- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 44
- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.981
internetten kontor yükledim. telefonumu değiştirdim. o yüzden numaranız cıkmadı tanıyamadım yazdım
bakalım cevap gelecek mi?
iki hattınıda arıyorcanım msj gönderen numara kapalıydı simdi baska bir numaradan arıyorum ama acmıyor
diger hattına arayan numarada gizliden arıyor
o numarada kontor yok önce kontör alayım
canım burcu yarın geliyomuymuş :sm_confused:Burcu canım yarın akşam görüşürüz artık burdan. Hiç anlamıyorum ben bu siteyi ya. :mymeka: madem kötü bir konu, açılmasına neden izin veriyorsunuz?? huzur bozan, kabadayı misali ortada dolanan,siteyi babasının malı gibi gören onca üye varken bizim masum burcumuzu kapsama alanı dışına çıkarıyorlar :teselli:
BURCU diyor ki kendimi gurbette gibi hissediyorum ve hepinizi öpüyorum
BURCU diyor ki kendimi gurbette gibi hissediyorum ve hepinizi öpüyorum
kara-sevdam öyle yazdı. yarın 12de gelecekmiş.canım burcu yarın geliyomuymuş :sm_confused:
ne kadar süre cezalıkine
kız nerde görüştünBURCU diyor ki kendimi gurbette gibi hissediyorum ve hepinizi öpüyorum
iyi canım hadi sevindimkızlar msja cevap geldi. yanlıs oldu pardon yazmıs
kız nerde görüştün
bende fransız kaldım tamamen
ayyy memur ıslatan başladı yine -tatlicadiarzu-
kızlar msja cevap geldi. yanlıs oldu pardon yazmıs
opuyorumnanaktan Neşe kaynağıydı o ya!!
Neyse artık yarın konuşuruz burdan. Ayrıca o fotoğrafı da merak etmedim değil hani kaydirigubbakcemile3
msnden
gözünaydın canım
bak endişelenecek bişi yokmuş bazıları numara kaydetmezler kimse bilmesin die ezberden çevirirkene yanlışlk olabilio
ne stres yaptım ama :kedi:iyi canım hadi sevindim
opuyorumnanaktan
kızlar ben kaçtım opuyorumnanaktan
galiba canım.
neyse rahatladım.
insanın içine kurt düşmesi cok sinir bozucu
Selamlar kızlar burcudan selamlar var neler olmus ben kacırmısım tabı :)
gercı tam olarak ne oldugunu halen anlamıs degılım ama yazdıklarına gore cok hos bır sebep sanırım :)))
Yazdııktan bıraz sonra gordum cıkmıs cunku :S
ben anlatayım dün bi topicte bi kız poposunun resmini çekmiş bi bakın liposakşınmı ne yapayımmı gerek varmı demiş burcuda cvplar vermiş yarın öğlene kadar giremmicek siteye mesajlar silindi poposunun resmini koyan kızda tamamiyle çıkarıldı kk danya cnm burcuya noldu analmdımkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?