- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.621
sizi de bir yalnız bırakmadılar =) neyse gelince hep seninle olacak zaten evde.
dün bana gönderdiği mektubu tekrar okudum mektupta bile kadınlar kulübünü yazmış kaydirigubbakcemile3 Beni sakın düşünme kadınlar kulübüne gir oyalan diyor :asigim:
Zaten hemen hemen hepinizi tanıyor benim nişanlım. Birara nefret ediyordu burdan. Bir derdim var bölümüne girip kendi kendimi sıkıyordum sen de bana bunları yapacak mısın diyordum =)) Yasak artık sana o site diyordu akannehir
kolim hala gitmedi ya! cuma elinde olur demişlerdi acaba içerimi almadılar
çok merak ediyorum tepkisini, kesin kararımı vermemde cok etkili olcak bu tavrı çünkü
canım henüz küsmemişken=)) bişeyler istemişti.
traş kolonyası bepanten,deodorant,ayak pudrası,el kremi filan var. küstükten sonra yani pazartesi yolladım çünkü hersey hazırdı ve beklıyodu, gözümün önünde dursunlarda istemedim açıkçası.
ama içine koymayı planladıgım ilk günler yazdıgım mektuplarımı koymadım.
güzel tek bi not bile yok.
sadece 1 tane mektup yazdım,beni nekadar kırdıgını anlattım.
hala ulasmadı ama ya
hayır canım hesey aynı. ama bunalım psikolojisinden çıkmak istiyorum artık, ondan koydum heralde baksana melek filan jihi=)merhabalar... nasılsınız ?
Şafak 84 zemuszemus plakalara az kaldı =)
Burcucum avatar dikkatimi çekti hemen, aşk kokuları alıyorum. bir değişiklik mi var yoksa!
BUgün sevdiceğimin sesiyle uyandım. "Neşeli sesini yerim senin" dedi. İnsan sevdiğini mutlu edince nasıl da mutlu oluyor opuyorumnanaktan
hayır canım hesey aynı. ama bunalım psikolojisinden çıkmak istiyorum artık, ondan koydum heralde baksana melek filan jihi=)
kolim gitmemiş daha zaten, çok sinirlendeim ta geçen pazartesi verdim kargoya cuma elinde olur demişlerdi ve şuan kargom ortada yok, pazartesi eline geçer diyolar.
aras kargoyla gönderdim kızlar çok sorumsuzlar 25 milyon verdim bide diğer kargo şirketleri daha ucuz ve hızlı, aklınızda olsun kanmayın sakın!!!
eğer kargom bulunmazsa şikayet edicem yaklava:
hayır canım hesey aynı. ama bunalım psikolojisinden çıkmak istiyorum artık, ondan koydum heralde baksana melek filan jihi=)
kolim gitmemiş daha zaten, çok sinirlendeim ta geçen pazartesi verdim kargoya cuma elinde olur demişlerdi ve şuan kargom ortada yok, pazartesi eline geçer diyolar.
aras kargoyla gönderdim kızlar çok sorumsuzlar 25 milyon verdim bide diğer kargo şirketleri daha ucuz ve hızlı, aklınızda olsun kanmayın sakın!!!
eğer kargom bulunmazsa şikayet edicem yaklava:
çok zaman geçmiş canım ya.aras düzensiz bencede..ptt bile daha hızlıdır:1closedeyes:aps yle 2 günde ulaşıyo kargosu.koli de 4 gün olsun
baktım canım pazartesinden bugüne 6 gün oluyo ya. malatyada gözüküyo hala, dün şubeye gittim bugün elinde geçer dediniz hala yok filan dedim, malatyayı aradılar burda yok dedi adamlar!!
elazığdadır bıkbıkbık demeye başladılar. pazartesi eline kesşn gecer dediler eger pazartesiye kadar gitmezse çekecekleri var benden bütün sinirimi onlardan alırım valla!
kendini baya geliştirdi ptt son zamanlarda=)ben de pttyle gönderirim hep =)
baktım canım pazartesinden bugüne 6 gün oluyo ya. malatyada gözüküyo hala, dün şubeye gittim bugün elinde geçer dediniz hala yok filan dedim, malatyayı aradılar burda yok dedi adamlar!!
elazığdadır bıkbıkbık demeye başladılar. pazartesi eline kesşn gecer dediler eger pazartesiye kadar gitmezse çekecekleri var benden bütün sinirimi onlardan alırım valla!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?