- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.961
ay bilmiyorum ama sinirden ellerim titriyor. arıyorum teli kapalı.
diğer telinede sürekli gizli numaradan biri arıyor.
kızlarr biraz önce esimin teline msj geldi.
bildiğin gibi bitanem. sen napıyorsun bakayım. hıı bu arada seni cok özlüyorum. kocaman muck
bu ne demek yaaaklava:
neden bildiğin gibi bitanemle başlamış ki mesajakızlarr biraz önce esimin teline msj geldi.
bildiğin gibi bitanem. sen napıyorsun bakayım. hıı bu arada seni cok özlüyorum. kocaman muck
bu ne demek yaaaklava:
sanki gıcıklığına yapılmış..
ayy canım benim endişelenme biri ya dalga geçiyordur yada kocan kasten yapıyordur
benide birileri arıo eşim askere giitğinden beri benim biriyle ilişkim var demek mi oluo bu kaydirigubbakcemile3
yada biri yanlışlıkla atmıştır ve bunun eşine gelmesi için onunda msj atmış olması lazım
öle bişi (Allah koruusn) olsa bilmiyomu teli sende nie yapsınki hm neden şüpheleniyosun eşine güvenmiyormusun gül geç bence ehemmiyet verme
bilmiyorum kızlar. sinirden ellerim titriyor. telide kapalı. sırf beni tedirgin etmek için yapılmıs gibi
canım birileri seni tedirgin etmeye çalışıyoreski sevgilisi biz nisanlıyken arayıp duruyordu. acaba o mu yapıyor.
:çok üzgünüm: gülemiyorum. neyse telini acarsa ararım ögrenirim.
canım msj gönderen numara kapalıydı simdi baska bir numaradan arıyorum ama acmıyorcanım birileri seni tedirgin etmeye çalışıyor
eşinin telefonundan aradığın halde kapatıyorsa
eşinin askerde olduğunu bile biri canım
seni rahatsız ediyor asıl
ay kıyamam canım benim numaranın kime ait olduğunu öğrn önce belkide erkektir sevgilisine atmıştır silahları donanıp tam harbe hazırlık esnasında erkek çıkmasın karşına msj at galiba yanlış kişiye msj attınızbide gülücük at tmm zaten kimse gördüğünde karılık vrir bide msj iletilirse telefonda açılmış demektir
Burcu canım yarın akşam görüşürüz artık burdan. Hiç anlamıyorum ben bu siteyi ya. :mymeka: madem kötü bir konu, açılmasına neden izin veriyorsunuz?? huzur bozan, kabadayı misali ortada dolanan,siteyi babasının malı gibi gören onca üye varken bizim masum burcumuzu kapsama alanı dışına çıkarıyorlar :teselli:
internetten kontor yükledim. telefonumu değiştirdim. o yüzden numaranız cıkmadı tanıyamadım yazdım
bakalım cevap gelecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?