Ksa dnem Askerlik...

bizimki ne bu kadınlar kulubu diyo kaydirigubbakcemile3
bizimkide mektup yazmıs ama daha gelemedi.
tabi dünkü kavgadan sonra duyguları eskisi gibi değildir.

kolim hala gitmedi ya! cuma elinde olur demişlerdi acaba içerimi almadılar
çok merak ediyorum tepkisini, kesin kararımı vermemde cok etkili olcak bu tavrı çünkü

canım henüz küsmemişken=)) bişeyler istemişti.
traş kolonyası bepanten,deodorant,ayak pudrası,el kremi filan var. küstükten sonra yani pazartesi yolladım çünkü hersey hazırdı ve beklıyodu, gözümün önünde dursunlarda istemedim açıkçası.
ama içine koymayı planladıgım ilk günler yazdıgım mektuplarımı koymadım.
güzel tek bi not bile yok.
sadece 1 tane mektup yazdım,beni nekadar kırdıgını anlattım.
hala ulasmadı ama ya

inş. aklının basına gelmesine bi sebep olur

Selamlar, kk ınsanı delırtıyor bı kac gundur..
Bugunde dısardaydım gec gelebıldım... ıyı gırıyo barı sımdı bıraz...
Ama sızler yoksunuz... merak etmıssınız saolun canlarım :) hersey yolundadır ıns......

Şafak 77 - Yalovaa :)

günaydın kızlar
girebilmişken yazayım siteye girmek baya zorlaştı bugünlerde
şafak 77:ecrin_bebek: yakında 60 lara düşücezalkisalkisalkis

merhabalar... nasılsınız ?
Şafak 84 zemuszemus plakalara az kaldı =)
Burcucum avatar dikkatimi çekti hemen, aşk kokuları alıyorum. bir değişiklik mi var yoksa!

BUgün sevdiceğimin sesiyle uyandım. "Neşeli sesini yerim senin" dedi. ınsan sevdiğini mutlu edince nasıl da mutlu oluyor opuyorumnanaktan

hayır canım hesey aynı. ama bunalım psikolojisinden çıkmak istiyorum artık, ondan koydum heralde baksana melek filan jihi=)
kolim gitmemiş daha zaten, çok sinirlendeim ta geçen pazartesi verdim kargoya cuma elinde olur demişlerdi ve şuan kargom ortada yok, pazartesi eline geçer diyolar.
aras kargoyla gönderdim kızlar çok sorumsuzlar 25 milyon verdim bide diğer kargo şirketleri daha ucuz ve hızlı, aklınızda olsun kanmayın sakın!!!
eğer kargom bulunmazsa şikayet edicem yaklava:

hafta sonu nerede ise orda kalıo bi yere gitmez bi kod bişi veriolar sanırım onunla takip ediyon aras kargoda vardı sanırım

çok zaman geçmiş canım ya.aras düzensiz bencede..ptt bile daha hızlıdır:1closedeyes:aps yle 2 günde ulaşıyo kargosu.koli de 4 gün olsun

Son düzenleme:

melek detayını atlamışım ben canım kaydirigubbakcemile3
Netten baksana, nerde olduğunu öğrenirsin en azından.

baktım canım pazartesinden bugüne 6 gün oluyo ya. malatyada gözüküyo hala, dün şubeye gittim bugün elinde geçer dediniz hala yok filan dedim, malatyayı aradılar burda yok dedi adamlar!!
elazığdadır bıkbıkbık demeye başladılar. pazartesi eline kesşn gecer dediler eger pazartesiye kadar gitmezse çekecekleri var benden bütün sinirimi onlardan alırım valla!

kaydirigubbakcemile3 ONlar başlarına ne geleceğinin henüz farkında değiller

ben de pttyle gönderirim hep =)
kendini baya geliştirdi ptt son zamanlarda=)

doğru düzgün yapsalar ya işlerini ne biçim firma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…