- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.601
anladım canımcanım ünv bitti kendi mesleğimi yapıyorum hemde yükseğini okuyorum
evet canım artık annem çok üzülüyo annem benim için çook daha önemli, unutmaya çalışıyorumkaydirigubbakcemile5
budönem derslerimi verebilirsem öbür dönem teze başlıycam inşallah canım, ben geçen sene 2 ders vermiştim 4 ders budönem aldım, tezle tek dersimi verip kurtulcam inşallah.anladım canım
mastera yeni mi başladın?
benim tezim kaldı sıkıntılı gerçekten
açıkçası bıktım çalışmaktan
bugün ders iptal olmuş
çok sevindirik oldum yane :kedi:
bıkmışım gerçekten ya
üzülmüyorum gerçekten...
tezi kendin mi yazıcaksın canım?
canım ne çalışmak ne okula gitmek istiyor
ocak gelseydi bir
kızlar eşime atkı örmeye başladım
hayatımda ilk denemem diye bilirim
2 ayda bitiririm inşallah :kedi:
çok yavaş ilerliyor
lisans tezimle aynı konu zaten canım, tübitak içinde proje yazdığımız için tezim kolay olcak gibi görünüyo inşallah zorlanmam.tezi kendin mi yazıcaksın canım?
canım ne çalışmak ne okula gitmek istiyor
ocak gelseydi bir
kızlar eşime atkı örmeye başladım
hayatımda ilk denemem diye bilirim
2 ayda bitiririm inşallah :kedi:
çok yavaş ilerliyor
günaydın canımopuyorumnanaktanGünaydın kızlar nasıl gidiyor plaka sayımı artık iyice azaldığını anlamaya basladım umutlanıyor insan
canım 3,5 la örüyorum,bide çok sıkı örüyormuşum annem öle diyo :icecream:canım ipini biraz kalın tutsaydın 5 numarala şişle 1 günde örüyordum 1,5 metrekaydirigubbakcemile3 bir sıra düz bir sıra ters harikaşeyler çıkartıyordum ya kaydirigubbakcemile3 akannehir bu sıralar yapmıyorum ama çok sevkli oluyordu
:roflol::roflol:lisans tezimle aynı konu zaten canım, tübitak içinde proje yazdığımız için tezim kolay olcak gibi görünüyo inşallah zorlanmam.
hocam çok yardımcı oluyo ama tekbaşıma ben yapıyorum analizlerimi filan.
işe gidip gelmek adaptasyonunu bozuyo gercektende insanın
bende düşünmüştüm atkı örmeyi ama vazgeçtim anasi örsün! kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar nasıl gidiyor plaka sayımı artık iyice azaldığını anlamaya basladım umutlanıyor insan
sizi de bir yalnız bırakmadılar =) neyse gelince hep seninle olacak zaten evde.canım biz gidecez galiba. birde kalabalık bir grup halinde.
sende tam yerine takılıyomussun hesap sormak için=)))sizi de bir yalnız bırakmadılar =) neyse gelince hep seninle olacak zaten evde.
dün bana gönderdiği mektubu tekrar okudum mektupta bile kadınlar kulübünü yazmış kaydirigubbakcemile3 Beni sakın düşünme kadınlar kulübüne gir oyalan diyor :asigim:
Zaten hemen hemen hepinizi tanıyor benim nişanlım. Birara nefret ediyordu burdan. Bir derdim var bölümüne girip kendi kendimi sıkıyordum sen de bana bunları yapacak mısın diyordum =)) Yasak artık sana o site diyordu akannehir
Hani şu düğün gecesi gelinin altınlarına el koyanlar var ya =)) Onları okuyordum :roflol: Diyordum bak böyle böyle altınlarını alıyorlarmış gelinin ben vermem ona göre =))sende tam yerine takılıyomussun hesap sormak için=)))
orda cok acıklı topiclerde var ya kadının sesi tadında dramlar yaşanıyo, ben okuyupta sıkıntıma sıkıntı katmıyım hiçkaydirigubbakcemile3
eşim izin alabilirse ben gitmek istiyorum canımevde olmanın tek güzel yanı istediğin saate kadar uyumak galiba =)
Nişanlımla kavuşacağım derken annem geliyor =( Bayram da ben giderim artık.
Sizlerden de bayramda askerinin yanına gidecek olan var mı??
bende kaçak gelin olucam ama filmlerdeki gibi nikahtan kaçmıycam, takı töreninden sonra wcnin penceresinden tabanları yağlıycam:roflol::roflol:Hani şu düğün gecesi gelinin altınlarına el koyanlar var ya =)) Onları okuyordum :roflol: Diyordum bak böyle böyle altınlarını alıyorlarmış gelinin ben vermem ona göre =))
Hala dalga geçer benimle, annem düğün günü salondan çıkarken altınlarını alcakmış bir daha da sana vermeyecekmiş diye kaydirigubbakcemile3 Ben de her defasında hayır vermem derim saf saf =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?