- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.061
Yaa azaliyo 60 lara dusuyoruz benim bakim onarim islemleri daha bitmedi totom tutusmaya basliyo hee :)))
slm cnm ne bakım onarım işleri bende buaralr yoqunum qiremmiyom nete qirsem de hemn cıkıyourm ......ewet ya rakamlar azaldı ... ama bnem için farketmiyorki....önceden saymıyordum simdi ise nemzan qeleceqi bile belli deiql((
canım ne oldu sızın durum esının rahatsızlıgı nasıl donmedımı daha gorevıne ?
bende pek bakamıyorum canım gunduzlerı anca gecelerı gozatıyorum bıraz.. bakım onarım zayıflama fılan canım :)
bu arada benım esımınde gobegınde fıtık olmus dr getırmısler van a sevkedeyım demıs o da 75 gun daha dayanırım demıs sıvıle gecınce hemen baktırmasını soylemıs.. yıne goreve fılan gıdıyor nobetın ustune...
pek agrım fılan yok dıyor elıyle anlamıs bırde gorunuyrmus fılan.. ters hareket bırsey agır yuklenmeden olms ıste... bakalım sag salım cıksn gelsınde ınsallah.... herseyden oncesı saglık, saglık....
çok konuşma kızbugün 3 kere aradı..çok işi varmışta iştimalara bile zaman bulamıyomusta ondan arayamamış bıdı bıdı
kargo saolsun=)
canım bayramda bilet bulmak çok zorsana bunları unutturacak kadar ii davranırsa hafızandan silinmese de onlar zamanla etkisini kaybeder.
Kızlar bişey sorcam size. bayramda gölcüke gidicem ben,nişanlımın yanına. sizce bileti şimdi almam gerekir mi? yoksa istanbula giden otobüslerde yoğunluk az mı olur?
canım çok geçmiş olsun
bende pek bakamıyorum canım gunduzlerı anca gecelerı gozatıyorum bıraz.. bakım onarım zayıflama fılan canım :)
bu arada benım esımınde gobegınde fıtık olmus dr getırmısler van a sevkedeyım demıs o da 75 gun daha dayanırım demıs sıvıle gecınce hemen baktırmasını soylemıs.. yıne goreve fılan gıdıyor nobetın ustune...
pek agrım fılan yok dıyor elıyle anlamıs bırde gorunuyrmus fılan.. ters hareket bırsey agır yuklenmeden olms ıste... bakalım sag salım cıksn gelsınde ınsallah.... herseyden oncesı saglık, saglık....
canım çok geçmiş olsun yageçmiş olsun canım nie gitmiyoki hastaneye benim eşimde çok rahatsız ama ktm kötü olduğu için karar veremio bide ameliyatlık durumu oolabilir ama sordurmu nasıl die içlerinde eldiven neşter unutulanlar olmuş gelincede sigrtası olmıcak napçağımızı şaşırdık mafoldumben
çok konuşma kızklava: keyifmi yapıo sanki orda
benim kocamda bugünlerde aramaları azalttı arama imkanı olmuo
tmm bu kadar ders ona yeter affet ama üstünede atlama hemn ha :roflol:
bende daha koşmaya filan gidicem bide totom oturmaktan dümdüz olcak onu toparlamam lazım hihi, saçımıda boyatcam hüüYaa azaliyo 60 lara dusuyoruz benim bakim onarim islemleri daha bitmedi totom tutusmaya basliyo hee :)))
teşekkür ederim canımm benimmkaydirigubbakcemile3hosqeldin burcucuqm ya .... vede coook qecmiş olsn kızlardan öqrendim haberini ...neyse atlattına rtık
:dilcikar:cok konuşma kızklava: keyifmi yapıo sanki orda
benim kocamda bugünlerde aramaları azalttı arama imkanı olmuo
tmm bu kadar ders ona yeter affet ama üstünede atlama hemn ha :roflol:
çok şekermiş kaydirigubbakcemile2dirim avatarıma bak seninkine arkadaş getirdim=)))
canım geçmiş olsuncnm sanada cok qecmiş olsun .... insalalh saqsalim dönerler cnm yaa...
esimin bel fıtıqı var onu dert etmiyoruz dr. ona da ameliyat dedi .... benm ve esim dert ettiqi nokta kolalrı ve eli... halen aqrıyor dayanamıyorum diyor... hastaneydiii... ameliyat olcaktı dr. demişki ameliyatın riskli demiş olunca daha kötü olabilir....
simdi birliqe döndü ordnda ankaray yada tekrar istanbula qönderirler bilmiyorum ama tedavi olması qerkiyormus ......
offf ya yanında deqiliz aklımızda onlarda ne kötü oluyor....
bu arada zayıflaamda ne alemdesin ben aynı kilodayım halen 70 kaldım metabolizma yavasldı .... artı bende deqişiklk yapmaya devammmmm :))) ewet herseyin bası
saqlık vereliniortak
çok şekermiş kaydirigubbakcemile2
canım geçmiş olsun
riskli derken askeriyede mi riskli canım?
spor felan yaptırmıyorlardır inşallah
of geçmiş olsun canım yacnm sanada cok qecmiş olsun .... insalalh saqsalim dönerler cnm yaa...
esimin bel fıtıqı var onu dert etmiyoruz dr. ona da ameliyat dedi .... benm ve esim dert ettiqi nokta kolalrı ve eli... halen aqrıyor dayanamıyorum diyor... hastaneydiii... ameliyat olcaktı dr. demişki ameliyatın riskli demiş olunca daha kötü olabilir....
simdi birliqe döndü ordnda ankaray yada tekrar istanbula qönderirler bilmiyorum ama tedavi olması qerkiyormus ......
offf ya yanında deqiliz aklımızda onlarda ne kötü oluyor....
bu arada zayıflaamda ne alemdesin ben aynı kilodayım halen 70 kaldım metabolizma yavasldı .... artı bende deqişiklk yapmaya devammmmm :))) ewet herseyin bası
saqlık vereliniortak
of geçmiş olsun canım ya
eğer elinde ciddi problem olursa izmirdeki mikroel cerrahi çok iyi diye duydum, aklında bulunsun canım.
bide kızlar son günlerde bu çok tartışılıyo, lütfen okuyun coğumuzun ya cocugu var yada evlenmek üzereyiz,dikkat etmek bize düşüyo... beni çok tedirgin ediyo bu konu mutlaka okuyun lütfen, bilgilenin
:teselli:benimde evlendikten sonra beyazım çıktı
kociş beni iyice bunattı senağlama
valla 20 tane vardır tahminimce beyaz tel.
bi ton açtırıyım dıyorum bıde balyaj belki
ilk kez yaptırcam çok kararsızım ya ,bende solukbenizim=)) çok sarı yaparsam hastalıklı gibi olurmuyum diye korkuyorum. napsakki=(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?