Ksa dnem Askerlik...

Yaa azaliyo 60 lara dusuyoruz benim bakim onarim islemleri daha bitmedi totom tutusmaya basliyo hee :)))

slm cnm ne bakım onarım işleri bende buaralr yoqunum qiremmiyom nete qirsem de hemn cıkıyourm ......ewet ya rakamlar azaldı ... ama bnem için farketmiyorki....önceden saymıyordum simdi ise nemzan qeleceqi bile belli deiql ((

canım ne oldu sızın durum esının rahatsızlıgı nasıl donmedımı daha gorevıne ?
bende pek bakamıyorum canım gunduzlerı anca gecelerı gozatıyorum bıraz.. bakım onarım zayıflama fılan canım :)

bu arada benım esımınde gobegınde fıtık olmus dr getırmısler van a sevkedeyım demıs o da 75 gun daha dayanırım demıs sıvıle gecınce hemen baktırmasını soylemıs.. yıne goreve fılan gıdıyor nobetın ustune...
pek agrım fılan yok dıyor elıyle anlamıs bırde gorunuyrmus fılan.. ters hareket bırsey agır yuklenmeden olms ıste... bakalım sag salım cıksn gelsınde ınsallah.... herseyden oncesı saglık, saglık....

geçmiş olsun canım nie gitmiyoki hastaneye benim eşimde çok rahatsız ama ktm kötü olduğu için karar veremio bide ameliyatlık durumu oolabilir ama sordurmu nasıl die içlerinde eldiven neşter unutulanlar olmuş gelincede sigrtası olmıcak napçağımızı şaşırdık mafoldumben

bugün 3 kere aradı..çok işi varmışta iştimalara bile zaman bulamıyomusta ondan arayamamış bıdı bıdı
kargo saolsun=)
çok konuşma kız klava: keyifmi yapıo sanki orda
benim kocamda bugünlerde aramaları azalttı arama imkanı olmuo
tmm bu kadar ders ona yeter affet ama üstünede atlama hemn ha :roflol:

canım bayramda bilet bulmak çok zor
bizzat yaşadım
o tarafa giden çok firma var
ama sen işimi sağlama bağla
kesin gideceksen al
bir hafta önceden dolmuş oluyıor

canım çok geçmiş olsun
inşallah ilerlemez
bi doktora görünseydi

canım çok geçmiş olsun ya
eşlerimiz komple rahatsız oldu
benim eşimde aynı ama ilgi sıfır
doktor hiç ilgilenmiyormuş ne yazıkki

kızlar günaydın şafak 71 turkbayragi
kırıkkaleye selam olsun turkbayragi

Yaa azaliyo 60 lara dusuyoruz benim bakim onarim islemleri daha bitmedi totom tutusmaya basliyo hee :)))
bende daha koşmaya filan gidicem bide totom oturmaktan dümdüz olcak onu toparlamam lazım hihi, saçımıda boyatcam hüü

hosqeldin burcucuqm ya .... vede coook qecmiş olsn kızlardan öqrendim haberini ...neyse atlattına rtık
teşekkür ederim canımm benimmkaydirigubbakcemile3
cok konuşma kız klava: keyifmi yapıo sanki orda
benim kocamda bugünlerde aramaları azalttı arama imkanı olmuo
tmm bu kadar ders ona yeter affet ama üstünede atlama hemn ha :roflol:
:dilcikar:
azıcık daha süründürcem öyle affetcem, busabah aradı allah allah dedim hangi dağda kurt öldü=) vur kaç yapıcam bendekaydirigubbakcemile3

cnm sanada cok qecmiş olsun .... insalalh saqsalim dönerler cnm yaa...
esimin bel fıtıqı var onu dert etmiyoruz dr. ona da ameliyat dedi .... benm ve esim dert ettiqi nokta kolalrı ve eli... halen aqrıyor dayanamıyorum diyor... hastaneydiii... ameliyat olcaktı dr. demişki ameliyatın riskli demiş olunca daha kötü olabilir....
simdi birliqe döndü ordnda ankaray yada tekrar istanbula qönderirler bilmiyorum ama tedavi olması qerkiyormus ......
offf ya yanında deqiliz aklımızda onlarda ne kötü oluyor....
bu arada zayıflaamda ne alemdesin ben aynı kilodayım halen 70 kaldım metabolizma yavasldı .... artı bende deqişiklk yapmaya devammmmm :))) ewet herseyin bası
saqlık vereliniortak

dirim avatarıma bak seninkine arkadaş getirdim=)))
çok şekermiş kaydirigubbakcemile2

canım geçmiş olsun
riskli derken askeriyede mi riskli canım?
spor felan yaptırmıyorlardır inşallah

çok şekermiş kaydirigubbakcemile2

canım geçmiş olsun
riskli derken askeriyede mi riskli canım?
spor felan yaptırmıyorlardır inşallah

damardan ameliyat olacaktıı .... damardan olması riskli ameliyaatmiş cnm birkac qündür birlikte önce 1 ay dır hastanwe tedavi qördü .....sanrım yine qörecek tedavi ama ameliyet nolcak kafamaız karısıt spor yaptıracaklarını sanmıyorum qöresemdim 2 qündürde önce herqün qörüsyordm ((( birazda daaha tedavi qörüp olmazsa riskli olsada ameliyast olcak artık (( allahım sen yardımet herkse esimede ((

of geçmiş olsun canım ya
eğer elinde ciddi problem olursa izmirdeki mikroel cerrahi çok iyi diye duydum, aklında bulunsun canım.

bide kızlar son günlerde bu çok tartışılıyo, lütfen okuyun coğumuzun ya cocugu var yada evlenmek üzereyiz,dikkat etmek bize düşüyo... beni çok tedirgin ediyo bu konu mutlaka okuyun lütfen, bilgilenin
http://www.kadinlarkulubu.com/genel-saglik-bilgileri/287959-gdo-yu-taniyin-sizlerde-hayir-deyin.html

saqol cnm bnm askeriye nereye sevk ederler bilmiyorumki :sm_confused::sm_confused:

kızlaaar nasılsınız
charm,daisybaby çok geçmiş olsun eşleriniz biran önce iyileşirler inşallah acil şifalar
burcu özür falan da dilemiş az vur kaç yaparsın tabi hakkındır=)ama sevindim yani kıymetini mutlka anlamıştır nişanlınzemuszemus
buarada denetimler iştimalar falan çok yoğunluk vardı bizde de hatta bırakın onun aramasını ben arayınca bile 2 dk konuşup kapatmak zorunda kalıyoduk kaç gündür.nihayet bittikaydirigubbakcemile2benmkinin virüslü gripten haberi bile yok=)sakın aşı olma dedim:1ninca:
saçım hala aynı renkte benm de sözde değişiklik yapıcaktım yalan oldu:dilcikar:
şafak 71 azaliyo:içelim:

canım bende beyazlar cıktı, yoksa bende boyatmazdım ama azıcıkta mecburum artık=((
ya çok yemin ediyo ve yemin eden bi tip değildir, artık çaresiz kaldım yemin ettiriyosun diyo
inanasım gelmiyo ama inanmazsamda vicdan azabı çekicekmişim gii
pöff bilmiyorum naparım bakalım

nişanlın seni seviyo sende onu seviyosun bi şans daha vermelisn bence canım doğru söylüyor da olabilir a.shem yalan söylüyor olsaydı zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışırdı erkeklerin tipik numaraları.
çokmu var beyazın? ben de renk konusunda kararsız kaldım tenim biraz soluktur benm beyaz a yakın.sarıya doğru gitsem yakışmayabilir de.hep koyu renkti saçım napsam bilemedim değişikliğe de ihtiyacım varlaelaelaelaelae

valla 20 tane vardır tahminimce beyaz tel.
bi ton açtırıyım dıyorum bıde balyaj belki
ilk kez yaptırcam çok kararsızım ya ,bende solukbenizim=)) çok sarı yaparsam hastalıklı gibi olurmuyum diye korkuyorum. napsakki=(((

Son düzenleme:
benimde evlendikten sonra beyazım çıktı
kociş beni iyice bunattı senağlama

benimde evlendikten sonra beyazım çıktı
kociş beni iyice bunattı senağlama
:teselli:

ben biliyorum bana yakışmıcak ama merak ediyorum iştefisfisfis
soluk benizlilere pek yakışmaz diyo kuaförler canım bide renkli göz koyu saçla daha uyumlu durursengözlerimebaksanab balyaj iyi fikir
şu karasızlık beni delirtiyimafoldumben

kızlar bugünde bitti zemuszemus
haftaya gelsin 60 lar zemuszemus
ben hiç saçımı boyatmadım :hulya:
beyaz yüzünden boyatıcam sanırım :gitme:

biran panik olduydumsositososito
pazarları yürümeye başlıcam ben canım son günlerde de asıl tadilata başlarız saç baş kaş göz:smiley-cool:
buarada benm asker çiroza dönmüş kıyamam mafoldumben off yine özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…