Ksa dnem Askerlik...

kızlarr biraz önce esimin teline msj geldi.
bildiğin gibi bitanem. sen napıyorsun bakayım. hıı bu arada seni cok özlüyorum. kocaman muck

bu ne demek yaaaklava:

offfffff bende uyuz oluyom ya
neyse cnm sakin ol belki .......
yanlısla olmsutur ......
ama kim olduqunu bulmaya calsıki o kişiylede sakin konus .....
tepkili konusursan korkar birsey anlatmaz varsada ...insalalh yanlsıtır cnm

kızlarr biraz önce esimin teline msj geldi.
bildiğin gibi bitanem. sen napıyorsun bakayım. hıı bu arada seni cok özlüyorum. kocaman muck

bu ne demek yaaaklava:
neden bildiğin gibi bitanemle başlamış ki mesaja
bu durumda eşinin ona mesaj göndermesi gerekiyor
hattı sen de sanırım
ya işletiliyo yada yanlış gelmiş gibi geliyor bana
ne terbiyesiz bayanlar var ya
bayan olduğum için utanıyorum
11855 Bilinmeyen Numaralar - Avea
burda bilinmeyen numaralar servisine kayıtlı olması gerekiyor diyor canım
yada 500 ü arasan olmuyor mu?

bilmiyorum kızlar. sinirden ellerim titriyor. telide kapalı. sırf beni tedirgin etmek için yapılmıs gibi

ayy canım benim endişelenme biri ya dalga geçiyordur yada kocan kasten yapıyordur

benide birileri arıo eşim askere giitğinden beri benim biriyle ilişkim var demek mi oluo bu kaydirigubbakcemile3

yada biri yanlışlıkla atmıştır ve bunun eşine gelmesi için onunda msj atmış olması lazım
öle bişi (Allah koruusn) olsa bilmiyomu teli sende nie yapsınki hm neden şüpheleniyosun eşine güvenmiyormusun gül geç bence ehemmiyet verme

:çok üzgünüm: gülemiyorum. neyse telini acarsa ararım ögrenirim.

bilmiyorum kızlar. sinirden ellerim titriyor. telide kapalı. sırf beni tedirgin etmek için yapılmıs gibi

eski sevgilisi biz nisanlıyken arayıp duruyordu. acaba o mu yapıyor.
canım birileri seni tedirgin etmeye çalışıyor
eşinin telefonundan aradığın halde kapatıyorsa
eşinin askerde olduğunu bile biri canım
seni rahatsız ediyor asıl

:çok üzgünüm: gülemiyorum. neyse telini acarsa ararım ögrenirim.

ay kıyamam canım benim numaranın kime ait olduğunu öğrn önce belkide erkektir sevgilisine atmıştır silahları donanıp tam harbe hazırlık esnasında erkek çıkmasın karşına msj at galiba yanlış kişiye msj attınız bide gülücük at tmm zaten kimse gördüğünde karılık vrir bide msj iletilirse telefonda açılmış demektir

biri yanlışlıkla göndermiş olsaydı telefonunu hemen kapatmazdı değil mi???

Kesinlikle senin huzurunu bozmak isteyen biri canım. eşine hiç anlatma bu durumu ki o kişinin istediği gibi huzurunuz bozulmasın.

canım birileri seni tedirgin etmeye çalışıyor
eşinin telefonundan aradığın halde kapatıyorsa
eşinin askerde olduğunu bile biri canım
seni rahatsız ediyor asıl
canım msj gönderen numara kapalıydı simdi baska bir numaradan arıyorum ama acmıyor
diger hattına arayan numarada gizliden arıyor

o numarada kontor yok önce kontör alayım

Burcu canım yarın akşam görüşürüz artık burdan. Hiç anlamıyorum ben bu siteyi ya. :mymeka: madem kötü bir konu, açılmasına neden izin veriyorsunuz?? huzur bozan, kabadayı misali ortada dolanan,siteyi babasının malı gibi gören onca üye varken bizim masum burcumuzu kapsama alanı dışına çıkarıyorlar :teselli:

internetten kontor yükledim. telefonumu değiştirdim. o yüzden numaranız cıkmadı tanıyamadım yazdım
bakalım cevap gelecek mi?

BURCU diyor ki kendimi gurbette gibi hissediyorum ve hepinizi öpüyorum

internetten kontor yükledim. telefonumu değiştirdim. o yüzden numaranız cıkmadı tanıyamadım yazdım
bakalım cevap gelecek mi?

açık mı peki şimdi telefon??
Ne isterler anlamıyorum ya :mymeka:
İnşallah düşündüğümüz gibi değildir de yanlışlıkla gönderilmiştir mesaj.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…