Ksa dnem Askerlik...

günaydın kızlar
şafak 72 opuyorumnanaktan
batmandayız demii zemuszemus
geçmiş olsun senemciğim
bende hastalanıyorum sanırım

arkadaşlar merhaba,
Bu konunun sıkı takipçisiyim. Benim nişanlımda aralık ayında asker olcak. ama şimdiden içimi telaş korku aldı yaa.. bu kadarı normal mi? ( tecrübelerinize sığınıyorum ) ya bi de aralık gelse de gitse demeye başladım şaka gibi :) belirsizlik kötü oluoo.. bir an önce bitsin istiorum

elvinciğim duyguların çok normal canım
bende öyleydim
eşimle ne yediğimizden,ne gezdiğimizden zevk alıyorduk
gitmesini beklemek daha zor aslında
gittikten sonra günler azalıyo nasıl olsa canım

selam kızlar
şafak 72 evet canım batmankaydirigubbakcemile5
internet kopuktu sabahtan beri uğraşıyorum kablolar kopmuş ama sonunda yaptım:hooray:
malesef hafif grip gibi bişey oldum -tatlicadiarzu-bende anlamadım tam

hmm anladım .....
ozman burcuya cok qecmiş olsn

ben de aynı şeyleri yaşamıştım.Askere gitmeden önce büyük bir korku başladı. Hep dua ettim tehlikeli bir yer çıkmasın diye. Hatta o kadar büyük bir korku vardı ki konu bile açmıştım =) Gideceği günü sayıp duruyordum, şu kadar gün kaldı diye.
Şimdi değişen pek birşey yok aslında sadece belirsizlikler ortadan kalktı. Gittiği yerler güzeldi buna rağmen içimdeki korku tamamen bitmedi. Çünkü uzakta :çok üzgünüm: Bir de bu gripten dolayı da endişeliyim ben.Orda yeterince ilgilenmezler diye =(

Askere gitmesi bir yönüyle beni ona daha çok bağladı. ÇÜnkü biz uzun zamandır birlikte değildik. Şubat ayında tanıştık Temmuz ayında nişanımız oldu. Allah kısmet ederse mayıs-haziran gibi de düğün olacak.Ve ben iyi ki onu tanımış ve sevmişim diyorum.ÇÜnkü benim üzerime titredi resmen, sesim biraz bozuk olsun hemen mesajlarla beni motive etti.
İnşallah siz de güzel bir şekilde atlatırsınız bu dönemi ve sizi birbirinize daha çok bağlar.
Ve askere gidene kadar hiçbir konuda tartışmayın.Sonra içinize batar bu durum.Keşke kızmasaydım ona deyip durursunuz.

yusumcuğum hoşgeldin canım
kimse yok bugün ya
canım ben bu saatlerde giremiyordum zaten,okulda oluyorum ama bugün son saatim boş olunca girebildim.
Grip olmaktan korkar oldum. Dünden beri heryerim sızlıyor. Domuz gribiyle ilgili toplantı vardı, oraya gittim ve galiba bu toplantı yüzünden grip olacağım =))
Sen nasılsın canım?

:icecream:
canım bende stresliyim nedense
başıma sanki bir sürü iğne saplamışlar gibi
bir ağrı var,stresten kaynaklı sanırsam
eşime vurmuşlar aşıyı klava:
hayret ya
okadar sinir oldumki
inşallah yan etkisi olmaz
zaten ilk bir gün kol çok ağrıyormuş:gitme:
ben gribim bile canım şakkıdı

saol canım,salgın var normal grip öteki grip hepsi de tehlikeli aslında.
çok özledim yav:asigim:mafoldumben
:teselli:
az kaldı canım
sadece ve sadece 72 güncük kafamçokkarıştı

elvinciğim duyguların çok normal canım
bende öyleydim
eşimle ne yediğimizden,ne gezdiğimizden zevk alıyorduk
gitmesini beklemek daha zor aslında
gittikten sonra günler azalıyo nasıl olsa canım

sağol dirimcim..valla acaba şimdiden şafak saymaya başlasammı diye bile düşündüm. bir de nişanlım ben gidicem deyip duruyor. koz olarak kullanıyor naz yapıyor aklı sıra :).. benim aklım zaten onda ama çok da belli etmek istemiorum. bu sefer ikimizde kafamızda büyütcez die... Allahım hayırlısıyla bi belli olsun insallahh iyi yerler çıkar.. sağ salim gider gelir..

sağol yusum.. rüyalarıma bile giriyor nereye çıkacak diye.. bir de yedek subaylık çıkar mı diye çok düşünüyorum. hani askeriyenin ne yapacağı belli olmuyor. uzun isteyene kısa, kısa isteyene uzun çıkabiliyor. uzun veya kısa neresi hayırlıysa o olsun tabi ama insan bu düşünmeden edemiyorr...

dirim sormamışlar mı istiyormusun diye? ilköğretim çocuklarda aileden izin istiyorlar. askerlere zorumlu mu yapmışlar?

elvinciğim aynı şeyleri bizde yaşadık
anlayabiliyorum seni
beklemek daha kötü,o günleri hatırlamak bile istemiyorum
gitmeden 2 gün önce öğreniyosun bide
nereye çıktığını
okadar berbat bişey ki
hayırlısı olsun
inşallah güzel yerle çıkar

dirim sormamışlar mı istiyormusun diye? ilköğretim çocuklarda aileden izin istiyorlar. askerlere zorumlu mu yapmışlar?
canım sormamışlar,zaten revirde domuz gribinden yatan varmış
komutanları dahil herkese yapmışlar canım

inşallahh..

beeeeeeeeennn gelddiiiiiiiimmm
hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü kızın poposu yaktı bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…