açtım baktım kameralı sohbet sitesi yani şimdi ben bu sitelere hiç girmememe rağmen nasıl oluyor da bana geliyor anlamadım gitti. Ben toplu maillerden de şüpheleniyorum acaba o sayede de adreslerimizi alıyor olabililer mi??
burcucuğum aynı şeyleri düşünüyoruz senleevlenince eve internet almıycam.
çocuklarımada almıyorum, lazımsa kafede halletsinler
bu sadece güven meselesiyle de ilgili değil. Zaten televizyon başlı başına bir sorun. Aptal kutusunun başında boş boş zaman öldürüyoruz bir de internet olursa hepten varlığımızı unuturuz diye de korkuyorum.evlenince eve internet almıycam.
çocuklarımada almıyorum, lazımsa kafede halletsinler
canım acı olacak ama yapmayan erkek varmıdır diye düşünmek daha çözümcü olur..yapmıyorlarsada ya vakitleri yoktur ya da yapacak çevre uygun değildirhepsi için geçerlimidir? bilemiyorum bu tezi çürütmek lazım tabi
canım işte o spam mail zaten.
benim gördüğüm mailler üyelik mailiydi.
ama demek istiyorumki, spam mail durduk yere gelmez.
önceden üye olmustur biyere sonra kapatsa bile o tarz mailler birbirlerine üye listelerini verip mail atabilirler , işte o istek dışı gelen mail spam maildir.
evet benim gitti
belkide ben yapamadım.
herkesi tekrar eklemiştim
az önce tekrar konustuk, herseyi yapsam bile bana böyle kötü davranamazsın dedi!
hakkımı helal etmıyorum sana demiştimde cok koymus paşa hazretlerine. bende tlfnu çat kapattım akşama planıda yaptım, ağlamıyorum artık yeter!
bu sadece güven meselesiyle de ilgili değil. Zaten televizyon başlı başına bir sorun. Aptal kutusunun başında boş boş zaman öldürüyoruz bir de internet olursa hepten varlığımızı unuturuz diye de korkuyorum.
Bu yüzden asla internet olmayacak evimde. zaten benimkisi şimdiden interneti kapattır diye tutturdu kaydirigubbakcemile3 Askerden gelsin de kapattıracağım
benim eşime güvenim tamdır çünkü inancına güvenim var
o inançla yetişmiş bir insan asla yapmaz çünkü Allahtan korkar benden değil
benden öncede olmamış ben varkende olmaz inançla alakalı bişey
zinadır genel ev falan hangi yaşta olursa olsun kesinlikle haram
Allahtan korkan yapmaz nişanlıyken eli elime bile değmedi dini nikahımızz kıyıdıktan sonra
tuttu elimi bunu düşünen diğer işleri aklının ucundan bile geçirmez Rabbim imanını daha da kuvvetleştirsin zinanın her çeşidinden bizleri muhafaza etsin
ben güvenmiyorum artık, o değil kimle evlenirsem evleniyim büyük konusmyım yınede ama internetsiz ev istiyorum!burcucuğum aynı şeyleri düşünüyoruz senle
eşime güveniyorum ama ne olur ne olmaz
erkek milleti,işimizi sağlama alalım
biz zaten evdede internete ihtiyaç duymuyoruz
çok lazım olursa birlikte internet kafeye gidiyoruz
en güzeli bence
en iyisi! internet hayata girdi gireli hersey laçkalaştı. iyiye kullanılsa keske hep ama erkeklerin aklı belden aşağıya çalışıyobu sadece güven meselesiyle de ilgili değil. Zaten televizyon başlı başına bir sorun. Aptal kutusunun başında boş boş zaman öldürüyoruz bir de internet olursa hepten varlığımızı unuturuz diye de korkuyorum.
Bu yüzden asla internet olmayacak evimde. zaten benimkisi şimdiden interneti kapattır diye tutturdu kaydirigubbakcemile3 Askerden gelsin de kapattıracağım
81 bugün heralde canım.saymıyorum sinirimden ben:dilcikar:kızlar plakalara mı indik yaa ben 29 ekim diye yordum ama sizin esleriniz de 17 ocak ta gelmeyecek mi kafamçokkarıştı
merhaba yusumcum,
sen de iki arada kalmışsın valla ama istersen nisanlın gelsin içi içini yemiştir şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?