Ksa dnem Askerlik...

bende bilmiyordum ki.benmki ptt le göndermiş bende ona uydum.kullanırım artık ben bu ptt kargoyu_=)

Son düzenleme:
kasım ayına geldik ya ne güzel zemuszemus
11-12 ağustosu hatırlıyor musunuz kızlar ?? Herkes ne kadar da kötüydü ilk günler. Şimdi biraz daha iyiyiz. tam 2.5 ayı geride bıraktık.

kasım ayına geldik ya ne güzel zemuszemus
11-12 ağustosu hatırlıyor musunuz kızlar ?? Herkes ne kadar da kötüydü ilk günler. Şimdi biraz daha iyiyiz. tam 2.5 ayı geride bıraktık.
ayyy hatırladım şimdii koca bir gün sürekli ağlamıştım,hatta işlerimi bitirip ağlamaya dewam ediyodum:roflol: şimdi az kaldı eveet heyecanlanıyorum 2 ay çabuk geçer kızlarkaydirigubbakcemile5
ben şuan daha kötüyüm ya bil bakalım neden=)

canım geçici olur umarım bu düşünceler
kargo işini merak ettim=) bi ulaşamadı gitmesi gereken yere=):hulya:

Bu arada bızım ıkıncı askerımız yanı abım yarın gelıyo suan yolda.. acemı bırlıgı bıttı onunda ızıne gelıyor..
Mutfakta hazırlıklar var annem mamalar yapıyor :) 1 hafta kalıp gıdecek.. dagıtımı Van a oldu.....

hayırlısı olsun cnm...sana bişey sorcam timucin sırnakta 14unde bitio dio senin esin de 14undemi terhis oluo

iyiyim canım yazamıyorum bende ya!
ay canım güle güle gider gelir oda inşallah, sağsalim gider gelir. Van iyi yer canım sevindim, çok zorlanmaz inşallah

Canım terhıs tarıhı 17 ocak olarak bılıyoruz hesapta ama km hesabına gore bellı bı mesafeyı gecınce ki daha otesıne gıdemez ıraka dayanmıs durumda :S 3 gun yol ıznı oluyor sanırım..

Askerın bunu dusurmus olsa gerek.. ama bırde soyle bırsey var o tarıhte bırlıgınden cıksa bıle dırek yola koyulup eve gelemıyor esımden ogrendıgım kadarıyla aynı gıderken oldugu gıbı donerken de gonderıldıklerını ktm lerden terhıslerını alıp gelebılıyormus, mesela esım van a gıdıcekmıs once ktm ye orada ne zaman hallolursa ıslerı tamamen oradakı duruma baglı.... ordan bınıp dırek gelemıyolar dogunun da bu durumu var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…